ﺍﻳﻨﺘﺮﻧﺖ ﻭﺻﻞ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﻳﻜﻲ ﻛﻤﻚ ﻛﻨﻪ ﻣﻦ ﻳﻜﻲ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﻣﻮﺩﻡ ﻫﺎﻱ hsdpa wireless modem 7.2mbps ﺩﺍﺭﻡ ﻛﻪ edge ﻭ gprs ﻫﻢ ﭘﺸﺘﻴﺒﺎﻧﻲ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﻛﺎﺭﻱ ﻣﻲ ﻛﻨﻢ ﻧﻪ ﺑﺎ ﺍﻳﺮﺍﻧﺴﻞ ﻧﻪ ﺑﺎ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺍﻭﻝ ﺑﻪ ﺍﻳﻨﺘﺮﻧﺖ ﻭﺻﻞ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﻳﻜﻲ ﻛﻤﻚ ﻛﻨﻪ
ﺍﻳﻨﺘﺮﻧﺖ ﻭﺻﻞ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﻳﻜﻲ ﻛﻤﻚ ﻛﻨﻪ ﻣﻦ ﻳﻜﻲ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﻣﻮﺩﻡ ﻫﺎﻱ hsdpa wireless modem 7.2mbps ﺩﺍﺭﻡ ﻛﻪ edge ﻭ gprs ﻫﻢ ﭘﺸﺘﻴﺒﺎﻧﻲ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﻛﺎﺭﻱ ﻣﻲ ﻛﻨﻢ ﻧﻪ ﺑﺎ ﺍﻳﺮﺍﻧﺴﻞ ﻧﻪ ﺑﺎ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺍﻭﻝ ﺑﻪ ﺍﻳﻨﺘﺮﻧﺖ ﻭﺻﻞ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﻳﻜﻲ ﻛﻤﻚ ﻛﻨﻪ
این مودم usb فناوری EDGE است که میشه تهیش کرد و از اینترنت EDGE ایرانسل که ماهی 10 هزار تومن هست استفاده کرد (فناوری شبیه GPRS تلفن همراه). خودتان مودم رو از بازار تهیه کنید و به راحتی استفاده کنید. سرعت دانلود هم بستگی به منطقه و دکل مخابراتی اون منطقه داره که معمولا از 20 تا 120 کیلوبایت هم تست شده.
من خودم این مودم رو برای فروش تویه سایت گذاشتم
ولی در مورد سرعتش خودم تست نکردم (یعنی این مودم رو ندارم و نیازی هم نشده بخرم)
چند وقت پیش یکی از دوستان تست کرده بود ، اتفاقا عکس تست رو هم تویه نت گذاشتن
سرعت رو، چیزی که زده بود 423 کیلو بود (راست و دروغش رو نمی دونم)
الان هر چی گشتم عکس رو پیدا نکردم متاسفانه
اگه خواستین به صورت اینترنتی این مورد رو بخرین
از اینجا هم می تونید بخرید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MZ_Love17; 22-03-2011 at 14:40.
اون وقت این ماهی 10 تومن رو باید به کی داد؟؟ چه شرکت های رسمی ای این سرویس و ارائه میدن در حال حاضر؟
ماهی ده تومن رو به همون سیمکارت می دین
ایرانسل یا همراه اول
پول رو نباید به کسی بدین
سیم کارتتون رو شارژ می کنید به اندازه ده تومن
بعد یه کدی داره (برای ایرانسل رو خودم استفاده کردم) اون کد رو به ایرانسل می فرستی
بعد فعال می شه
البته من این کار رو با موبایل امتحان کردم
یعنی من از موبایلم به عنوان مودم استفاده کردم (از طریق موبایل سرعت که زیاد جالب نبود)
![]()
دوست عزیز من از این مودم ها دارم سرعتش در حد ADSL 128 هست یعین سرعت دانلود من روی 25 تا 30 هست البته بستگی به منطقتون هم داره و در کل خوب هست مخصوصا نسبت به دایل آپ ولی کسانی که بتونن از ADSL استفاده کنند من پیشنهاد میکنم که adsl یگیرین چون با این مودم ها شما نمیتونید آپلود بکنید و v*p*n هم نمیتونید استفاده بکنید
موق باشید![]()
مرسی از پاسختون
قیمتهای مختلفی وجود دارن
کدوما بهتره؟
این هم مثل آشه. که هر چقدر پول بدیم آش میبریم؟
بستگی به مکانی که دارین فرق می کنه !
من الان از همین طریق آنلاین هستم چون مخابرات شهرمون پورت هاش پر شده و تا 15 روزه دیگه اینترنت نمی ده !
الان من تا 45 سرعت دانلود دارم !
این اینترنت بدرد دانلود نمی خوره چون سریع حجمش تموم می شه
سرعتش که خوبه
ولی اگه وی*پی ان وصل نشه که مفتش گرونه
دلیلش چی هست که وی* پی ان وصل نمی شه؟؟
پورت رو یعنی بستن؟؟؟
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
من از 45 تومن تو نت دیدم تا 90 تومن
تفاوت هاش هم به خاطر مارکشون هست
ولی معمولیش که تو نت هم زیاده فکر کنم مارک EDGE Modem باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)