تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 134 اولاول ... 145460616263646566676874114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 1333

نام تاپيک: فعال سازی و قانونی کردن ویندوزSeven 7 "کرک ها و توضیحات در پست اول"▒▒ تمامی مسائل در این تاپیک ▒▒

اگه نباشه جاش خالی می مونه masood.ashoori789's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان

راستش من الآن 6-7 ساله xp استفاده میکنم وحسابی خو گرفتم باهاش ولی جدیدا خیلی بازی درمیاره میره رو اعصاب! چند بارهم7 نصب کردم ولی نمیدونم چرا ازش خوشم نمیاد! خیلی پروسس داره! حتی اگه بهینه هم بشه بازم زیاد حافظه میگیره..سیستمم پنتیوم4 هست ولی خیلی دوست دارم مثل xp یا بیشتر باهاش انس بگیرم
    چندتا مشکلم درام تو 7 هر چند واسه شما ابتدایی هست : موقع اتصال به اینترنت یهو قطع میشه اینترنت!
    آیکون اینترنت مثل xp واضح نیست! ( منظورم آیکون تاسکباره..معلوم نیست متصله یانه. اون دو تا مانیتور معروف رو چه جوری بیارمش؟) لطف کنید بگید چه پروسسهایی غیر ضروری هست که بشه غیر فعالش کرد؟ که مثلا ویندوز فقط تا 300% حافظه رو بگیره . کلا هر چی راه واسه راحت تر شدن و سرعتی شدن و زیبا شدن به شرط بهینه بودن هست بهم بگید

من نسخه interprice رو دارم که نمیدونم فعلا ورژنش چند هست اگه میشه بهم کمک کنید چه جوری اکتیوش کنم..ممنون ( خواهشا همینجا جواب من رو بدید..باز عذر میخوام اگه پست رو جای اشتباه نوشتم)
    خوب اول جواب سوال آخرتو میدم که به تاپیک مربوط بشه . نسخه ی enterprise برای شبکه های چند کاربره هست و امکان کرکش وجود نداره . از نظر امکانات هم هیچ چیزی از ultimate کم نداره . شما نسخه ی ultimate رو نصب کن . با فایل هایی که توی همین تاپیک گذاشته شده کرکش کن . حالشو ببر

قطع شدن اینترنت که مسئله ی مهمی نیست . بعضی وقتا پیش میاد هر چن وقت قط میشه ؟
    آیکون اینترنت وقتی وصل نباشی یه علامت خطر زرد رنگ میاد روش . و وقتی وصلی هیچی نیست . همون عکس مانیتوره . اگه هم در حین وصل شدن باشی یه دایره آبی میچرخه . وقتی هم که کلا کابل شبکه یا وایرلس وصل نباشه ضربدر قرمز داره .
    نرم افزار وجود داره که شکلشو مثل xp کنه . خودم باهاش کار کردم . ولی واسه خیلی وقت پیشه . اسمش یادم نیست . سرچ کنی پیدا میشه .

2. این کاربر از masood.ashoori789 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

خوب اول جواب سوال آخرتو میدم که به تاپیک مربوط بشه . نسخه ی enterprise برای شبکه های چند کاربره هست و امکان کرکش وجود نداره . از نظر امکانات هم هیچ چیزی از ultimate کم نداره . شما نسخه ی ultimate رو نصب کن . با فایل هایی که توی همین تاپیک گذاشته شده کرکش کن . حالشو ببر

قطع شدن اینترنت که مسئله ی مهمی نیست . بعضی وقتا پیش میاد هر چن وقت قط میشه ؟
    آیکون اینترنت وقتی وصل نباشی یه علامت خطر زرد رنگ میاد روش . و وقتی وصلی هیچی نیست . همون عکس مانیتوره . اگه هم در حین وصل شدن باشی یه دایره آبی میچرخه . وقتی هم که کلا کابل شبکه یا وایرلس وصل نباشه ضربدر قرمز داره .
    نرم افزار وجود داره که شکلشو مثل xp کنه . خودم باهاش کار کردم . ولی واسه خیلی وقت پیشه . اسمش یادم نیست . سرچ کنی پیدا میشه .
    من دارم Microsoft Windows 7 Ultimate SP1 MSDN May 2011 x86 Retail رو میگیرم ..با چه کرکی اکتیو میشه؟..... در مورد قطع شدن اینترنت فقط تو7 واسه من پیش میاد تو xp اینطور نیست و به طور معمول هر 2-3 دقیقه یه بار قطع میشه! یه سوال دیگه هم دارم چه طوره تو xp وقتی وارد یه درایو هارد میشی سریع اطلاعات خونده میشه ولی تو7 طول میکشه عکسها لود بشه؟ آیا راهی هست که سریعتر لود بشه و آیکونها و فولدرها به همون بزرگی باشن؟ ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من دارم Microsoft Windows 7 Ultimate SP1 MSDN May 2011 x86 Retail رو میگیرم ..با چه کرکی اکتیو میشه؟..... در مورد قطع شدن اینترنت فقط تو7 واسه من پیش میاد تو xp اینطور نیست و به طور معمول هر 2-3 دقیقه یه بار قطع میشه! یه سوال دیگه هم دارم چه طوره تو xp وقتی وارد یه درایو هارد میشی سریع اطلاعات خونده میشه ولی تو7 طول میکشه عکسها لود بشه؟ آیا راهی هست که سریعتر لود بشه و آیکونها و فولدرها به همون بزرگی باشن؟ ممنون

