زمان خوبیبرای خرید انتخاب نکردید بیشتر محصولا ال جی فروخته شده و مدل های محدودی باقی مانده است.
هیچ کدام قابلیت ضبط ندارد.
با تشکر.
هادی
زمان خوبیبرای خرید انتخاب نکردید بیشتر محصولا ال جی فروخته شده و مدل های محدودی باقی مانده است.
هیچ کدام قابلیت ضبط ندارد.
با تشکر.
هادی
دوست عزیز من تازگی یه پلاسمای ال جی خریدیم میتونم تو قرعه کشی شرکت کنم یا نه/؟
باسلام
دوستان اگر ممکن رهنمایی کنن با قیمت 1،200،000 سایز 42 اینچ چه گزینه های میشه خرید
ممنون
در مورد صدای بعضی فیلم های با پسوند MKV که دوستان گفته بودند ... درسته ! مثلا من چند فیلم MKV که Full HD هستند و همگی بالای 10 گیگ رو با USB که تست کردم صدا نداشتند ! البته یکیشون داشتمثلا شاتر آیلند صدا داره ولی بقیه خیر !!
برای فیلم های با حجم های 3-4 گیگ با هر پسوندی که ساپورت میشه و تست کردم و مشکل برای صدا و اینها نبود . احتمالا یه آپدیت نرم افزاری داره . من بزودی ایمیلی رو برای LG میزنم تا ببینم چی میشه .
مدل تی وی من : LX6500
LCD 660 در سايز 42 همين حدود قيمت است و من از آن راضيام.
سلام
طریقه گرفتن تلوزیون دیجیتال LG 42LX6500 3D LED رو اموزش دهید
با تشکر
سلام من می خواستم lx9500 بخرم میشه لطفا درباره قابلیت زصل شدن به اینترنتش توضیح بدین...یعنی میشه هر سایتی رو مشاهده کرد یا فقط youtubeو سایتهای اشتراکی..؟اگه کسی مودم وایرلس داشته باشه میشه باهاش وصل شد ؟چه فرقی با internet@tv سامسونگ داره؟ممنون میشم جواب بدین
معمولا فایلهای MKV که حجم بالا دارند کدینگ صدا DTS است که در حال حاضر هیچ TV اونرو ساپورت نمی کنه
اگر فرمت صدای فیلم رو به فرمت دیگری تبدیل کنید (بدون تبدیل فرمت و رزولوشن تصویر ) می بینید که حدود چند گیگ از حجم فایل کم می شود و صدا نیز پخش می گردد
بسیار ممنون امیر عزیز ! جالب بود و من اطلاع نداشتم .
البته از قبل برای تبدیل به فرمت های دیگه ( دایوکس و امپگ 4 ) تست کرده بودم که صدا پخش می شد ولی کلا از تصویر فاصله می گرفت !!با Xilisoft ultimate convertor تست کردم که ظاهرا بهترین برنامه هستش .
در ضمن پیر شدم تا این تبدیل ها انجام شد !! منم فعلا نسخه های اچ دی این فیلم ها رو دانلود کردم و به همونا بسنده میکنم تا ببینم کسی راه حلی داره یا نه .
یه سوال داشتم این کارت هدیه سینما خانگی که تو جشنواره ال جی میده رو همونجا باید ازشون سینما برداریم یا میشه بعدا از کارت استفاده کرد و تخفیف سینما رو گرفت
و یه چیز دیگه میشه سینما رو برنداشت و به جاش مبلغ کارت هدیه رو از خود led کم کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)