تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 89 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 881

نام تاپيک: آشپزخانه P30\/\/orld ( آموزش طبخ غذا ها )

داره خودمونی میشه maria42's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزيز
    طرز پخت پيتزاي ايتالياييي را ياد بديد؟
    پیتزای ایتالیایی
    مواد لازم برای خمیر
    ● نیم لیتر آب
    ● 1 کیلو آرد سفید
    ● 3 تا 5 گرم مایه‌ی خمیر
    ● 10 تا 15 گرم نمک

مواد لازم برای سوس(
    کنسرو گوجه فرنگی یک قوطی یا به همان مقدار گوجه تازه
    یک عدد پیاز
    دو پر سیر

مواد لازم برای روی پیتزا:
    پنیر پیتزا موزارلا (Mozarella)، یا هر نوع پنیر پیتزا که دوست دارید
    قارچ به مقدار لازم
    ژامبون به مقدار لازم

برای تهیه پیتزا مهم ترین قسمت خمیر آن است. اگر خمیر آنرا درست تهیه کنید باقی قضایا فقط یک نوع سلیقه است و می‌توان آنرا با سلیقه‌های مختلف تهیه کرد. بعد از خمیر سوس پیتزا ست که مهم است. آنرا هم می‌توان با روش‌های مختلف درست کرد و

طرز تهیه

در این روش مدت تهیه خمیر بسیار طولانی تر می‌شود دلیل این کار مصرف کمتر مایه خمیر است. در این روش با

برای تهیه خمیر این روش آب را تا 30 درجه گرم کنید و مایه خمیر را در آن حل کنید، نمک بزنید، ماشین همزن را به کار بیندازید و با افزودن کم کم آرد به آن هم بزنید تا خمیر آماده شود. در این کار عجله نکنید بگذارید خمیر خوب هم بخورد و خوب ورز داده شود پس از آماده شدن خمیر روی آنرا با پلاستیک بپوشانید و آنرا تا پنج شش ساعت به حال خود رها کنید. زمانی خمیر آماده است که حجم آن دوبرابر شده باشد.

وقتی خمیر آماده شد روی میز آشپزخانه مقداری آرد بریزید و خمیر را روی آن برگردانید، آنرا به هفت قسمت مساوی تقسیم کنید و با آنها گلوله‌هایی درست کنید،مقداری آرد روی میز بریزید و چانه‌های خمیر را روی آرد روی میز بچینید. روی آنها را با پلاستیک بپوشانید و برای 15 تا 20 دقیقه به حال خود رها کنید. در این مدت وقت دارید مواد دیگر روی پیتزا را آماده کنید.

برای تهیه سوس یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی یا به همان مقدار گوجه تازه پوست کنده را با ماشین هم زن آشپزخانه خوب خورد کنید تا به صورت مایع درآید. نمک و فلفل بزنید. یک پیاز و دو پر سیر را هم پوست بکنید و در ماشین آشپزخانه خوب خورد کنید. مقدار روغن در ماهی تابه بریزید و اول کمی پیاز و سیر را در آن سرخ کنید نیازی نیست پیاز داغ بگیرید یعنی نیازی نیست پیاز زیاد سرخ بشود همین که دو سه دقیقه روی آتش ملایم قرار بگیرد کافی است.

بعد از آن گوجه‌های خورد شده را در آن بریزید مقدار یک قاشق سوپخوری اویشن بیفزاید، اگر ریحان هم در اختیار دارید مقداری هم ریحان تازه خورد شده به آن بیفزاید و آنرا روی آتش ملایم قرار بدهید بگذارید مایع از حالت مایع در آید و سوس سفت شود البته نه به آن اندازه که زیاد سفت شود. سوس را می‌توانید به سلیقه خود به روش‌های دیگر هم درست کنید این فقط یک نمونه آن بود.
    برای مخلفات روی پیتزا هم بستگی به نوع پیتزایی که می‌خواهید درست کنید مواد آنرا آماده کنید. یک نوع آنرا برای نمونه توضیح می‌دهم.
    مقدرای قارچ را بشویید و آنها را به صورتی ورق ورق کنید که ضخامت آن از سه میلیمتر بیشتر نشود. مقداری ژامبون را هم خورد کنید

برای آماده کردن پیتزا اول خمیر را بوسیله دست روی میز کمی پهن کنید سپس آنرا از روی میز بردارید و بوسیله دست پهن کنید هرچه این نان نازک تر شود نتیجه بهتر می‌شود، معمولا من آنرا تا دو میلیمتر نازک می‌کنم. برای خمیرچانه‌های توضیح داده شده قطر خمیر پیتزای آماده شده معمولا 25 تا 30 سانتیمتر باید بشود.
    پس از آماده شدن خمیر اول مقداری از سوس را روی آن بریزید و با ته قاشق روی آن پخش کنید و همه سطح آنرا بپوشانید. سپس پنیر پیتزا را که رنده کرده‌اید روی خمیر بریزید و روی پنیر هم مقداری قارچ و ژامبون بریزید.معمولا دوتا دوتا آماده میکنند و می‌گذارند قبل از در فر قرار دادن کمی بمانند بعد آنها را توی فر می‌گذارنذ. فر باید بسیار گرم باشد

معمولا 270 درجه به بالا بستگی دارد به فر شما تا چند درجه قابل گرم کردن باشد. . پیتزا را روی سینی فر قرار بدهید و داخل فر بگذارید.

برای پختن پیتزا ها آنها را در کف فر قرار بدهید چون مهمترین قسمت پیتزا خمیر آن است که باید خوب پخته شود. وقتی نان پیتزا برشته شد پیتزا آماده است. . اگر دقت کرده باشید پیتزاهایی که بوسیله آشپزهای ایتالیایی درست می‌شود حتی قسمتی از کناره‌های خمیر پیتزا سوخته است. پس دقت کنید خمیر پیتزای شما خوب برشته شده باشد
    Last edited by maria42; 06-11-2008 at 22:19.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بیزحمت یک سری کیک و شیرینی هم معرفی کنید که نیاز به فر نداشته باشند .

اگر هم قبلا معرفی شده لینکش رو بدید .

ممنون .
    دوست عزیز کیک درست کردن بدون فر سخته اگرهم بشه درست کرد فقط یک نوع کیک ساده ممکنه !خودم مدتها پیش درپلوپز یک کیک ساده درست کردم ولی یادم نیست چنددقیقه و درچه حرارتی پختم شما اگرعلاقه داری میتونی چند دفعه امتحان کنی تا یک کیک خوب دراری!ولی اگربه کیک پختن علاقه داری یه فربرقی بخر خودتوراحت کن

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

دوست عزیز کیک درست کردن بدون فر سخته اگرهم بشه درست کرد فقط یک نوع کیک ساده ممکنه !خودم مدتها پیش درپلوپز یک کیک ساده درست کردم ولی یادم نیست چنددقیقه و درچه حرارتی پختم شما اگرعلاقه داری میتونی چند دفعه امتحان کنی تا یک کیک خوب دراری!ولی اگربه کیک پختن علاقه داری یه فربرقی بخر خودتوراحت کن
    ممنون .

در مورد شیرینی چی ؟

آخه یادمه چندین بار دیده بودم در tv (در برنامه های آشپزی که ظهر ها میذاشت) که شیرینی و کیک هایی آموزش میده و یادآوری میکنه که "این شیرینی الزامی به استفاده از فر نداره" .
    حالا نمیدونم قضیه شون چی بود ...
    ولی چندین بار از این موارد نشون میداد .
    بینندگان هم زیاد در خواست داشتند در تماس هاشون که : شیرینی های بدون نیاز به فر هم آموزش بدید....

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی تا حالا سرکه بالزامیک خریده؟
    شنیدم خیلی طعم فوق العاده ای داره و به عنوان سس واسه سالاد ها میشه ازش استفاده کرد.
    اگه ممکنه سایزای مختلف و قیمت هر کدوم رو بگین
    در ضمن من تو تهران هستم!
    امروز زنگ زدم فروشگاه هایلند(تو میدون آرژانتین) قیمتشو بپرسم،یه آدم بد اخلاق گوشی رو برداشت گفت:ما نمی تونیم قیمتشو بگیم،خودتون باید بیاین فروشگاه
    فکر کنم قیمتش بالا بود که نگفت
    حالا شما جاهایی رو تو تهران سراغ دارین که این سرکه رو بفروشه(لطفا آدرس و قیمتشم بگین)
    خیلی ضروریه

راستش جای دیگه ای هم بهتر از اینجا ندیدم که سوالمو بپرسم،ببخشید
    در ضمن اگه نخواستین آدرسو اینجا بذارین،واسم پیغام خصوصی بفرستین
    مرسی

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون .

در مورد شیرینی چی ؟

آخه یادمه چندین بار دیده بودم در tv (در برنامه های آشپزی که ظهر ها میذاشت) که شیرینی و کیک هایی آموزش میده و یادآوری میکنه که "این شیرینی الزامی به استفاده از فر نداره" .
    حالا نمیدونم قضیه شون چی بود ...
    ولی چندین بار از این موارد نشون میداد .
    بینندگان هم زیاد در خواست داشتند در تماس هاشون که : شیرینی های بدون نیاز به فر هم آموزش بدید....
    خواهش میکنم !درموردشیرینی درست میگی
    شیرینی بدون فر زیاد داریم ولی کیک چون ضخامت بیشتری داره و محیط بخت باید گرمای یکنواختی داشته باشه تقریبا بدون فر غیرممکنه مگه اینکه روی درظرف کیک ذغال گذاشت که عملا درمنزل برای ما غیرممکنه
    چندمورد شیرینی بدون فربرات میزارم امیدوارم مورداستفادت قراربگیره

كاربر حرفه اي Saeed_TnT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    South Park - Colorado

پيش فرض

لطفا چند تا دستور غذا با سویا بذارید!!
    فقط لطفا سرخ کردنی نباشه!!!!

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا من میگم گازمون فر معمولی نداره شما میگید پخت کیک با مایکروویو ؟؟!!!

خب به طریق اولااااااااااااا من مایکروویو هم ندارم دیگه ! مگه نه ؟!

البته خب درخواستتون میتونست مستقل از نوشته من باشه ولی دیدم نوشته من رو همراه باهاش نقل قول کردید بعد حرف از مایکروویو اومده وسط ×...شایدم نقل قول برای بیان همدردی و همدلی با قشر آسیب پذیرجامعه بوده !
    كاري نداره كه.
    شما ميتوني يه قابلمه كه ازش استفاده نميكني را برداري و تا ارتفاع 5 سانتيمتر نمك بريزي.يا شن بريز.اگر شن باشه بهتره چون نمك بعد از يك مدت نرم ميشه.حالا روي شن يا نمك را با فويل آلومينيومي يا يك صفحه فلزي گرد بپوشون.حالا شما يك فر دارين و ميتونيد از اين قابلمه به عنوان فر استفاده كنيد.من امتحان كردم جواب داده شما هم امتحان كنيد.

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لطفا چند تا دستور غذا با سویا بذارید!!
    فقط لطفا سرخ کردنی نباشه!!!!
    هر غذايي كه با گوشت چرخ كرده درست ميشه با سويا هم ميشه درست كرد.البته من خودم با اينكه عاشق سويا هستم ولي معمولا با گوشت قاطي ميكنم و سوياي تنها استفاده نميكنم.اكثرا هم براي ماكاروني و كتلت از سويا استفاده ميكنم.ولي مواظب باش در خوردن سويا زياده روي نكني كه واسه آقايون خوب نيست
    ولي اينكه سرخ كردني نباشه خيلي ناجوره آخه اصلا نميشه سويا سرخ نشه يه جوري ميشه چندش اوره.تازه بوي بدش هم از بين نميره.
    شما تا حالا ديدي كسي گوشت چرخكرده را آبپز كنه؟
    Last edited by hessam_sz; 10-11-2008 at 23:11.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک نوع شیرینی بدون فر

تخمرغ4عدد
    اردسفید 4-6 قاشق لب پر
    شکر یک لیوان ونیم
    گلاب یک استکان
    سرکه 2قاشق
    جوش شیرین یک قاشق چایخوری
    طرز تهیه

شکر را با دولیوان اب وسرکه مگذاریم بجوشد وقوام اید سپس شعله راخاموش کرده گلاب دران میریزیم ومیگذاریم خنک شود .تخمرعها راشکسته وبا قاشق چوبی خوب هم میزنیم تا سفیده رزده مخلوظ شود و رنگش کرم رنگ شود جوش شیرین را باارد مخلوط کرده وازالک رد می کنیم بعد کم کم ان رادر تخم مرغها ریخته مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود بعددر ظرف کوچک و گودی روعن ریخته میگذاریم خوب داغ شود بعد نوک قاشق را توی روغن داغ زده ویک اقاشق از مایع را برداشته و تو ی روغن می اندازیم وگرد میکنیم تا سرخ شود بعد که سرخ شد با چنگا ل یا کفکگیر بیرون اورده و درون شربتی که اماده کردیم می اندازیم تا شربت به خورد شیرین برود بعد درتوری گذاشته شربتهای اضافی برود

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

9

هر غذايي كه با گوشت چرخ كرده درست ميشه با سويا هم ميشه درست كرد.البته من خودم با اينكه عاشق سويا هستم ولي معمولا با گوشت قاطي ميكنم و سوياي تنها استفاده نميكنم.اكثرا هم براي ماكاروني و كتلت از سويا استفاده ميكنم.ولي مواظب باش در خوردن سويا زياده روي نكني كه واسه آقايون خوب نيست
    ولي اينكه سرخ كردني نباشه خيلي ناجوره آخه اصلا نميشه سويا سرخ نشه يه جوري ميشه چندش اوره.تازه بوي بدش هم از بين نميره.
    شما تا حالا ديدي كسي گوشت چرخكرده را آبپز كنه؟
    من دیدم
    من خودم اول یک نصف لیوان آب میریزم بعدهمونجور کخ میپزه با قاشق رو تیکه گوشت یخ زده میکشم تا قشنگ از هم جدا بشه و یک تیکه نباشه بعد درش رو میزارم یکم که جوشید(10 دقیقه)درش رو بر میدارم و میزارم آبش خشک بشه بعد سرخ میکنم. اینجوری حضمش راحت تره
    حالا که اینو نوشتم دستور پخت پیتزای خودم رو بگم که همیشه درست میکنم و همه هم خوششون میاد .و میگن عجب خوشم مزه هست.خصوصا دامادمون هر وقت میاد درست میکنم با هم میزینم به بدن
    مواد لازم
    خمیر پیتزا.
    گوشت چرخ کرده به مقدار لازم (بیشتر پیتزاش گوشت چرخ کردست)
    قارچ: من برای 4 نفر نیم کیلو میزنم یکم بیشتر
    کالباس سبزیجات (از همونایی که توش قارچ و این چیزا داره )مدلهای دیگه شیرین میشه یکم.300 گرم برای 4 نفر من میزنم شما میتونید بیشتر بزنید از گوشتش کم کنید. چون برا بعضی ها گوشت زیاد ضرر داره
    بعضی وقتها سوسیس هم یکم میزنم به اندازه 200 گرم
    پنیر پیتزا موزالا(یا همون دالیا)دو بسته از اون کوچیکا. اگه 3 بسته بزنید بهتره
    طریقه پخت:
    گوشت چرخ کرده را سرخ نموده . قارچها رو با آب نمک شسته(برای ضد عفونی) بعد ورقه ورقه میکنیم بعد بیشتر قارچها رو اضافه میکنیم به گوشت و میزاریم آب قارچها خشک بشه و بعد سوسیس و کالباس رو هم خورد کرده و به مخلوط اضافه میکنیم.
    نمک فلفل و زرد چوبه و رب گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی(کچاپ) رو هم به مقدار کافی میزنیم. دقت کنید سس یا رب زیاد نزنید.
    بعد شعله رو خاموش کنید و کمی پنیر پیتزا رنده شده بهش اضافه میکنیم .
    بعد 4 عدد خمیر پیتزا رو میزاریم رو سینی فر ،و روشو یکم سس میزنیم (یکم ها.!میتونید اصلا نزنید).
    البته زیر خمیر پیتزا ها رو میتونید کاغذ بزارید که به سینی نچسبه و با همون کاغذ ها هم بزارید توی ظرف تا خمیر پیتزا حالت خمیری شکل و خیس نشه.ورقه ها رو میتونید از دفترتون بکنید یا از ساندویچی ها بخرید.
    بعد کمی پنیر پیتزا روی خمیر پیتزا ریخته و سپس مواد را هم میریزیم روی خمیر و پهن میکنیم بعد روشو قارچهای اضافی رو میچینیم و سپس کامل با پنیر پیتزا میپوشونیم. . میزاریم داخل طبقه دوم فر.
    و مشعل بالی فر رو روشن میکنیم و تا اخر زیا میکنیم. صبر مکینیم تا کامل پنیر روی پیتزا طلایی شود. اگه یک طرف طلایی شد یک طرف معمولی بود باید پیتزا رو بچرخونید تا همش یک رنگ بشه. بعد پیتزا رو با کاغذی که زیرش هست رو میزاریم توی ظرف و نوش جان میکنیم.دقت کنید کاغذشو نخورید ها
    درست کنید خبرشو بدین ببینم خوب بوده یا نه
    یک عکس هم میزارم از مدلی که خودم درست کردم البته اینجا هواسم نبوده خیلی قرمز شده اگه یکم دیرتر میرفتم میسوخت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •