تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 1185 اولاول ... 1454606162636465666768741141645641064 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان من تا حالا دیدم وشنیدم که زنها عطر مردونه بزنن حالا به نظرتون اگه من دلچه گابانا لایت بلو و د وان زنانه بزنم تابلوئه؟
    اتفاقا یک جا خوندم که این دسته بندی زنانه و مردانه در عطر بی معنا است و عطر زنانه یا مردانه نداریم. فقط عطر است.
    اینم بد نیست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا این
    Let me start with one important statement that you should remember, something that is basic knowledge among perfumers. There is no such thing as men’s or women’s fragrances. There is only perfume. Yes, that’s what all fragrances are. Perfume
    کد:

2. این کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

بچه ها من یک ck one اصلی دارم و حجمش 200 میله خودم 37 خریدم یکبار استفاده کردم دیدم بهش خیلی حساسم وسر درد میگیرم برا همین میفروشمش 32 من قم هستم ولی اگه تهران یا جای دیگه هستید براتون با هزینه خودم پست میکنم
    ck one رو من حتی تو هایلند 200 میلش رو ندیدم!! از کجا خریدی؟؟

داره خودمونی میشه hossein6599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

ck one رو من حتی تو هایلند 200 میلش رو ندیدم!! از کجا خریدی؟؟
    اتفاقا 200 ck one میلش چون ارزونه زیاده توی این سایتهای اینترنتی عطر هم بری هست بعدم همچین میگی هایلند انگار هرچی اونجا نبود دیگه فاتحش خونده هست عزیزم من رفتم هایلند دیدم چند تا از عطرهای معروف رو اون موقع نداشت و تموم کرده بود مثل دولچه گابانا لایت بلو و جیو و ...
    من هم 200 میلش رو از نماینده ایو روشه در قم خریدم 37 یکبار استفاده کردم میدم 30

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

یادم رفت امروز برم تست بگیرم. امازون داره 40 دلار میفروشه. خوبیش اینه که unisex است
    کد:

6. این کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

یکی نیست به این فروشنده های نادان و پرمدعا بگه که وقتی تست نمیدی یا نداری چطوری توقع دارید کسی از شما عطر بخره . میگن درش رو بو کن. خب احمق عطر باید رو پوست بشینه که من بتونم حداقل نیم ساعت دیگه هم بو کنم...
    یکجا BURBERRY LONDON FOR MEN رو یک تست کوچک زدم بد نبود.
    یک عطر قدیمی دیگه هم پیدا کردم به اسم CARON POUR UN HOMME برای سال 1934 است. یادمه کوچک بودم پدرم اینو داشت .منتها تست نداد .ولی بوش اشنا بود و فکر کنم خوشم اومد .he wood هم مثلا 2 تا پیس زد برای تست . ولی چون احتمال زیاد قلابی بود اصلا بویی نداشت..
    BURBERRY LONDON FOR MEN (2006)
    کد:
    CARON POUR UN HOMME (1934)
    کد:
    l
    Last edited by hike; 19-05-2011 at 21:57.

8. 2 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بربری لاندن یه جورایی ته بوی گل یاس یا یاسمن یه همچین چیزی داره...من تسترشو گرفتم امتحان کردم یاد اون موقعا افتادم که عطر مشهدی با بوی یاس رو توی این چادرهای فروش کتابا و آثار 8 سال دفاع مقدس میفروختن ،منتها توی این انگار اون بوی یاس مشهدی رو خیلی شیک و مدرنش کرده باشند یه همچین مدلیه

10. این کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

اتفاقا 200 ck one میلش چون ارزونه زیاده توی این سایتهای اینترنتی عطر هم بری هست بعدم همچین میگی هایلند انگار هرچی اونجا نبود دیگه فاتحش خونده هست عزیزم من رفتم هایلند دیدم چند تا از عطرهای معروف رو اون موقع نداشت و تموم کرده بود مثل دولچه گابانا لایت بلو و جیو و ...
    من هم 200 میلش رو از نماینده ایو روشه در قم خریدم 37 یکبار استفاده کردم میدم 30
    آره .. هایلند جیو نداره...دوست عزیز ck:one قیمت 100 میلش 38 تومن هست... واسه همین شک کردم... اگه اصل باشه من ازت میخرم

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

راستی davidoff zino یک ساله که تولیدش متوقف شده..
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان من دنبال یه ادکلن مردونه میگردم که بوی میوه به غیر از مرکبات بده....این دو تا مورد رو به من معرفی کردند...کسی از این دو تا عطر استفاده کرده یا اطلاعاتی راجع بهشون داره؟

Reaction از شرکت Kenneth Cole:

Pure Ice از شرکت S.T. Dupont:

Last edited by arsenal_mmm; 20-05-2011 at 14:09.

داره خودمونی میشه hossein6599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

آره .. هایلند جیو نداره...دوست عزیز ck:one قیمت 100 میلش 38 تومن هست... واسه همین شک کردم... اگه اصل باشه من ازت میخرم
    بله کمی گرون شده چون مثلا سایت پرفیوم شاپینگ قیمت صد میلش رو زده بود 30 وقتی زنگ زدم گفت گرون شده و 38 میده ولی من از مغازه خریدم که دیگه اون از بالا رفتن قیمت خبر نداشت در ضمن اون قدری که من میفهمم اصله ولی من نمیخوام مدیون باشم و برا 30 تومن حرومی بریزم تو این شکم برا همین عطر رو بهت میدم ببر پیش اهل فن اگه گفتن اصلیه پولشو بده فقط انصافا قبلا بوش کن و بخاطر اینکه از بوش خوشت نیومده ردش نکن چون اگرچه این عطر تو همین تاپیک هم طرفدار داره ولی بالاخره عطر سلیقه ای هست من هم هنگام استفاده سردرد داشتم و هم اینکه با بوش حال نکردم

15. این کاربر از hossein6599 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •