تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 639 اولاول ... 145460616263646566676874114164564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شاید صحبتهام خنده دار باشه
    ولی به نظرم اینترنت بانک سپه نسبت به بقیه بانکها حرفه ای تره(البته در مقایسه با سامان و مسکن)
    البته ممکنه برای بعضی خرید های اینترنتی دچار مشکل بشید
    ولی از لحاظ خلوتی من باک سامان رو نسبت به بانکهای مسکن و سپه و تجارت خلوت تر دیدم
    و امکانات و برخورد بانک سامان خیلی بهتر سایر بانک ها بود
    ببینید واقعیت اینه که بانکداری کلا توی ایران از دنیا خیلی عقبه و همه ی بانکهای (بویژه خصوصی) از فرصتهائی که آزاد میشه و در اختیارشون هست استفاده میکنن.
    ولی من بحثم سر این هست که کدومشون دقیقا اون چیزائی که گفتم رو داره:

انتقال آنلاین وجه به حسابی در سایر بانکها (مهمترین خاصیت)
    بهترین اینترفیس و امکانات جهت چک کردن گردش حساب و امور متفرقه ی حساب
    اگر هم با مسترکارت و ویزا هم ارتباط داشته باشه که عالیه

اصلا بانکی بین اینها هست که در این زمینه بهترین باشه؟

پی نوشت: من جدیدا تعریف ملت رو شنیدم، چقدر صحت داره؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

ببینید واقعیت اینه که بانکداری کلا توی ایران از دنیا خیلی عقبه و همه ی بانکهای (بویژه خصوصی) از فرصتهائی که آزاد میشه و در اختیارشون هست استفاده میکنن.
    ولی من بحثم سر این هست که کدومشون دقیقا اون چیزائی که گفتم رو داره:

انتقال آنلاین وجه به حسابی در سایر بانکها (مهمترین خاصیت)
    بهترین اینترفیس و امکانات جهت چک کردن گردش حساب و امور متفرقه ی حساب

اصلا بانکی بین اینها هست که در این زمینه بهترین باشه؟

پی نوشت: من جدیدا تعریف ملت رو شنیدم، چقدر صحت داره؟
    من اگر بنا به انتخاب باشه ببین سه بانکی که نام بردم برای کارهای اینترنتی من سپه رو انتتخاب میکنم
    انتقال وجه و چک کردن گردش حساب جز اولین امگاناتی هست که اینترنت بانکها دارن
    ولی برای خرید اینترنتی من بهتون بانک سامان یا پاسارگارد رو پیشنهاد میکنن

بعید میدونم چنین ارتباطی موجود باشه

3. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MasoudiT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    در همین نزدیکی

پيش فرض

ملت من تازه حساب متمرکز باز کردم باید دید چطوره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگه میشه تصاویری از اینترنت بانک مجازی پاسارگارد-اقتصاد نوین و ملت بذارید
    میدونم از لحاظ امنیتی نمیشه ولی جاهای مهمشو نامعلوم کنید و عکس رو بذارید میخوام برای افتتحاح حساب تصمیم بگیرم تو کدوم بانک باز کنم
    ممنون

6. این کاربر از worldm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من اگر بنا به انتخاب باشه ببین سه بانکی که نام بردم برای کارهای اینترنتی من سپه رو انتتخاب میکنم
    انتقال وجه و چک کردن گردش حساب جز اولین امگاناتی هست که اینترنت بانکها دارن
    ولی برای خرید اینترنتی من بهتون بانک سامان یا پاسارگارد رو پیشنهاد میکنن

بعید میدونم چنین ارتباطی موجود باشه
    ولی تا اونجائی که میدوم انتقال وجه ها به شکل اینترنتی در اکثر بانکها منحصر به حساب درون بانکی هست نه بین بانکی

بعد خیلی از اونائی که انتقال وجه بین بانکی رو به صورت اینترنتی انجام میدن (فکر کنم سامان) محدودیت دارن و اونم اینکه رقم وجه باید بالای 4 ملیون تومن باشه!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کدوم کاربر معمولی اینترنت بانکها 4 میلیون پول تو حسابش داره که انتقال بده رقمش کمتر از اینهاست که کارمزد داره و هر چه رقم بالاتر بره کارمزد هم کمتر میشه
    اون دوست بالایی که گفتن بانک سپه رو انتخاب میکنن باید بگم که بانکهای تجارت و سپه اخرین بانکهایی بودن که اینترنت بانک ارائه دادن و از اونجایی که دولتی هستن هیچ وقت خدمات خوبی رو ارائه نمیدن سیستم سپه که همه روزه کلا قطعه تجارت هم که دزدن!

9. این کاربر از worldm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کدوم کاربر معمولی اینترنت بانکها 4 میلیون پول تو حسابش داره که انتقال بده رقمش کمتر از اینهاست که کارمزد داره و هر چه رقم بالاتر بره کارمزد هم کمتر میشه
    اون دوست بالایی که گفتن بانک سپه رو انتخاب میکنن باید بگم که بانکهای تجارت و سپه اخرین بانکهایی بودن که اینترنت بانک ارائه دادن و از اونجایی که دولتی هستن هیچ وقت خدمات خوبی رو ارائه نمیدن سیستم سپه که همه روزه کلا قطعه تجارت هم که دزدن!
    توی FAQ سایتش نوشته بود...

شاید زیادی دیگه وسواس به خرج میدم (قضیه ی کرباس)

من پارسیان رو دارم و کماکان ازش استفاده میکنم بین این سه تا کدوم رو پیشنهاد میدین:
    1. پاسارگاد
    2. ملت
    3. سامان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پارسیان سیستم اینترنت بانکش دقیقا مثل سامانه با این تفاوت که امکاناتی مثل ایمیل بانک رو هم داره و بیشتر پیگیرش هستند
    ملت اینطور که شنیدم پرداخت اینترنتیش باید تایید بشه اونم توسط کارمند مرکزیشون که وقت گیره و به درد نمی خوره ولی امکاناتش خیلی خوبه اگه این قضیه درست بشه ملت هم عالیه
    پاسارگارد که از همه بهتره توی قسمت مجازیش که حرفی برای بقیه نذاشته و فعلا در بین همه بانکها همونطوری که خودتون نوشتید اوله.
    یه خواهشی هم از شما داشتم شما که پارسیان دارید همون صفحه اون اینترنت بانک که شماره مشتری رو میدین بعد اینکه صفحه رمز باز شد رمز کدوم یکی از برگه ها رو وارد میکیند و کدوم گزینه رو انتخاب میکنید از بین سه تا راه ورودشون؟
    این سوالو پرسیدم چونکه سیستم پارسیان و سامان یکیه و من فعلا باهاش مشکل دارم چونکه توی بانک سامان برای هر حساب که شمال عابرتون،کوتاه مدت،جاری و قرض الحسنه یه دفترچه جدا+شماره مشتری جدا+شماره حساب جدا میدن که خیلی شلوغ کاریه و کلا گیج میشیم توی بانک پارسیان هم برای شما همینطوریه؟
    یه خواهش دیگه هم داشتم اگه میتونید و زحمتی نیست با مخفی کردن قسمتهای مهم کاربریتون در بانک پارسیان چندتا عکس از قسمتهای مختلف اینترنت بانکش رو برام بذارید که مطمئن بشم

---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:12 AM ----------

خطاب به mastergeek عزیز
    توی اینترنت بانک پارسیان امکان انتقال وجه به سایر بانکها فعلا فعاله؟
    قضیه (برای استفاده از خدمات انتقال وجه از بین حسابهای پارسیان از طریق اینترنت بانک می بایست رمز انتقال وجه را نیز از شعبه دریافت نمایید.)این رمز همیشگی هست یا اینکه تغییر میکنه؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

ولی تا اونجائی که میدوم انتقال وجه ها به شکل اینترنتی در اکثر بانکها منحصر به حساب درون بانکی هست نه بین بانکی

بعد خیلی از اونائی که انتقال وجه بین بانکی رو به صورت اینترنتی انجام میدن (فکر کنم سامان) محدودیت دارن و اونم اینکه رقم وجه باید بالای 4 ملیون تومن باشه!!
    نه من با سه تا اینترنت بانکم تونستم به تمامی بانک ها پول انتقال بدم.شما برای انتقال مهمه که از طریق یکی از بانکهای عامل این کار رو بکنید و برای تمامی بانکهایی که عضو شتاب هستن این عمل قابل اجراست
    برای محدودیت هم باید عرض کنم که شما از طریق اینترنت بانک عابر بانک و موبایل بانک در طی یک روز نمیتونید بیشتر از 3 میلیون پول انتقال بدید. و این سه میلیون سقف انتقاله و کمتر از اون مشکل نیست

دقیقا در مورد کارمزد اشتباه میکنید حداکثر انتقال که 3 میلیون هست 900 توامن کارمزد داره . ولی برای انتقال 1000 تومان شما 500 تومان کامزد باید بپردازید

با تمامی تفاسیر و مقایسه ها من از اینترنت بانک سپه خیلی راضیم.ولی به خاطر خدمات شعبات و برخورد کارکنانش از این بانک زیاد استفاده نمیکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

14

سلام بچه ها

من ترازنامه و صورت سود وزیان شرکت لبنیات پاک برای سال منتهی به 29 اسفند 1389 رو گرفتم

می خواستم نسبت های مالی شو حساب کنم

برای نسبت های ارزش بازار، یه سری چیزاشو ندارم
    کسی می تونه عدد هاشو بهم بگه؟ یا بگه از کجا پیدا کنم؟

ایناست»

قیمت هر سهم (ارزش بازارش)

ارزش دفتری هر سهمش

نرخ رشد سود سهم

کل تعداد سهام هاش

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •