تو سایت irupload آپ کردم ، سایت فعلا مشکل داره. .
فکر کنم ، زود حل بشه.
تو سایت irupload آپ کردم ، سایت فعلا مشکل داره. .
فکر کنم ، زود حل بشه.
آیا IOS4 هنوز فارسی رو بدون جیلبریک ساپورت میکنه ؟ در اینترنت و اس ام اس و کیبورد میگم ؟ یعنی نیاز به فارسی ساز نیست دیگه ؟
Last edited by siamackh; 04-08-2010 at 14:29.
دوستان یک سوال،
اگر آیفون Jail Break بشه و حس کنیم که دچار مشکل شدیم آیا راهی داره که بتونیم به قبل از آن برگردیم. یعنی restore کنیم؟ در ضمن خواستم سوال کنم که نحوه چک کردن email در ios 4 چطور شده. آیا مثلا اگر من 3 ایمیل yahoo ، gmail و hotmail داشته باشم، میشه جوری تنظیم کنم که به محض دریافت ایمیل باخبر بشم از طریق wi fi یا GPRS ؟ نحوه اطلاع دادن آیفون در این مورد چطور است؟ یعنی چطور خبر دار میکنه که email آمده؟
با سپاس
Last edited by webcopernic; 04-08-2010 at 10:23.
1. بله .. نیازی به فارسی ساز نیست.
2. خیر FaceTime فقط در آیفون 4 پشتیبانی میشه.
Jailbreak کاملا قابل برگشته و شما فقط کافیه از آیفونتون بکاپ بگیرید و دوباره به همون بکاپ Restore کنید، گوشیتون دقیقا مثل زمانی میشه که Jailbreak نشده بود.
بله این امکان در Mail آیفون وجود داره. اگه Mail Server شما از Push پشتیبانی کنه (مثل یاهو یا MobileMe یا Exchange) دقیقا همون لحظه ای که بهتون ایمیل می رسه در ایفونتون مطلع می شید (مثل SMS) ، اگه از Push پشتیبانی نکنه (مثل GMail) ، شما می تونید هر 15 دقیقه یکبار Fetch کنید (اتوماتیک) و اگه ایمیل جدید داشته باشید مطلع می شید. نوع اتصال به اینترنت هم از طریق Wi-Fi یا اینترنت شبکه مخابراتی (GPRS, Edge, 3G, ...) است.
سیستم Notification اشون مثل همه Notification های آیفونه .. یک صدا و لرزش بطور پیش فرض همراه با یک نمایشگر کنار آیکون میل.
موفق باشید.
ببخشید در مورد سوال دوم ، من اونجا یه سوتی دادم به خاطر همین سوال دوم رو زود پاک کردم . چرا ؟ چون اصلا 3GS دوربین دوم نداره که Facetime بدرد بخوره !!!![]()
یعنی در واقع restore factory میشه در این حالت؟Jailbreak کاملا قابل برگشته و شما فقط کافیه از آیفونتون بکاپ بگیرید و دوباره به همون بکاپ Restore کنید، گوشیتون دقیقا مثل زمانی میشه که Jailbreak نشده بود.
خیر .. همونطور که عرض کردم:
گوشیتون دقیقا مثل زمانی میشه که Jailbreak نشده بود.هر برنامه ای که از AppStore نصب کرده بودید و Mail ها و SMS هاتون همه هستند، فقط دیگه آیفونتون Jailbreak نیست. البته اگه تمایل داشته باشید برگردونید به تنظیمات پیش فرض کارخانه باز هم به راحتی امکانش وجود داره.
بهتر نیست برای خرید این گوشی تا اومدن ورژن سفید صبر کنیم. چون خیلیا احتمال میدن تاخیر دوباره در به بازار اومدن آیفون سفید به علت اینه که اپل داره رو مشکل آنتندهی اینگوشی کار میکنه تا اون رو برطرف کنه و دیگه نیازی به بامپرهای مجانی نباشه.
یه سوال خیلی فوری دارم اگه بخام از کانادا یا شایدم امریکا اگه شد! بگیرم پایین ترین قیمت برام چقدر درمیاد البته انلاک و این چیزا هم نمیخام شاید اصلا ازش به عنوان یه ایپاد دوربین دار استفاده کردم خلاصه قیمتش چقدر میشه؟
بعد برا فرستادن به ایران مشکلی نیست؟ چقدر در میاد پستش؟ البته یکی میخره برام میفرسته
اینجور که توی عکس مشخصه ارزونترین جا برای خرید انلاک هنگ کونگه (585 و 496 یورو)
گرونترین جا هم ایتالیا (779 و 659)
اختلاف 32 گیگ تو این دو تاکشور نزدیک 270 هزار تومنه
این همه اختلاف برای چیه؟
_______
راسته ایفون 4 تو خوندن فایلهای PDF عکسدار و سنگین (مثلا هر صفحه 1 تا 1.5 مگ) چطور عمل میکنه
چون من عاشق کمیک بوکم ولی غیر کامپیوتر هیچ دستگاهی نمیتونه اینا رو بخونه و اکثرا هنگ میکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)