اتفاقا من هم دنبال مدل مثل شما بودم ولی دیدم تو بازار جهانی مدل که ایشان خریدن از مدل که شما قصد خریدش را دارین امتیاز بهتری داره یکی از دلایلش وزن زیاد مدل در خواستی شماست .
اتفاقا من هم دنبال مدل مثل شما بودم ولی دیدم تو بازار جهانی مدل که ایشان خریدن از مدل که شما قصد خریدش را دارین امتیاز بهتری داره یکی از دلایلش وزن زیاد مدل در خواستی شماست .
منم دنبال core i5 480 بودم و حتی تو لیستشم زده بود 480 ولی وقتی آورد 460 بود که جز این چیز دیگه ای نداشت(در صورتی که صبح من زنگ زدم گفتش داریم)
بنظرم سیاست فروشنده هاست که به هوای 480 مشتری رو میکشن پای معامله و بعد همون 460 رو بهشون میفروشن(صبح که به نمایندگیها زنگ میزدم یه جادیگه با همون کانفیگ 480 پیدا کردم میگفت 850 تومن)
حالا فرق 480 با 460 تو چیه؟
و کجا خودشو نشون میده؟
Last edited by Mr.Mazmamfi; 08-03-2011 at 18:20.
ان طوری که من جای دیگه دیدم ٣٠ درصد سرعت پردازندش بیشتر ولی همانطور که قبلا گفتم چندتا معایب دیگه داره که یکیش وزن زیادش هست.
آقا این acer چرا اینقدر ارزونه قطعاتش همون قدره که نوشه قدرت داره ..
مثلا مارک سونی با همان مشخصات با مارک acer تفاوت زیادی دارن ار نظر قیمت ! چرا
فعلانه انهایی که خریدن مشکلی نداشتناین سیاست بعضی شرکتاست که واسه در دست گرفتن یک بازار که کالای با کیفیت ولی قیمت ارزان تولید کنند.
یکی از دلایلش اونطور که شنیدم کیفیت پایین بدنه و صفحه نمایش و زیبایی باید باشه وگرنه از نظر قدرت بالاست و خیلی طرفدار داره .
یعنی 0.13 افزایش فرکانس ، قدرت سی پی یو 30% افزایش پیدا میکنه ؟
زیاد با عقل جور در نمیاد
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
تو پستهای قبلی گفته شده که زیاد کیفیت صفحه نمایش به چشم نمیاد![]()
ای بابا چرا الکی واسه دختر مردم عیب می زاری D:تا انجایی که می دانم بدنش ضد خش است .ای بابا اگر قرار بود این طوری که شما می گین باید چون دو هستهای هست ١٤*٢ کنید که می شه ٢٨ D:اما این طوری نیست طبق مشخصات هسته ها اهل علم گفتن ما هم طبق گفته ی انها به شما می گیم حالا خریدی بیخیال پاپی نشو .عکس از صفحه ی نمایشش در زوایای مختلفصفحه نماش در حالت عادیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز کیبوردشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز سوکیتاشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز پوششکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدها را ببینید و من را دعاکنید کلی گشتم تا ناب ترین عکس ها رابگذارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amin_pwa; 08-03-2011 at 20:55.
دوستان کسی میدونه که ویندوز 64 بیتی برای این لپ تاپ ها (i5-geforce540) مناسبه دقیقاً یا نه ؟من که فکر کنم مناسب باشه .
این نوت بوک کلا ٦٤ بیتی و رومش قابلیت افزایش به ٨ گیگ را داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)