تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 416 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نمیدونم چطور نتایج نظرسنجی بین 10هزار نفر رو تعمیم دادن به 10ها میلیون نفر ولی طبق این آمار بایرن توی اروپا به جز آلمان طرفدار بیشتری داره تا توی خود آلمان چون توی آلمان سومین یا چهارمین تیم پرطرفدار هستش،اولیش دورتمونده
    حتی توی خود شهر مونیخ،مونیخ 1860 با اینکه لیگ 2 هستش طرفداراش به نسبت بیشترن تا بایرن.
    اگه يه كم آمار بخونيم متوجه ميشيم
    يه روال كاملا علميه بر اساس رياضيات
    كلا من براي بايرن اينقدر هوادار رو هم پيشبيني نميكردم هر چند خودمم بين تيمهاي آلماني بيشتر به بايرن علاقه دارم
    این نظرسنجی منو یاد قضیه 24میلیون میندازه
    كلا ما ايرانيا اينجوريم همه چيزو سياه و سفيد ميبينيم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه يه كم آمار بخونيم متوجه ميشيم
    يه روال كاملا علميه بر اساس رياضيات
    كلا من براي بايرن اينقدر هوادار رو هم پيشبيني نميكردم هر چند خودمم بين تيمهاي آلماني بيشتر به بايرن علاقه دارم

كلا ما ايرانيا اينجوريم همه چيزو سياه و سفيد ميبينيم
    حالا ایشالله ترم بعد آمار میخونیم ببینیم چطور آمار از 10هزار نفر به بیشتر از 100میلیون نفر تعمیم داده میشه

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزيز بايد بگم من نه تنها طرفدار بارسلونا نيستم بلكه ازش متنفر هم هستم....به خاطر غرور طرفدارهاش....
    غرور چيز بدي نيست
    كنترل نكردن اون بده
    روانشناسي ثابت كرده كه فرد درباره اطرافش بر اساس احساس حاكم در اون لحظه قضاوت ميكنه
    در واقع درونيات خودش رو به دنياي اطرافش منتقل ميكنه
    مثلا وقتي خشمگينه اطراف رو هم اينجوري ميبينه
    و قتي خوشحاله فضاي دور و برش رو هم همينجوري ميبينه
    وقتي شما به طرفداراي بارسا به طور مطلق ميگيد مغرور
    اين نشون ميده خودتون هم كم مغرور نيستيد
    براتون خوشحالم به هر حال اكثر اوقات غرور به دليل موفقيتهايي هست كه انسان كسب ميكنه كه احتمالا شما هم اينجوري هستين
    اما سعي كنيد كنترلش كنيد
    البته چون كمي بدجنسم
    ميگم اين يه نصيحت از طرف يه بارسايي بود
    تا پذيرفتنش براتون سخت بشه

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این چندوقته طرفداری از 2-3ویاحتی4تیم باب شده.
    ایراد این مساله چیه ؟؟؟

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کاسیاس: طرفداران مادرید بردبار باشند

سایت گل – ایکر کاسیاس، دروازه‌بان رئال مادرید خواسته طرفداران این تیم صبور باشند، چرا که ژوزه مورینیو دارد تیم را بازسازی می‌کند.

او می‌گوید: «طرفداران در برنابئو وفادار هستند و همیشه نشان داده‌اند که با تیم هستند. اگر قرار باشد چیزی از آنها بخواهم این است که بردبار باشند. ما تیمی جوان هستیم اما قوی‌تر خواهیم شد. چیزی که در طول دو سال از دیگر تیم‌ها می‌خواهند را از ما در طی دو ماه می‌خواهند. ما نیاز به صبر بیشتری داریم.»

او همچنین گفت که اولویت باشگاهش رقابت با بارسلونا نیست: «من از طرف کل تیم صحبت می کنم؛ این بد است که فکر کنیم همیشه باید بالای بارسلونا باشیم و با آنها رقابت کنیم. هر بازی باید به عنوان مهم‌ترین دیدار پیش روی ما باشد. هدف ما این نیست که حالا بالای بارسلونا قرار بگیریم، بلکه این است که تیمی واحد بسازیم و نتیجه کسب کنیم.»

کاسیاس گفت که تیمش از نظر دفاعی در این فصل بهتر است، اما در هر دو دیدار این فصل دروازه‌بان‌های حریف بزرگ‌ترین مانع رئال بوده‌اند: «امسال موقعیت‌های کمی را از دست می‌دهیم و روی ضربات آزاد و کرنرها خیلی منسجم شده‌ایم و امیدوارم این روند ادامه یابد. به علاوه مقابل مایورکا و اوساسونا، بهترین بازیکن حریف دروازه‌بان بود که این خود گویای همه چیز است.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

كارش ديگه از قرص گذشته...
    خوشحالي و ناراحتي يه احساسي كه ممكنه ديگران در ادم به وجود بيارن واسه همين هم انسان ديگران و همه محيط رو وقتي خوشحال هست خوشحال ميبينه...ولي ايا غرور رو هم ديگران به وجود ميارن؟؟؟
    اگه دليلش رو موفقيت ميدونيد پس چرا امسال طرفدارهاي اينتر اصلا صداشون در نيومد وقتي 3 جام شدن؟؟؟
    چرا طرفدارهاي چلسي وقتي دبل كردن نيومدن ما يونايتدي ها رو مسخره كنند؟؟؟
    چرا وقتي بايرن قهرمان بوندس ليگا و نايب قهرمان اروپا شد طرفدارهاش شلوغ نكردن؟؟؟
    اما بارسلونا...وقتي از تيمي ميبازه اب پاش هاي زمين چمنش رو روشن ميكنه كه تيم مقابل خوشحالي نكنند...وقتي ميبازه نميان بگن بد بوديم باختيم....هيچ تيمي رو قبول ندارند...هيچ سبك بازي رو قبول ندارند....اگه تيم مقابل(ارسنال) 4/5 تا بازيكن اصلي خودش رو به علت مصدوميت از دست بده تيم مقتبل(يعني همون ارسنال)تيم نيست....ولي وقتي الوز يا ژاوي بازي نميكنند....اقا ما با تيم ب بارسلونا بازي كرديم باختيم!!!!اينا هيچ ربطي به مغرور بودن من نداره كه بخوام بقيه رو مغرور ببينم....قهرماني واسه همه پيش مياد...مهم شخصيت قهرماني داشتنه....

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

خوشحالي و ناراحتي يه احساسي كه ممكنه ديگران در ادم به وجود بيارن واسه همين هم انسان ديگران و همه محيط رو وقتي خوشحال هست خوشحال ميبينه...ولي ايا غرور رو هم ديگران به وجود ميارن؟؟؟
    اگه دليلش رو موفقيت ميدونيد پس چرا امسال طرفدارهاي اينتر اصلا صداشون در نيومد وقتي 3 جام شدن؟؟؟
    اما بارسلونا...وقتي از تيمي ميبازه اب پاش هاي زمين چمنش رو روشن ميكنه كه تيم مقابل خوشحالي نكنند...وقتي ميبازه نميان بگن بد بوديم باختيم....هيچ تيمي رو قبول ندارند...هيچ سبك بازي رو قبول ندارند....اگه تيم مقابل(ارسنال) 4/5 تا بازيكن اصلي خودش رو به علت مصدوميت از دست بده تيم مقتبل(يعني همون ارسنال)تيم نيست....ولي وقتي الوز يا ژاوي بازي نميكنند....اقا ما با تيم ب بارسلونا بازي كرديم باختيم!!!!اينا هيچ ربطي به مغرور بودن من نداره كه بخوام بقيه رو مغرور ببينم....قهرماني واسه همه پيش مياد...مهم شخصيت قهرماني داشتنه....
    تایید میشه : )

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بابا....یکی قرص های این گرافیکارو بده
    عزيز من اول يه كم روانشناسي بخون
    تو تاثير محيط بر فرد و فرد بر محيط رو حسابي داري قاطي ميكني
    متاسفانه من هم فرصت ندارم برات تويح بدم
    بهتره خودت بري بخوني
    اولا مگه اينتر توي ايران چقد طرفدار داره
    تا اونجايي كه من ميدونم اكثر ايرانيا توي فينال طرفدار بايرن بود
    توي ايتاليا هم شما بودين تا جايي كه ميدونم هنوز دارن فخر ميفروشن و تا سالهاي سال هم اينكارو ميكنن كه البته اشكالي هم نداره
    همين كه فكر ميكنيد همه طرفداراي بارسا بدن ولي همه طرفداراي تيمهاي ديگه خوبن خودش نشون ميده شما يه تماشاگر عاديه فوتبال هستين كه البته ميتونيد به طرفدار متوسط فوتبال و بعدها به يه طرفدار واقعي فوتبال تبديل بشيد
    بين طرفداراي هر تيمي آدم متعصب و منطقي پيدا ميشه
    راستي من هر موقع مريض ميشم قرص ميخورم به شما هم توصيه ميكنم البته هر موقع مريض شدين

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پس شما هم برين بخونيد
    البته اگه اينجوري پيش بره مجبورم يه كلاس فشرده بزارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •