بنده اعتقاد ندارم چون حتي طبق پيشگويي هاي نوسترآداموس هم سال 2020 تا 2030 جنگ جهاني سوم اتفاق مي افتد و حداقل جهان تا سال 2500 ادامه خواهد داشت به قول خودش
بنده اعتقاد ندارم چون حتي طبق پيشگويي هاي نوسترآداموس هم سال 2020 تا 2030 جنگ جهاني سوم اتفاق مي افتد و حداقل جهان تا سال 2500 ادامه خواهد داشت به قول خودش
البته به نظر من آداموس پیشگویی هاش خیلی معنا داره !
مثلا به نظر من آداموس داره به یه اتفاق وحشتناک مثله یه جنگ بزرگ اشاره میکنه !
چند ماه پیش تویه صدای آمریکا داشت در باره پیش گویی های 2012 صحبت ممیکرد و مستند خوبی گذاشته بود !
یکی از پیش گویی ها خیلی جالب بود !
چند قرن پیش پیش گویی شده بود مبنی بر جنگی بزرگ در دشت آرماگدون ( دشتی بزرگ در اسرائیل امروزی ) و گفته شده بود که از مشرق زمین و شمال این دشت دو قوم با هم متحد و بر ضد بنی اسرائیل توطئه و حمله میکنند !
تاریخ دقیقی برای این پیشگویی مشخص نبوده ولی کارشناس یه استنباط جالبی کرد :
گفت احتمال داره منظور از این پیش گویی جنگی بزرگ بین ایران امروزی به همراه یکی از متحدان شمالی یا شمال غربی خودش ( روسیه ، سوریه و احتمالا لبنان ) و اسرائیل باشه !
برای من خیلی جالب بود ! و اینکه میشه این پیش گویی رو کمی واقع گرایانه تر دید !
هیپارکوس یونانی در قرن چهارم قبل از میلاد ; چینی ها و کره ای ها حداقل 100 سال قبل از اون ; سومریها و بابلیها حداقل 3000 سال قبل و اولمک ها و مایا ها و آزتک ها بسیار قبل تر از اون با همه صور فلکی آشنا بودند.
خب دوستان پیشگو و منجم و ستاره شناس
سلام
به نظرتون این برنامه من و تو 1 رو باید باور کرد!
اخطار هست یا واقعیت!
یعنی دسامبر 2012 تمومه! یا نه؟
واقعیت که اصلا
هر کسی گفته 2012 دنیا تمامه حرف بی ارزشی زده.
این برنامه ای هم که از کانال Manoto 1 نشون داد جنبه اخطار داشت.
عجب دنیای داریم:
یه روز میگن سال 2000 ندیا تمومه
یه روز میگن 2010
یه روز میگن 2012
برای 2022 هم فکر کنم برنامه دارن.
یه روز ماه رو دو نیم میکنن و هرچقدر هم که بگی میسر نیست این کار باور نمیکنن.
دوستان واسه ددرک این برنامه ی 2012 که همش به احتمال 99% فقط برنامه ریزی صهیون ها و فراماشونری هاست تو اینترنت یه سرچی بزنیدد و در مورد پروؤه 2012 تحقیق کنید ..
اینجا جاش نیست توضیح بدم چه جریاناتی داره این موضوعا ..یه بار اومدیم توضیح بدیم.. گیر یه آدم نفهمی افتادیم که مجبور شددیم بزاریمش کنار توضیح رو..
اگر يادتون باشه گفته بودند سال 2000 پايان دنيا هست چون كامپيوترها از كار مي افته و همه جا هرج و مرج ميشه !
كه هيچ اتفاقي هم نيفتاد.![]()
دقـــــیقـــــا
رائفی پور در این مورد کاملا توضیح داده
تورو خدا دوباره شروع نکنید!
تازه اخطار گرفتم حوصله ی بحث ندارم!
می گم اگه چیز جدیدی گفته بگو یکم بخندیم!جدی می گما!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)