حالا مقایسه ها رو بیخیال...فکری به حال تنظیمات دسته کنین تو گیم...!!!
من که هنوز نتونستم درست حسابی بازی کنم...![]()
حالا مقایسه ها رو بیخیال...فکری به حال تنظیمات دسته کنین تو گیم...!!!
من که هنوز نتونستم درست حسابی بازی کنم...![]()
lمشکلت چیست برادر؟
یه چیز باحال :
دارم با تیم میلان منیجر مود رو دنبال میکنم...بواتنگ بازیکن میلان رو توی این بازی ها بصورت فشرده و تمام و کمال بازی دادم
توی یکی از بازی ها قدرت تنفسی اون دیگه کم شده بود و داشت تموم میشد ولی من با یک بازیکن کورس گذاشتم تا توپ رو از اون بگیرم ولی بواتنگ نفس کم آورد و یک انیمیشن نشون داد که بواتنگ افتاده روی زمین و سینه اش رو گرفته و بازیکنان میلان هم دورش جمع شدن تا ببینن چی شده
بعد هم که مصدوم شد و اون بعلاوه قرمز کنار اسمش اومد
این صحنه رو دیدم کف کردم...اینقدر مات و مبهوت این صحنه شده بودم که یادم رفت عکس بگیرم...الان هم به شدت دنبال اینم که دوباره این اتفاق برام بیفته.
کمک داورها هم خیلی جالب برای توپ هایی که به سمتشون میان جاخالی میدن..یا سرش رو خم میکنه...یا بدنش رو کج میکنه
توی یک صحنه توی موقعیت ضد حمله بودم بازیکن حریف با تکل از کنار بازیکنم رو زد ولی داور آوانتاژ داد و من هم که داشتم حمله میکردم بازیکن حریف اون یکی بازیکنم رو با تکل پشت زد
داور هم اومد اون بازیکن خطاکار رو صدا زد و یک کارت زرد به اون داد و
بعد دیدم داور داره با دستهاش به یک بازیکن دیگه هم اشاره میکنه که بیا جلو
بعد بازیکن قبلی رو هم که آوانتاژ داده بود صداکرد و به اون هم کارت داد.
ما هم اینطوری شده بودیم![]()
.......................
لطفا جواب بدید
هی برمیگرده حالت اصلی خود سیستم هرچی ادیت میکنم فایده نداره
کسی راهنمایی نداره
خوب شما وقتی پست بازیکن رو ادیت کردین برای خروج ازا ون قسمت یک سری گزینه میادلطفا جواب بدید
هی برمیگرده حالت اصلی خود سیستم هرچی ادیت میکنم فایده نداره
یکی از اونا حروج بدون سیو کردن Exit Without saving ...که شما با انتخاب این قسمت از اونجا خارج میشین بدون این که تعییرات داده شده ذخیره بشه
یکی دیگه از گزینه ها هم کنسل هست که مشخصه چکار میکنه
و آخری هم سیو کردن تغییرات داده شده روی اسلات های خالی که برای ذخیره ترکیب در نظر گرفته شده
شما بعد از ذخیره کردن تغییرات میرین و اون ترکیب رو انتخاب میکنن تا بازیکنان بر اساس پوزیشنی که برای اونا در نظر گرفتین وارد زمین بشن
من مشکل تایم اوت توی بازی آنلاینو امشب تونستم بفهمم از چیه .
چون میدونم خیلیا این مشکلو داشتن اینجا میگم . ایراد از تنظیمات مودمه اگه شما با مودم یک نفر که تونسته آنلاین بازی کنه بازی کنید راحت میتونید وارد بازی بشید .
ایشالا بعدا باید تنظیم دقیق مودمهایی که نمیشه باهاشون بازی کرد رو پیدا کنیم .
آقادمت گرم دیگه داریم ازقافله عقب می افتیم.ضمنامن بصورت Bridge کانکت می شم لطف کن ببین مشکل ازاون نیست.![]()
دکمه های حرکتی اصلا تو بازی کار نمیکنن!!! با کیبردم که اصلا بازی حال نمیده...
چطوری باید تنظیمش کنم؟؟؟
حق با شماست سعید جان فیفا در زمینه جام باشگاههای اروپا نسبت به PES خیلی ضعیفه .
نه بهزاد جان چیزی از حجمت کم نمیشه با خیال راحت بازی کن .
ایشالا بچه ها که آنلاینو تست کردن و مشکل همه حل شد لیگو راه میندازیم پس حسابی تمرین کنید .
در مورد ضربه مستقیم باید دکمه L1 یا همون دکمه ای که چیپ میزنی رو نگه داری شوت محکم و مستقیم میشه . به نظر من این ضربه رو دو نفره انجام بده هم خیلی قشنگ تر میشه و هم اینکه دیوار دفاعی ممکنه جا بمونه . یادت باشه توی تو دو ضرب دکمه رو تا قبل از زدن ضربه نگه داری .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)