تایید میشه
تازه توی سریال زیر هشت هم پسر عیوضی بدش نمیاد ادای حامد بهداد رو در بیاره
اما باز ازین بهتره
![]()
تایید میشه
تازه توی سریال زیر هشت هم پسر عیوضی بدش نمیاد ادای حامد بهداد رو در بیاره
اما باز ازین بهتره
![]()
نظرسنجي:هوش و IQ سعيد چقدر است:
1) اندازه ي جلبك
2)اندازه ي جلبرگ!!
3) انقدر ( )
4) سعيد كه هوش نداره!!
سلام
یه جایی خوندم: "توی فیلمهای ایرانی همیشه کسی که فقیره، یه آدم خیلی خوبه که نماز شبشم میخونه؛ از طرفی اون که پولداره، یه خلافکاره و همه پولاشو از دزدی به دست اورده، آخرشم فقیره پیروزه!"
واقعا در مورد اکثر سریالها دیدم این گفته صادقه!
خارج از فضای سریال من تو واقعیت هم خیلی زیاد دیدم که این قضیه صادق بوده
یه گزینه دیگه هم میذاشتی : سعید چون ریش نداره هوش هم نداره![]()
اینا یه جورایی میخوان کارای بیتا رو درست نشون بدن
البته فکر کنم فقط حس من اینطوریه
چون همه ی دروغاشو دارن جوری نشون میدن که به خاطر باباشه و کارایی که میکنه به خاطر اینه که کسی هواشو نداشته
آخرش این بیتا توبه میکنه و با سعید مزدوج میشن![]()
فاجعه ترین کار هم همینه اگه بکنن .
بعد از این هم هر کس هر کاری دلش بخواد میکنه بعدش دو تا بهونه مثل این که به خاطر بابام این کارو کردم و مجبور
بودم میاره و خودشو تبرئه میکنه .
رویای نیلوو ایده جالبی داد : دی
اونطوری هم نشه بابای سعید میتونه بره بیارتش ، زیر بال و پرش رو بگیره و درستش کنه بعد بده به پسرش : دی
ولی چرا انقد شخصیت داغونی براش ساختن ؟
سعید هر چی شده تقصیر باباشه به نظرم ، این مردک با کلمه ایول هم مخالفه ، قاط زده نمیدونه ینی چی
خب بچه بلاخره میره تو جامعه میفهمه اخلاق و افکار باباش خیلی خشک و بی منطقه ، اینطوری میشه دیگه .
خیلی وقیحی رو فقط بلده : |
به نظر میرسه پیش بینیه ما درست از آب در اومد!!!بیتا و ساسان هم.... بلللله!!!
.
این بابای سعید هم پدیده ایه ها!! به دختره چنان گفت که اگه نخوای هیچ حرفی به کسی نمیزنم که من با خودم فکر کردم تا آخر سریال این جریان رازگونه میمونه... فکر کنم رکورده زمان لاپورت دادن رو شکست!!میگم بعضی از حرفای ساسان هم درسته ها... مثلا چند قسمت پیش گفت: من بیشتر از درآمد یه ماهه یه الکتریکی خرج موهام میکنم... حالا صحت حرفش معلوم میشه... چون کلا محسن به سره کار رفتن اعتقاد نداره!!
راستی یه سوال فنی! بابای سعید چرا گوشی موبال رو اینجوری دستش میگیره!!!![]()
Last edited by pcforlife; 31-07-2010 at 23:06.
امشب واقعا ثابت شد که سعید رو کاملا یک شخصیت خنگ و گاگول طراحی کردن تو این سریال
که این قدر راحت خر شد دوباره
اون صحنه خیلی خیلی ضایع بود طوری که با داداشم داشتیم میترکیدیم از خنده
اونجا که محسن از سرکوچه رسید و فریاد زد و دوربین zoom شد رو صورتش واقعا یکی از فاجعه ترین سکانس های تاریخ سینما و تلویزیون رقم خورد
ضعف فنی و تکنیکی مثل باران بهاری میبارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)