تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 81 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 806

نام تاپيک: Devil May Cry 3: Dante's Awakening

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

من هم حالت نرمال و هاردشو کلا بدون رمز و ترینر تا اخر رفتم . ولی قسمتهای Dante Mudt Die و Heaven Or Hell رو مجبور شدم با ترینر تموم کنم .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام...

دوستان عزیزم، یک تقاضا دارم. لطف می کنید اگر کمک کنید...

یکی از عزیزان که این بازی رو نصب شده روی سیستمش داره، لطف می کنه یه Search تو Registry ویندوزش بزنه؟ میخوام بدونم که " مسیر نصب بازی " در کدوم Key و با چه عنوانی ذخیره شده؟ اگر آدرس کامل رو مرحمت کنید + عنوان Value مورد نظر رو (که حتما از نوع String هست)، خیلی ممنون میشم.

به عنوان مثال بازی Resident Evil 4 (می دونم ارتباطی به تاپیک نداره، فقط جهت مثال عرض می کنم) مسیر نصب خودش رو در Registry ویندوز در مسیر:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\Resident Evil 4

یا

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\Biohazard 4

می نویسه و یک مقدار String در این کلید هست با عنوان Path که مسیر نصب در بخش Dataی اون قرار داره.

میخواستم کلید و مقدار String مشابه برای بازی Devil May Cry 3 رو بدونم.

توضیح: من شاخه ی نصب شده ی این بازی رو روی هاردم ریختم و به همون صورت هم جواب داد. حالا قصد نصب Patch نسخه های بالاتر رو دارم، اما Patch ها مسیر نصب رو تشخیص نمیدن. به احتمال 99%، کد برنامه ی Patch، مسیر نصب رو از Registry می خونه. کلی توی نت گشتم، نتونستم ویژگی های کلید مورد نظر رو پیدا کنم (مسیر و عنوان).

پیشاپیش ممنون...

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

دوست من آخرش مال Re4 رو میخوای یا Dmc 3 ؟!
    من Dmc 3 رو ندارم ولی اگه مال Re4 رو میخوای میتونم واست نصب کنم .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست من آخرش مال Re4 رو میخوای یا Dmc 3 ؟!
    من Dmc 3 رو ندارم ولی اگه مال Re4 رو میخوای میتونم واست نصب کنم .
    Oracle جان:

میخواستم کلید و مقدار String مشابه برای بازی Devil May Cry 3 رو بدونم.
    البته اگر زحمتی نیست...

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

حالا دويل مي كراي 3 از كجا نصب كنيم
    دوست عزيز مگه اين با رزيدنت اويل يكي نيست منطورم همون Path هستش

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حالا دويل مي كراي 3 از كجا نصب كنيم
    دوست عزيز مگه اين با رزيدنت اويل يكي نيست منطورم همون Path هستش
    نه end_of_world جان، من راضی به زحمت کسی نیستم. گفتم اگر کسی بازی رو نصب شده داره، این کار رو بکنه.

لازمه یک توضیح دیگه بدم. معمولا بیشتر برنامه ها به هنگام نصب روی ویندوز، مسیر نصبشون رو در Registry ویندوز وارد میکنن. بازی ها هم از این امر مستثنی نیستند. بسیاری از اون ها هم مسیر نصبشون رو در Registry می نویسن.اون موردی که در رابطه با RE4 در 2 پست قبلم عرض کردم فقط یک مثال بود. اینجا اون مثال رو بیشتر توضیح می دم:

ببینید، وقتی بازی RE4 رو نصب می کنید، یک کلید به نشانی زیر:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\Biohazard 4

در Registry ایجاد میشه و یک مقدار (Value) از نوع رشته ای (String) در اون قرار میگیره. این مقدار دو بخش داره:

1- نام (Value Name)، که در این مثال "Path" هست...
    2- داده ها (Value Data)، که در این مثال مقدارش String یا رشته ای هست که مسیر نصب بازی رو نشون میده.
    مثلا اگر شما بازی RE4 رو در مسیر:

D:\Games\RE4

نصب کردید، دقیقا همین عبارت در بخش داده ای اون مقدار اومده. عکس زیر همه چی رو مشخص می کنه، تمام مواردی که در بالا گفتم، در تصویر زیر به چش می خوره:

تنها چیزی که من میخوام، فقط مشخصات این کلید و مقدار مشابهش برای بازی Devil May Cry 3 هست. کافیه Registry Editor رو باز کنید (از طریق تایپ عبارت regedit در پنجره ی Run ویندوز) و از جستجوی این برنامه برای پیدا کردن کلید مورد نظر استفاده کنید. برای این کار از منوی Edit گزینه ی Find (با کلید میانبر Ctrl+F) رو انتخاب کنید و در کادر متنی پنجره ی باز شده عبارت مورد نظر رو وارد کنید. فکر کنم همون Devil کافی باشه. بعد Find Next رو می زنید تا Search آغاز بشه. مطمئنم کلید مورد نظر به راحتی پیدا میشه. اگر اولین نتیجه ای که پیدا شد، نتیجه ی مورد نظر نبود (ممکنه بازی به هنگام نصب بیش از یک کلید ایجاد کرده باشه)، با فشردن کلید F3 جستجو رو ادامه بدید.

بازم ممنون...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

سلام.
    مکزیمو جان.
    اگر در شاخه ی Ubisoft نیست احتمالا برای خودش کلیدی ایجاد نکرده... ایسنتالرتون اریجینال خود شرکت بود؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام.
    مکزیمو جان.
    اگر در شاخه ی Ubisoft نیست احتمالا برای خودش کلیدی ایجاد نکرده... ایسنتالرتون اریجینال خود شرکت بود؟
    *PiNk PaNTHeR* عزیز، سلام. در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مطلب رو کامل توضیح دادم:

توضیح: من شاخه ی نصب شده ی این بازی رو روی هاردم ریختم و به همون صورت هم جواب داد. حالا قصد نصب Patch نسخه های بالاتر رو دارم، اما Patch ها مسیر نصب رو تشخیص نمیدن. به احتمال 99%، کد برنامه ی Patch، مسیر نصب رو از Registry می خونه. کلی توی نت گشتم، نتونستم ویژگی های کلید مورد نظر رو پیدا کنم (مسیر و عنوان).
    همونطور که در بالا هم نوشتم، من شاخه ی نصب شده ی این بازی رو از هارد یکی از دوستام، روی هارد خودم ریختم و بازی به همین صورت هم روی سیستمم جواب میده و هیچ مشکلی نداره (یعنی که من بازی رو نصب نکردم، فقط کپی کردم). من فقط از دوستانی که بازی رو نصب شده روی سیستمشون دارن، خواستم این اطلاعات رو به من بدن تا خودم کلید Registry مورد نظر رو ایجادش کنم، همین...

این کار (پیدا کردن کلید Registry) در بدترین حالت ممکن، 5 دقیقه هم وقت نمیگیره.

قربونت...

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

ماكزيمو عزيز
    بررسي مي كنم و جوابشو ميدم
    راستي دليل اينكه ميخواي اونو پيدا كني چيه؟
    فقط بخاطر جلوگيري از نصب دوباره و كپي كردنه

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

شرمندتم دوست عزیز . من Dmc 3 رو ندارم .
    فکر کردم Re4 رو میگی .
    درکل شرمنده ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •