تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 65 اولاول ... 1454606162636465 آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 648

نام تاپيک: بحث و بررسی سرویس EDGE شرکت همراه اول

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    قضیه از این قراره که من از سیم کارت دائمی همراه اول خودم استفاده کردم و در طول دو ماه شش بسته اینترنت یک روزه رو فعال کردم و الان قبض موبایل من اومده و به جایه شش هزار تومن سی هزار تومن هزینه اینترنت زده.
    نحوه محاسبش هم اینطور زده که تو اون شش روز پونصد و بیست و 4 هزار تومن هزینه اینترنت شده به اضافه شش هزار تومن شده پونصدو سی هزار تومن و همراه اول زحمت کشیده پونصد هزار تومن تخفیف داده و هزینه اینترنت شده سی هزار تومن
    یعنی بنده که شش تا بسته یه روزه اینترنت همراه اول رو فعال کرده بودم الان باید سی هزار تومن ناقابل بابتش پول پرداخت کنم.
    هر چند این واسم یه درس عبرت شود که دیگه از همراه اول هیچ اینترنتی رو فعال نکنم. من بیشتر از این در تعجبم که با سرعت اینترنتش به زور یه صفحه لود میشه اونوقت پونصد وم بیست هزار تومن از کجا اومد؟؟؟

دوست عزیز این مشکل جدید نیست از همون ابتدای ارائه بسته های اینترنت از سوی همراه اول این مشکل وجود داشت مخصوصا واسه خطوط دائمی! بسته اینترنت فعال میشه ولی باز هم هزینه اینترنت روی قبض اعمال میشه!!!!
    شما با 09990 تماس بگیر و موضوع رو پیگیری کن که البته مطمئن هستم اصلا پاسخ گو نیستند. بهترین کار اینه که به مرکز امور مشترکین مخابرات شهر خودتون مراجعه کنید!
    Last edited by Farhad 8904; 13-12-2011 at 13:58.

2. 2 کاربر از Farhad 8904 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال electronic0nt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقا من با ایرانسل با گوشی 7610

با سرعت 7 دان می کنم

به نظر شما با همراه اول چند دان می کنم؟

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

با سرعت 7 دان می کنم

با همرا اول اگه بترکونه 6 کیلو

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سرعت 7 دان می کنم

شما اگه گوشیت رو عوض کنی با ابرانسل راحت بین 20~25 دانلود میکنی ولی با همراه اول به قول fanoostalaei بیشتر از 6 شاهکار کرده!!!

6. این کاربر از Farhad 8904 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

9

سلام دوستان
    موبایل ساسونگ s3500دارم نمی دونم چرا موقع اینترنت رفتن فقط رو مودم gprs می ره قبلا رو edge می رفت با سرعت عالی 30 کیلو ! ولی چند روزه فقط می ره رو gprs؟ به نظرتون دلیلش سردی هوا نیست؟!اینجا یه کم سرده!
    ولی من تا چند روز پیش از همین موبایل استفاده می کردم نمی دونم چش شده (جایی هم کوچ نکردیم!).قبل این چند روز هیچ مشکلی نداشتمو و با سرعت 30 ! دانلود می کردم ولی الان مویایلم فقط رو gprs می ره و رو edge نمی ره.ولی وقتی سیم کارت ایرانسل می زارم edge رو هم پیدا می کنه! ولی از شانس ما همین edge ایرانسلم بیشتر از 5 کیلو سرعت نداره!
    آقا یکی دست مارو بگیره که شدید افسرده شدیم!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    موبایل ساسونگ s3500دارم نمی دونم چرا موقع اینترنت رفتن فقط رو مودم gprs می ره قبلا رو edge می رفت با سرعت عالی 30 کیلو ! ولی چند روزه فقط می ره رو gprs؟ به نظرتون دلیلش سردی هوا نیست؟!اینجا یه کم سرده!
    ولی من تا چند روز پیش از همین موبایل استفاده می کردم نمی دونم چش شده (جایی هم کوچ نکردیم!).قبل این چند روز هیچ مشکلی نداشتمو و با سرعت 30 ! دانلود می کردم ولی الان مویایلم فقط رو gprs می ره و رو edge نمی ره.ولی وقتی سیم کارت ایرانسل می زارم edge رو هم پیدا می کنه! ولی از شانس ما همین edge ایرانسلم بیشتر از 5 کیلو سرعت نداره!
    آقا یکی دست مارو بگیره که شدید افسرده شدیم!

دوست عزیز اشکال از گوشی شما نیست. و ربطی هم به سردی یا گرمی هوا نداره! خودت جواب خودت رو دادی!
    شبکه همراه اول قبلا در منطقه شما Edge بوده ولی الان GPRS شده به خاطر همین گوشی G رو دریافت میکنه!

9. این کاربر از Farhad 8904 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

دوست عزیز اشکال از گوشی شما نیست. و ربطی هم به سردی یا گرمی هوا نداره! خودت جواب خودت رو دادی!
    شبکه همراه اول قبلا در منطقه شما Edge بوده ولی الان GPRS شده به خاطر همین گوشی G رو دریافت میکنه!
    ممنونم ولی خوب یه سوال برامه! مگه خدمات edge یه سخت افزار رو دل آنتن نیست! نمی شه گفت که نرم افزاری قطع کرده خدمات edge رو!
    فکر کنم باید به نمایندگی یه زنگ بزنم بپرسم شاید دلیلی دارن واسه طعیشون!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنونم ولی خوب یه سوال برامه! مگه خدمات edge یه سخت افزار رو دل آنتن نیست! نمی شه گفت که نرم افزاری قطع کرده خدمات edge رو!
    فکر کنم باید به نمایندگی یه زنگ بزنم بپرسم شاید دلیلی دارن واسه طعیشون!
    بله EDGE بخشی هست که باید در سکتور هر سایت BTS ایجاد بشه!! مشکل از آنتن منطقه هست شما با 09990 تماس بگیر بهشون موضوع رو بگو!!
    (البته فکر نکنم به این زودی پاسخ گو باشند)

12. 2 کاربر از Farhad 8904 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان

من میخوام بسته های روزانه رو فعال کنم ولی وقتی sms میزنم میگه 30 دقیقه صبر کنید بعد هم هیچی ..
    الان من دارم از با اون اومدم نت ( با pc ) یعنی الان داره آزاد حساب میکنه ؟؟؟

.....
    بله الان با تلفن صورتحساب میان دوره رو چک کردم دیدم برا همین 2 ساعت 30 هزار تومان حساب کرده ؟
    کاریش میشه کرد ؟
    Last edited by Reza_994; 20-02-2012 at 14:25.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان

من میخوام بسته های روزانه رو فعال کنم ولی وقتی sms میزنم میگه 30 دقیقه صبر کنید بعد هم هیچی ..
    الان من دارم از با اون اومدم نت ( با pc ) یعنی الان داره آزاد حساب میکنه ؟؟؟

.....
    بله الان با تلفن صورتحساب میان دوره رو چک کردم دیدم برا همین 2 ساعت 30 هزار تومان حساب کرده ؟
    کاریش میشه کرد ؟

سلام

شاید شبکه مشکل داشته که فعال نشده!! البته همیشه مشکل داره!
    تعرفه استفاده اینترنت همراه اول بصورت آزاد زیاد هست پیشنهاد میکنم دیگه تا طرح فعال نکردی استفاده نکن!
    با PC چقدر سند و ریسیو داشتی؟؟

15. 2 کاربر از Farhad 8904 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •