پست دوبار زده شد(ویرایش کردم) شرمنده
قیمتش هم 190 گفت طرف
پست دوبار زده شد(ویرایش کردم) شرمنده
قیمتش هم 190 گفت طرف
Last edited by aminjigar; 18-11-2011 at 15:04.
پایه شستشو براتون مهم نباشه ماشین خوبیه البته میتونید پس از هر بار اصلاح سر ماشینو زیر آّب بشورید.ارزش پولی که میدین رو داره.همین حدود 190 باید باشه.
Last edited by schumi_268; 18-11-2011 at 15:10.
یه ریش تراش می خوام که هم برای صورت مناسب باشه و هم برای بدن . فرم صورتم لاغره و ریشم یکم زبره . حتما صورتو با صفر بزنه . ضد آب باشه و حداکثر 200 تومن .
به نظرتون چی بگیرم ؟
همین مدل ES-LT50 که دوستمون میخواد بگره خوبه به قیمتش می ارزه
سلام دوستان
من میخوام یه ریش تراش خوب بخرم که ریش رو از ته بزنه و کارکردش خوب باشه!ضمنا پوست من نسبتا حساس هست
لطفا مارک و مدلی رو که معرفی می کنید با ذکر قیمت باشه.ترجیحا بین 100 تا 200هزار تومن
منتظرم...
سلام
ممنون از پاسخگویی شمانمیدونم چرا دکمه تشکر ندارم من(شاید بخاطر تازه وارد بودن به این فروم باشه)
نظرتون در مورد LV81 چیه ؟ چون من هنوز اون پکیج شستشوش رو باز نکردم هنوز شاید ردش کنم بره(هر چند که خیلی خوب شیو صورت رو میکنه)...5 تیغه هست و در بقیه امکانات شبیه همین la92.... بنظرتون میتونم 400 ردش کنم و کلا ارزش داره این کار ؟
با تشکر
سلام
یه سوال بنیادی اصلاح با تیغ کمتر اسیب به پوست میرسونه یا ماشین ریش تراش؟
کسی تا حالا از ES-LT50 پاناسونیک استفاده کرده ؟ گردن و خوب اصلاح میکنه ؟
تو این رنج قیمت مدلای بهتری هم هست ؟
خواهش میکنم دوست عزیز وظیفم بود.
در حال حاضر بهترین ریش تراش دنیا همین LV81 هستش.چرا میخواید بفروشینش؟اگه فکراتونو کردین من میتونم راحت بفروشمش فقط باید چند روز صبر کنید.میشه شمارتونو بهم بدین؟
شک نکنید ریش تراش.چرا؟تیغ مستقیم با صورت شما تماس داره و شما دارین تیغ رو میکشین روی پوست که ضررش خیلی بیشتره نسبت به ریش رتاش
نمیدونم هنوز براون سری5 پیدا میشه یا نه ولی براون هم ریش تراش خوبیه اما بنظر من به پای این پاناسونیک نمیرسه.13000 دور در دقیقه دور موتورشه.
سلام دوستان
نظرتون در مورد سری نیوا فیلیپس چیه؟
دوتا مدل داره:
تومان HS8420-------- 154000
تومانHS8440-------- 237000
البته من که چیزی از تفاوتشون دستگیرم نشد کسی اگه میدونه یا کار کرده باهاش ممنون میشم راهنماییم کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)