تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 102 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 1014

نام تاپيک: Wave II نماد قدرت سیستم عامل بادا

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

برنامه های پلیر، دیکشنری های لانگمن و اکسفورد،برنامه های پزشکی و...داره؟
    تو فیس بوک مشکلی نداره؟
    پلیر برای نمایش زیرنویس وجود داره ولی پلیری که با نصبش بشه فرمت های مختلف رو پخش کرد خیر. برای دیکشنری برنامه ی mdict وجود داره که البته پولیه و باید گوشی -- بشه تا این برنامه اجرا بشه.توش میشه انواع گلاسوری ها رو ریخت و از اونجایی که نظیر این برنامه تو ویندوز موبایل هم هست و فرمت گلاسوری هاشون یکیه می تونید به ده ها گلاسوری دسترسی داشته باشین.کلاینت فیس بوک کار میکنه منتاها به خاطر فیل بودن عکس ها رو نشون نمیده.اگه منظورتون از برنامه ی پزشکی برنامه های تخصصی مثل up to date هستش خیر.خوراک پزشکان سیتم عامل ویندوز موبایل و ios هستش.

2. این کاربر از Makan_noor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1

ممنون بابت توضیحاتتوت
    اول از همه باید بگم که گوشی فوقالعاده ای هستش باور نمیکردم با این قیمت همچین گوشی گیرم بیاد
    اما سی دی که همراه گوشی بود ورژم 1.5 که با اون نتونستم نرم افزار نصب کنم url host اررور میداد بعد 2.2 رو دانولد کردم که اونم اپس نداشت اد کردم ولی موقع نصب نرمافزارهای دانلود شده مینوشت app installation falid که اونم نشد الان رفتم ورژن 2.0.0.11014 رو دانلود کردم ببینم چی میشه
    راستی میخواستم به ورژن 2 بتا اپدیت کنم اخه ورژن گوشی من همونیه که شما گفتید چون میگن تو ورژن دو نو و گالریش خیلی قشنگ شده ولی الان تم اندروئید رو واسه گوشی دانلود کردم و فعلا با همین سر میکنم نمیدونم تو ورژن 2 بازی کرک شده نصب میشه یا نه ؟
    بای هم بازی های جدید hd رو چطوری باید دانلود و نصب کنم ؟ باید فریمور گوشی رو عوض کنم ؟ و اینکه با چه روشی نرم افزار ها رو نصب کنم همون گیم های اچ دی شو میگم

من کاملا مخالفم که بادا دو رو نصب کنید
    منظورم الان بید چون هنوز خیلی چیز ها روش کالم نشده و باید تا آخر تابستون وایسید تا نسخ ی کاملش بیاد
    الان روز بادا دو هیچ بازی کرکی نمی تونید نصب کنید چون هنوز نسخ هی اصلیش نیامده که بخواد کرک بشه

بازی های اچ دی حجمشون زیاده
    شما تو فروشگاه ایران که چیزی مجانی و خوب پیدا نمی شه البته هستا ولی باید بگردی 10 تا تو 100 بید
    ولی با کایز که بتونه وصل بشه به سامسونگ اپز کشورت رو تغیر بده مثلا بزن کره برو اسفالت 5 رو دانلود کن که رایگان هم بید
    کاملا هموجوری که بقیه بازی ها رو نصب می کنی
    اگههر زور می تونی سیتم گوشیت رو عوض کنی بادا 2 نصب کن اگه نم یخواهی صبر کن

---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------

درود. روند افت قیمت این 2 گوشی کی میخاد متوقف شه؟ آخرین قیمت Wave I و Wave II به ترتیب 290 و 280 تومنه :-0
    من و خیلی دیگه برای ویو I حدودن 500 تومن پول دادیم!! خنده داره گوشی با این قابلیتها انقد بخوره تو سرش!

خوب سامسونگ می خواد سری ویو رو ارزون تر از سری های دیگه بزنه چون گوشی عامه بید
    البته فکر کنم بادا دو بیاد بکشه بالا قیمتش

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

تو بادا 2 چطوری میشه ویدجت به صفحه اصلی اضافه کرد ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

پيش فرض

متاسفانه من هنوز نصب نکردم و اطلاعی ندارم ولی باید مثل بادا قبلی باشه یا پایین صفحه چیزی داشته باشه با شایدم دستتون رو صفحه نگه دارین تا چیزی باز بشه نمی دونم
    شرمنده

6. این کاربر از leon scott kendy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