دوست عزیز همش بر میگرده به کانفیگ سیستم .یعنی باید 2 گیگ رم داشته باشی در ضمن 64 بیتی ویندوز7 خیلی سنگینتره پس 32 بیتی نصب کن ضمن اینکه از نسخه های کم پروسس تر اگه میخوای استفاده کنی باید 32 بیتی home premium استفاده کنی . وقت خودت رو هم صرف دانلود نکن (البته اگه سرعتت کمه) برو یه دونه دی وی دی از مارک رویال بخر راحت همه نسخه ها رو هم داره بدون تغییرات البته با دیگران هم مشورت کن .

5. این کاربر از shahpoor22000s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ویندوز من قانونی شده؟از یک طرف عبارت windows is activated دیده می شه و از طرف دیگر پایین گوشه سمت راست عبارت ask for geniuine microsoft software دیده می شه!
    من با آخرین ورپن ویندوز لودر اکتیوش کردم!
    اگر بخوام اون شکله سمت راست هم بره(در صورتی که ویندوزم قانونی نشده) از چه نرم افزار یباید کمک بگیرم؟
    پیشاپیش از پاسخ شما متشکرم

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ویندوز من قانونی شده؟از یک طرف عبارت windows is activated دیده می شه و از طرف دیگر پایین گوشه سمت راست عبارت ask for geniuine microsoft software دیده می شه!
    من با آخرین ورپن ویندوز لودر اکتیوش کردم!
    اگر بخوام اون شکله سمت راست هم بره(در صورتی که ویندوزم قانونی نشده) از چه نرم افزار یباید کمک بگیرم؟
    پیشاپیش از پاسخ شما متشکرم
    سلام.

اونی که اون گوشه میبینی ،بهش میگن WaterMark و طریقه ی از بین بردنش رو توی لینک زیر به صورت تصویری توضیح داده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی.

8. 2 کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

من با استفاده از برنامه RemoveWAT اون نوشته کنار دسکتاب رو از بین بردم و همچنین دیکه پیغامی مبنی بر جنیون نبودن دریافت نکردم ولی در فکر هم نمیکنم جنیون شده باشه اخه کلا جاش خالی شده اینم عکسش:

حتی بعدش این لودر رو Windows Loader v2.0.4 اجرا کردم و ریستارت کردم فرقی نکرد
    اون فایل Extreme3 هم الان دیگه اجرا میکنم گزینه instal و unistal غیر فعال شده
    چیکار باد کنم؟

10. این کاربر از eng2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    شما پس از اجرای لودر وری استارت سیستم باید انلاین شی وبری به
    کد:
    واز اونجا تاییدیه جنیون رو با دانلود واجرای برنامه جنیون بگیری.

12. این کاربر از shahpoor22000s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

سلام
    شما پس از اجرای لودر وری استارت سیستم باید انلاین شی وبری به
    کد:
    واز اونجا تاییدیه جنیون رو با دانلود واجرای برنامه جنیون بگیری.
    ماکروسافت متوجه نمیشه که کرک کردم؟
    اگه همین طوری بدون جنیون استفاده کنم چی میشه؟
    اخه دیگه اخطار نمیده که جنیون نیست.

14. این کاربر از eng2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    ببین دوست عزیز شما کرک میکنی که مایکروسافتو گول بزنی که ویندوزت اصلیه پس اگر کرک رو درست اعمال کرده باشی باید جنیون شه اگر هم نه که دوباره با removeWAT میتونی برگردی به همین حالت .در صورتی که جنیون رو بگیری میتونی همه آپدیتهای رسمی رو از مایکروسافت بدون هیچ مشکلی دریافت کنی والا دوباره vactim میشی یعنی water mark رو دوباره میگیری پس اقدام به جنیون گرفتن مهمه . البته یادت باشه که تنظیمات automatic update رو بذار روی حالت سوم یعنی download update but let me chose to install them یا یه چیزی تو این مایه ها درست یادم نیست یعنی گزینه سوم از خط اول در ضمن تیک گزینه sugest me important update یا یه همچین چیزی رو که فکر کنم خط سومه رو بذار در اینصورت هر وقت ویندوز آپدیتی پیدا کرد بصورت نوتیفیکیشن بهت نشون میده شما هم همه رو بجز بجز جز KB971033 رو تیک بزن تا دانلود شه این آخری هر سه ماه یکبار فعال میشه که ببینه ویندوز اصلیه یا نه پس به خاطر بسپارش که تیکشو نزنی البته اگه تیک خط سومو بزنی در حالت پیش فرض تیک دانلود نداره . من تا به حال چندتا وین7 رو با هین روش کرک کردم وتا حالا هم هیچ مشکلی پیش نیومده .ببخشید طولانی شد و کمی پرت وپلا .

16. این کاربر از shahpoor22000s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

راستی من رفتم توی این سایت اما نفمیدم از کجای سایت باید وارد بشم یعنی به کدوم قسمتش مراجعه کنم؟
    چطور تایید کنم؟
    Last edited by eng2006; 19-07-2011 at 22:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •