تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 120 اولاول ... 145460616263646566676874114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 1199

نام تاپيک: نشد که بپرسم

پروفشنال Petros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سوال بسیار جالب و بجایی بود

پيش فرض

نمره رو نمودار بردن چیه؟ چه جوریه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

من چون کارم خیلی مهم بود اینجا هم علاه بر امور بانکی میپرسم:
    سلام. من یه آلبوم سکه از بانک ملی برنده شدم
    یه اطلاعاتی میخواستم

اولا که تو این آلبوم سکه باید چه تعداد سکه و از چه نوع باشه؟
    بعد موقع تحویل سکه ها باید چه چیزایی همراهش باشه منظورم سند و جعبه یا ...؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

نشد بپرسم:قبل از عقد کردن چه مواردی رو باید بدونیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

نمره رو نمودار بردن چیه؟ چه جوریه؟
    مین و مکس نمرات فعلی رو مد نظر قرار میدن . بسته به نظر استاد که از مین روی نمودار ببره یا از مکس هستش . از مین روی نمودار بردن اینطوریه که مثلا کمترین نمره ی فعلی که فرضا 6 هستش رو برابر 10 قرار میدن ( با توجه به امتحان و شرایط و . . . ) و همینطور به تمام نمرات 4 نمره اضافه میشه . برای اضافه کردن به نمره مکس هم به همین صورت که 20 قرار میدن و اختلافش رو به سایر نمرات اضافه میکنن .

در کل روی نمودار بردن توی شرایطی انجام میشه که اکثر نمرات توی رنج پایین باشن و اگر یه نمره 18 یا بالاتر باشه اینکار رو نمی کنن .

اگر منظور شما رو درست متوجه شده باشم ، خدمت شما ... اینها رایج ترین هاست ولی موارد دیگه به دلخواه و توافق طرفین میشه اضافه بشه .

هر چند در سندهای کنونی ازدواج، شماری از این شرط ها با عنوان شروط ضمن عقد آمده است، لیکن در برخی از موارد کافی به نظر نرسیده و لازم است شروط دیگری به این گونه موارد قید شده در سندهای ازدواج افزوده شود. شرط های زیر از جمله شروطی هستند که در سندهای ازدواج قید نشده اند، ولی مورد پذیرش مراجع قضایی و اجرایی است و بنابراین، شوهر و زن می توانند آن ها را با توافق یکدیگر در سند ازدواج بگنجانند.لازم به ذکر است به دلیل بار قضایی متون حقوقی، هر نوع تغییری در عبارات و کلمات پیشنهادی� قوه قضائیه، از سوی دادگاه ها�ممکن است در زمان اجرای شرط، مشکلاتی را ایجاد کند. شروط پیشنهادی قوه قضاییه به این شرح است:الف. شرط تحصیل اگر چه حق تحصیل از حقوق اساسی هر فرد است و نمی تواند از تحصیل افراد جلوگیری کرد، اما برای پرهیز از مشکلات احتمالی در این زمینه، عبارت زیر برای درج در سند ازدواج پیشنهاد می شود: زوج، زوجه را در ادامه تحصیل تا هر مرحله که زوجه لازم بداند و در هر کجا که شرایط ایجاب نماید مخیر می سازد. ب. شرط اشتغال مطابق قانون، اگر شغل زن منافی با مصالح خانواده یا حیثیت شوهر یا زن باشد، مرد می تواند همسر خود را از آن شغل منع کند. با توجه به این که امکان تفسیرهای مختلف از این متن قانونی وجود دارد، گنجاندن عبارت زیر در سند ازدواج پیشنهاد می شود: زوج، زوجه را در اشتغال به هر شغلی که مایل باشد، در هر کجا که شرایط ایجاب نماید مخیر می کند. ج.شرط وکالت زوجه در صدور جواز خروج از کشور مطابق قانون گذرنامه، زنان متاهل فقط با اجازه کتبی همسر خود می توانند از کشور خارج شوند. با توجه به این که این مساله در عمل مشکلات فراوانی را ایجاد می کند، عبارت زیر به منزله شرط در حین عقد ازدواج پیشنهاد می شود: زوج به زوجه، وکالت بلاعزل می دهد که با همه اختیارات قانونی بدون نیاز به اجازه شفاهی یا کتبی مجدد شوهر، از کشور خارج شود. تعیین مدت، مقصد و شرایط مربوط به مسافرت به خارج از کشور به صلاحدید خود زن است. د. شرط تقسیم اموال موجود میان شوهر و زن پس از جدایی مشابه چنین شرطی در سندهای ازدواج کنونی وجود دارد. ولی تحقق آن منوط به عدم درخواست زن برای جدایی، یا تخلف نکردن زن از وظایف زناشوئی خود و یا نداشتن رفتار و اخلاق ناشایست بوده و احراز این موارد نیز بر عهده دادگاه است. برای ایجاد شرایط مساوی تر میان زن و شوهر در این خصوص، گنجاندن عبارت زیر در سند ازدواج پیشنهاد می شود( یاد آوری این نکته ضروری است که برای رسیدن به توافق در خصوص این شرط، در نظر گرفتن حدود عادلانه برای تکالیف مالی مرد ـ همچون مهریه ـ از سوی زن موثر و منصفانه خواهد بود) : زوج متعهد می شود هنگام جدایی ـ اعم از آن که به درخواست مرد باشد یا به درخواست زن ـ نیمی از دارایی موجود خود را ـ اعم از منقول و غیر منقول که طی مدت ازدواج به دست آورده است ـ به زن منتقل نماید. ه. شرط وکالت مطلق زوجه در طلاق مطابق قانون، زن تنها در موارد بسیار خاص می تواند از همسر خود جدا شود، این در حالی است که مرد هر زمان که بخواهد می تواند با پرداخت کلیه حقوق زن، او را طلاق دهد. از آنجا که زن و شوهر حق انتخاب یکدیگر برای شروع و ادامه زندگی را دارند، منصفانه آن است که در صورت لزوم پایان دادن به زندگی مشترک نیز، این حق انتخاب برای هر دو وجود داشته باشد. شرط وکالت مطلق زوجه در طلاق می تواند موجب ایجاد توازن در حق طلاق باشد. یادآوری این نکته ضروری است که برای حفظ توازن، زن نیز می تواند با گرفتن حق طلاق و همچنین تقسیم مساوی اموال، مهریه را تا حدود زیادی کاهش دهد. و. درج شرط وکالت مطلقه زوجه در طلاق این شرط به صورت زیر مطلوب می باشد: زوج به زوجه وکالت بلاعزل با حق توکیل به غیر می دهد تا زوجه در هر زمان و تحت هر شرایطی از جانب زوج اقدام به مطلقه نمودن خود از قید زوجیت زوج به هر قسم طلاق ـ اعم از بائن و رجعی و خلع یا مبارات‌ـ به هر طریق اعم از اخذ یا بذل مهریه کند. این اجبار قانونی که زن را مکلف به انجام کارها، تعیین حدود خواسته ها و انتظارات و تعیین وظایف خود و شوهرش می کند، نمی تواند تعهدی حاصل از یک ارتباط نزدیک و صمیمی باشد. متاسفانه در بسیاری از خانواده های کنونی، تعهد عشق، جای خود را به توانایی کنترل رابطه با سوی شوهر و تمکین زن از او داده است و این جبر تعیین شده قانونی، رابطه عاطفی بین آنان را تحت الشعاع قرار می دهد. بنابراین، لازم است برای داشتن یک خانواده برابر که در آن کرامت انسانی و حقوق ذاتی همه اعضای خانواده حفظ شده باشد، طرحی نو در اندازیم. این شرط ها می توانند تا حد زیادی آزادی اراده زن و شوهر را در تاسیس نهاد بنیادین خانواده تضمین کنند.

5. 3 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    صبح امروز چند داروخانه سر زدم جهت خرید شامپو "هد اند شولدرز"
    اولی که خوش برخوردتر بود - پیدا کردن فروشنده خوشبرخورد تو ایران کیمیاست ! - گفت دیگه وارد نمی شند . چندتایی "پنتین" قدیمی فقط داشت و گفت اینم دیگه نمی آریم !
    دومی هم گفت دیگه نیست ! اینهمه شامپوی خوب هست (اشاره به قفسه ! )

بالاخره از فروشگاهی چند شامپو قدیمیش رو پیدا کردم . اما فروشنده می گفت که مشکلی نداره و وارد می شه !

سوالم فقط اینکه بالاخره تو بازار وارد می شه و این مشکل محله ی هست که من سکونت دارم یا فراگیره . در مورد سرطانزا و ... دنبال اطلاعات نیستم . فقط می خوام مطلع بشم تو محلات شما چطوره اگر مشتری این شامپو هستید .

بسیار متشکرم

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

باید ازمایشات کامل خونی از پسره بگیری.
    باید بری دادگستری ببینی سابقه داره یا نه.
    اگر میگه ماشین دارم خونه دارم شرکت دارم. باید بهتون با ارائه مدرک ثابت کنه.
    باید با هم پیش مشاور ازدواج برید.

و تحقیقات محلی نه از 1 نفر بلکه از چند نفر و در محل کارش هم تحقیق کنید.
    در صورت فامیل بودن فقط باید به نکات قرمز رنگ دقت کنید.

8. این کاربر از mehran gorji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

[QUOTE=mehran gorji;6262789]باید ازمایشات کامل خونی از پسره بگیری.

در صورت فامیل بودن فقط باید به نکات قرمز رنگ دقت کنید.[/QUOTE

ببخشین واسه خودم نپرسیدم واسه پسر عموم دارم سوال میکنم اون باید از دختره چیا بپرسه

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

[QUOTE=مهرسا1;6262868]
    باید ازمایشات کامل خونی از پسره بگیری.

در صورت فامیل بودن فقط باید به نکات قرمز رنگ دقت کنید.[/QUOTE

ببخشین واسه خودم نپرسیدم واسه پسر عموم دارم سوال میکنم اون باید از دختره چیا بپرسه
    اخ الهی من بمیرم
    دختر که مشخصه.
    باید با هم پیش مشاور ازدواج برند.

ملاک خوشبختی و موفقیت را در چه می بینید؟
    نظر شما در مورد مراسم عقد و نظر شما در مورد مهریه چیست؟6- عروسی چیست
    انتظارات اقتصادی شما از همسرتان تا چه اندازه است؟
    چقدر معتقد به صرفه جویی و قناعت در منزل هستید؟
    شما مایلید همسر شما در خرید لوازم زندگی، چه مسائلی را رعایت نماید؟
    تحصیلات شما چقدر است؟
    آیا قصد ادامه تحصیل دارید یا خیر؟ در چه رشته ای و از چه طریقی و در کجا؟
    از چه نوع افرادی احساس انزجار و ناراحتی می کنید؟ چرا؟
    اجتماعی بودن در نظر شما یعنی چه؟ 3- خودتان را تا چه اندازه ای اجتماعی می دانید؟
    منطقی بودن را چه می دانید؟
    واقع گرا هستید یا احساساتی؟
    چه چیزهایی موجب ناراحتی و عصبانیت شما می شود؟
    در مواقع عصبانیت چه می کنید؟
    دروغ گفتن را در چه مواردی جایز می دانید؟
    در چه مسائلی سختگیر هستید؟
    در اکثر اوقات شاد هستید یا افسرده؟
    در مسائل اساسی زندگی شخصیتان، خودتان تصمیم می گیرید یا خانواده تان؟
    اعتقادتان به خدا چگونه است؟ آیا این اعتقاد توانسته شما را از گناه باز دارد؟
    رعایت حجاب را تا چه اندازه ضروری می دانید؟ تا چه حد آن را رعایت می کنید؟دلیل آن چیست؟
    آیا مایل هستید همسر شما تمایلات مذهبی داشته باشد یا خیر؟
    میزان دلبستگی شما به پدر و مادرتان تا چه حد است؟
    چقدر در فامیل و خانواده محبوبیت دارید؟ دلیل آن چیست؟
    اساسی ترین سؤالات خواستگاری
    1- چه توقعاتی از زندگی آینده خود دارید؟
    2- چه توقعاتی از همسر آینده خود دارید؟
    3- آرزوهای بزرگ شما چیست؟
    4- مشکلات را چگونه و تا چه حد تحمل می کنید
    چرا در خودت این نیاز را احساس کردی که ازدواج کنیید ؟

یا چرا می خواهید مجرد بودن را ت ر ک کنید ؟
    اگر قرار باشه تصمیمی گرفته باشه دوست دارید چند درصد حق رای داشته باشید .
    اگر بچه دار نشدیم چه احساسی دارید ، چه راهکاری پیش نهاد میکنید؟

--------------------------------------------------------------------------------

این سوال ها را گلچین کردم دیگه بدوخوبش ماله خودت

---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------

11. 2 کاربر از mehran gorji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سوالم فقط اینکه بالاخره تو بازار وارد می شه و این مشکل محله ی هست که من سکونت دارم یا فراگیره . در مورد سرطانزا و ... دنبال اطلاعات نیستم . فقط می خوام مطلع بشم تو محلات شما چطوره اگر مشتری این شامپو هستید .
    سلام /

حوالی تهرانپارس ( اتوبان باقری ) که یافت میشه بوفور ، هم قطع کوچک و هم قطع بزرگ

13. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

سلام
    صبح امروز چند داروخانه سر زدم جهت خرید شامپو "هد اند شولدرز"
    اولی که خوش برخوردتر بود - پیدا کردن فروشنده خوشبرخورد تو ایران کیمیاست ! - گفت دیگه وارد نمی شند . چندتایی "پنتین" قدیمی فقط داشت و گفت اینم دیگه نمی آریم !
    دومی هم گفت دیگه نیست ! اینهمه شامپوی خوب هست (اشاره به قفسه ! )

بالاخره از فروشگاهی چند شامپو قدیمیش رو پیدا کردم . اما فروشنده می گفت که مشکلی نداره و وارد می شه !

بسیار متشکرم
    اینجا هم در انواع و اقسام به وفور یافت میشه (تو همه‌ی داروخانه‌ها و آرایشی بهداشتی فروشی‌های بابلسر) ...

اما از یکی دو نفر از همین فروشنده‌ها شنیده‌ام که وارداتش به ایران قطع شده و هر چی هست انباریه، از قبل وارد شده ...

15. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •