آیا نسخه شبکه هم داره؟
یعنی بشه یه آنتی ویروس رو روی سیستم سرور نصب کرد و بقیه سیستمها در شبکه از طریق سرور اپدیت بشن.
یعنی چیزی مثل کسپر.
اگه مسیر آپدیت رو در کسپر به صورت شبکه برای مثال به صورت زیر وارد کنیم آنتی ویروس اپدیت می شه و نکته دیگه اینکه کسپر آپدیتها رو ذخیره میکنه و این یک نکته مهم هست.
آیا این سوئیت امنیتی توانایی ذخیره سازی اپدیتها رو داره یا نه؟
و اینکه آیا کلاینتها میتونند از طریق آپدیت آفلاین اپدیت شوند؟
شاد باشید .gif)
اگر بخوای نسخۀ Comodo Internet Security Premium یعنی نسخه ای که همۀ ما استفاده میکنیم, استفاده کنی... اونوقت عکس زیر رو ببین. فکر کنم چون خودتون در کار سرور هستید حتما متوجه میشید که قسمت ADD وجود داره.

اما نسخه ای وجود داره به اسم Endpoing Security Manager که این نسخه امکانات Internet Security را داره + اینکه امکانات مدیرت کاینت ها و سرور را هم داراست. اونطوری که من متوجه شدم تا حداکثر 5 یوزر میتونند از این برنامه رایگان استفاده کنند. خودت یک نگاه بنداز...

کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر Endpoint رو هم استفاده نکردی میتونی Internet Security رو امتحان کنی. من با قاطعیت نمیتونم بهتون بگم که آپدیت میشه یا نه چون خودم تا حالا آزمایش نکردم. اما همانطور که در عکس بهتون نشون دادم میشه تنظیمات سرور آپدیت کمودو را در کامپیوتر های دیگه به آدرسی که خودتون روی سرور برای کامپیوتر اصلی دارید اختصاص بدید و بقیه هم آپدیت بشند.
آپدیت ها را هم احتیاجی به ذخیره ندارند چون اگر شما CIS را آپدیت کنید آپدیتش در پوشه هایی که دو سه صفحه قبل بحث شد ذخیره میشه. صفحات قبل رو بخونید متوجه میشید. .gif)
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
سلام دوستان
من یادمه نسخه های 3 و 4 کمودو با V P N مشکل داشت. یعنی وقتی V P N رو وصل می کردی بعد از چند روز دیگه اصلا نمی شد از اینترنت استفاده کرد. می خواستم بدونم این مشکل در نسخه 5 حل شده؟
من امتحان کردم مشکلی نداشت. فقط 2 پست قبلی من رو بخونید. قسمت Network Detection اون قسمتی که گفتم باید تیک خورده بشه اصلی ترین کاره.