درود. روند افت قیمت این 2 گوشی کی میخاد متوقف شه؟ آخرین قیمت Wave I و Wave II به ترتیب 290 و 280 تومنه :-0
    من و خیلی دیگه برای ویو I حدودن 500 تومن پول دادیم!! خنده داره گوشی با این قابلیتها انقد بخوره تو سرش!
    سلام داود جون خوبی؟
    به خدا منم موندم اصلا باورش سخته اینقدر افت کرده باشه وقتی منویو2 گرفتم 400 تومن بود گفتم افتشو کرده اما!!!!اینطوری پیش بره ماه دیگه با استار قیمتش یکیه...یکی بره به سامی بگه بادا میون مردم جا افتاده اینقدر قیمتشو نیاره پایین
    شما مگه به بادا 2 فلش کردید؟
    دوستدار شما یاشار

8. این کاربر از Yashar Cross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اره 2 روزه گوشی رو خریدم طاقت نیاورزدم به ورژن بتا اپدیت کردم کلا خیلی قشنگ شدهایکون های منو رو هم میشه تو صفحه دسکتاپ قرار داد ولی اون ویدجت هایی که قبلا بود مثل ساعت دیگه پیدا نرکدم

پروفشنال black years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

سلام به همه دوستان ، داشتم با گوشی ور میرفتم و تو قسمت ویدجت چنتایی به صفحه اضافه کردم و شده 7 صفحه اما نمیتونم به حالت قبل که 3 صفحه ای بود برگردونم .
    3 تا سوال دیگه هم دارم :
    1- اینکه میشه به منو گوشی ایکون اضافه کرد ؟
    2- تو قسمت ویدجت برنامه هایی که هست تو کدوم قسمت گوشی هستن ؟
    3- از طریق کامپیوتر چطور میشه از سایت سامسونگ اپس دانلود کرد ؟
    ببخشید که سوالاتم زیاد شدن .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1

سلام به همه دوستان ، داشتم با گوشی ور میرفتم و تو قسمت ویدجت چنتایی به صفحه اضافه کردم و شده 7 صفحه اما نمیتونم به حالت قبل که 3 صفحه ای بود برگردونم .
    3 تا سوال دیگه هم دارم :
    1- اینکه میشه به منو گوشی ایکون اضافه کرد ؟
    2- تو قسمت ویدجت برنامه هایی که هست تو کدوم قسمت گوشی هستن ؟
    3- از طریق کامپیوتر چطور میشه از سایت سامسونگ اپس دانلود کرد ؟
    ببخشید که سوالاتم زیاد شدن .

خوب تو صفحه ی اصلی که هستی اون بالا سمت راست نوشته widget اونو بزن حالا گوشی رو تو دستت برگردون و افقی کن حالا حالا بالای هر صفحه یک علامت منفی بید اون رو بزن حله کم می کنه

خوب هر برنامه ای که دانلود می کنی غیر از جاوا توی همون منو اصلی ایکمونش میاد و تو بادا 2 می تونی بندازی رو صفحه

اینو نفهمیدم چی گفتی
    اگه ویدیج رو م یخواهی همون طوری که گفتم وقتی دکمه WIDGET رو ی زنی پایین صفحه بید و اگه گوشی رو بچرخونی م یتونی صفحه کم و زیاد کنی

خوب باید کایز رو دانلود

بچه ها من این کایز جدید ه رو گرفتم چه قدر سخته چه جوری به سامسونگ اپز وصل می شه ؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------

اره 2 روزه گوشی رو خریدم طاقت نیاورزدم به ورژن بتا اپدیت کردم کلا خیلی قشنگ شدهایکون های منو رو هم میشه تو صفحه دسکتاپ قرار داد ولی اون ویدجت هایی که قبلا بود مثل ساعت دیگه پیدا نرکدم
    بخاطره نسخ ی بتاش بید نترس فاینالش بیاد حله

12. این کاربر از leon scott kendy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

به به ادم تو این انجمن حال میکنه تا سوال نپرسیده جوابش میرسه دم همتون گرم
    میخاستم بدونم که برای نصب بازی های -- شده باید وؤژن خاصی از فریمور رو رو گوشیم بریزم و این که من از بادا 2 میتونم به اون ورژن دانگرید کنم ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1

به به ادم تو این انجمن حال میکنه تا سوال نپرسیده جوابش میرسه دم همتون گرم
    میخاستم بدونم که برای نصب بازی های -- شده باید وؤژن خاصی از فریمور رو رو گوشیم بریزم و این که من از بادا 2 میتونم به اون ورژن دانگرید کنم ؟

خوب من بادا دو رو کلا اطلاع ندارم که نسخه ی بتا بید
    ولی خوب فکر کنم کلا باید برگردی عقب
    حالا باز خبر ندارم فهمیدی به ما هم بگو

15. این کاربر از leon scott kendy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •