ممنون دوست عزيزمastaragg ...من فكر كردم جواب كسي ديگه رو داري ميدي! (اخه چند تا شو من اصلا نپرسيده بودم...جواب كلي دادي ديگه.)
فقط قيمتو نگفتي ؟ كسي خبري از با گارانتي و بدون گارانتي نداره؟
زير نويس فيلم هارو پخش نميكنه؟ممنون.
دوستدار شما ياشار
ممنون دوست عزيزمastaragg ...من فكر كردم جواب كسي ديگه رو داري ميدي! (اخه چند تا شو من اصلا نپرسيده بودم...جواب كلي دادي ديگه.)
فقط قيمتو نگفتي ؟ كسي خبري از با گارانتي و بدون گارانتي نداره؟
زير نويس فيلم هارو پخش نميكنه؟ممنون.
دوستدار شما ياشار
دوستان من با ارور certificate زیاد مواجه میشم،کسی میتونه کمک کنه؟
این ارور هم خیلی تو ایکس 6 دیده میشد! برنامه سازگار با گوشی نیستش! و قابل نصب نخواهد بود.
یادمه تو تنظظیمات نصب قسمتی بود که تعریف می کردی اگه برنامه سایت نشده باشه اجازه نصب در گوشی رو نده. این قسمت رو هم بررسی کن ولی فکر نکنم به این ربطی داشته باشه
تو یه سایت خارجی توضیح داده بود ولی سر در نیاوردم ولی میدونم حل میشه
شما دو راه دارید یا اینکه گوشی رو -- کنید یا که گوشی رو ساین کنید که فکر کنم هنوز روشی برای -- کردنش تیومده برای همین باید گوشی رو ساین کنید
اموزش ساین کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به لطف دوستان عزیز بعضی برنامه ها که نصب نمیشند........کلی برنامه و بازی داشته پدرسوخته!ما نیدونستیم
این angrybirds رو حتما دانلود کنید در حد blackops معتاد میشید
مباركت باشه رفيق...اگه امكانش بود با n95 هم صداشو يه تست بزن...
من تو دانشگاه دست يكي ديدم از همه چيش راضي بود به جز همين صداش!
بدی صداش لینکه اگه تو کیف باشه یا دارزش داده باشی صداش خفه میشه،ولی صداش به نظرم همینم کافیه
الان یه برنامه نصب کردم,میخوام تست کنم panorama
خیلی باحاله!
دوستان اغراق نمیکنم گوشیه که میتونه بیشتر شما دوستان رو راضی کنه.
کاش همچین اسباب بازی هایی رو کشور خودمون تولید میکرد.........
ایولللللللل 50 دلار دیگه هم ارزون شد!
بزودی (تا 1 ماه دیگه) شاهد فروش این گوشی با قیمت 450 هزار تومن تو بازار باشید
پ.ن: بیشتر از اینم نمیرزه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
یه سوالی داشتم یه جا تو یه سایت خارجی دیدم که سیستم عامل سیمبیان 3 هم به راحتی رو 5800 نصب می شه
شما چیزی نشنیدین؟
حتی فایلش هم هست براتون لینکش رو می زارم ببینید.خیلی خوب میشه اگه سیستم عامل ان8 رو 5800 نصب بشه و البته فارسی هم داشته باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون می شم جواب بدینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)