تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 284 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 2838

نام تاپيک: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash s.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آرش خان بازم عکس لود نمیشه
    تو سایت irupload آپ کردم ، سایت فعلا مشکل داره. .
    فکر کنم ، زود حل بشه.

داره خودمونی میشه siamackh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آیا IOS4 هنوز فارسی رو بدون جیلبریک ساپورت میکنه ؟ در اینترنت و اس ام اس و کیبورد میگم ؟ یعنی نیاز به فارسی ساز نیست دیگه ؟
    Last edited by siamackh; 04-08-2010 at 14:29.

اگه نباشه جاش خالی می مونه webcopernic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان یک سوال،

اگر آیفون Jail Break بشه و حس کنیم که دچار مشکل شدیم آیا راهی داره که بتونیم به قبل از آن برگردیم. یعنی restore کنیم؟ در ضمن خواستم سوال کنم که نحوه چک کردن email در ios 4 چطور شده. آیا مثلا اگر من 3 ایمیل yahoo ، gmail و hotmail داشته باشم، میشه جوری تنظیم کنم که به محض دریافت ایمیل باخبر بشم از طریق wi fi یا GPRS ؟ نحوه اطلاع دادن آیفون در این مورد چطور است؟ یعنی چطور خبر دار میکنه که email آمده؟

با سپاس
    Last edited by webcopernic; 04-08-2010 at 10:23.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سوالات من :
    1- آیا IOS4 هنوز فارسی رو بدون جیلبریک ساپورت میکنه ؟ در اینترنت و اس ام اس و کیبورد میگم ؟ یعنی نیاز به فارسی ساز نیست دیگه ؟
    2- آیا Facetime در 3GS بعد از آپدیت به OS4 ، وجود داره ؟
    1. بله .. نیازی به فارسی ساز نیست.

2. خیر FaceTime فقط در آیفون 4 پشتیبانی میشه.

دوستان یک سوال،

اگر آیفون Jail Break بشه و حس کنیم که دچار مشکل شدیم آیا راهی داره که بتونیم به قبل از آن برگردیم. یعنی restore کنیم؟ در ضمن خواستم سوال کنم که نحوه چک کردن email در ios 4 چطور شده. آیا مثلا اگر من 3 ایمیل yahoo ، gmail و hotmail داشته باشم، میشه جوری تنظیم کنم که به محض دریافت ایمیل باخبر بشم از طریق wi fi یا GPRS ؟ نحوه اطلاع دادن آیفون در این مورد چطور است؟ یعنی چطور خبر دار میکنه که email آمده؟

با سپاس
    Jailbreak کاملا قابل برگشته و شما فقط کافیه از آیفونتون بکاپ بگیرید و دوباره به همون بکاپ Restore کنید، گوشیتون دقیقا مثل زمانی میشه که Jailbreak نشده بود.

بله این امکان در Mail آیفون وجود داره. اگه Mail Server شما از Push پشتیبانی کنه (مثل یاهو یا MobileMe یا Exchange) دقیقا همون لحظه ای که بهتون ایمیل می رسه در ایفونتون مطلع می شید (مثل SMS) ، اگه از Push پشتیبانی نکنه (مثل GMail) ، شما می تونید هر 15 دقیقه یکبار Fetch کنید (اتوماتیک) و اگه ایمیل جدید داشته باشید مطلع می شید. نوع اتصال به اینترنت هم از طریق Wi-Fi یا اینترنت شبکه مخابراتی (GPRS, Edge, 3G, ...) است.

سیستم Notification اشون مثل همه Notification های آیفونه .. یک صدا و لرزش بطور پیش فرض همراه با یک نمایشگر کنار آیکون میل.

موفق باشید.

5. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه siamackh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

1. بله .. نیازی به فارسی ساز نیست.

2. خیر FaceTime فقط در آیفون 4 پشتیبانی میشه.

ببخشید در مورد سوال دوم ، من اونجا یه سوتی دادم به خاطر همین سوال دوم رو زود پاک کردم . چرا ؟ چون اصلا 3GS دوربین دوم نداره که Facetime بدرد بخوره !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه webcopernic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

Jailbreak کاملا قابل برگشته و شما فقط کافیه از آیفونتون بکاپ بگیرید و دوباره به همون بکاپ Restore کنید، گوشیتون دقیقا مثل زمانی میشه که Jailbreak نشده بود.
    یعنی در واقع restore factory میشه در این حالت؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

یعنی در واقع restore factory میشه در این حالت؟
    خیر .. همونطور که عرض کردم:
    گوشیتون دقیقا مثل زمانی میشه که Jailbreak نشده بود.
    هر برنامه ای که از AppStore نصب کرده بودید و Mail ها و SMS هاتون همه هستند، فقط دیگه آیفونتون Jailbreak نیست. البته اگه تمایل داشته باشید برگردونید به تنظیمات پیش فرض کارخانه باز هم به راحتی امکانش وجود داره.

داره خودمونی میشه asanic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    سایه ها

پيش فرض

بهتر نیست برای خرید این گوشی تا اومدن ورژن سفید صبر کنیم. چون خیلیا احتمال میدن تاخیر دوباره در به بازار اومدن آیفون سفید به علت اینه که اپل داره رو مشکل آنتندهی اینگوشی کار میکنه تا اون رو برطرف کنه و دیگه نیازی به بامپرهای مجانی نباشه.

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

یه سوال خیلی فوری دارم اگه بخام از کانادا یا شایدم امریکا اگه شد! بگیرم پایین ترین قیمت برام چقدر درمیاد البته انلاک و این چیزا هم نمیخام شاید اصلا ازش به عنوان یه ایپاد دوربین دار استفاده کردم خلاصه قیمتش چقدر میشه؟
    بعد برا فرستادن به ایران مشکلی نیست؟ چقدر در میاد پستش؟ البته یکی میخره برام میفرسته

11. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اینجور که توی عکس مشخصه ارزونترین جا برای خرید انلاک هنگ کونگه (585 و 496 یورو)
    گرونترین جا هم ایتالیا (779 و 659)
    اختلاف 32 گیگ تو این دو تاکشور نزدیک 270 هزار تومنه
    این همه اختلاف برای چیه؟
    _______
    راسته ایفون 4 تو خوندن فایلهای PDF عکسدار و سنگین (مثلا هر صفحه 1 تا 1.5 مگ) چطور عمل میکنه
    چون من عاشق کمیک بوکم ولی غیر کامپیوتر هیچ دستگاهی نمیتونه اینا رو بخونه و اکثرا هنگ میکنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •