از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن .. (5 مگ)
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن .. (5 مگ)
سلام.
من چند تا فیلمنامه میخواستم .... به نظرتون تو نت گیر میاد ؟ اگه کمکم کنید ممنون میشم !!!
هر فیلمی بود اشکال نداره ... فقط قدیمی نباشه ....
بله - یه چیزایی پیدا میشه .. مثلا برو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که یه جورایی مرجع فیلمنامه هستش .. یه فیلم رو انتخاب کن ، در صفحه بعدی یه گزینه هست به اسم Read "Public Enemies" Script (مثلاً اگه فیلم دشمنان جامعه رو انتخاب کرده باشی) و بعدش متن فیلمنامه میاد ..
sorry buddy but it was too late for me as well. just the same case as you , it took me about a month to leave it behind (I mean it's monumentally stupid to download 3.8 GBs by this piece **** internet connection and wind up over some corrupt setup file)
again sorry
سلام. کسی کتاب تمرین جامع گرامر سراغ داره (e-book هم نبود مهم نیست) فقط فارسی باشه و درمورد جوابها هم توضیح داده باشه.
ممنون
برای writinge IELTS یک سری نمونه میخواستم
یعنی نمونه هایی برای تاپیک های مختلف که توسط فردی با تجربه نوشته شده باشه
ممنون
سلام دوستان
می خواستم لینک های برنامه Dialogue شبکه اموزش رو اینجا بذارم .اگه موافقید بگید تو ادامه....
نظرات به 10 برسه آپلود میکنم....
Hi everybody
Has anybody on this forum installed or checked the "Longman Dictionary of Contemporary English 5 (1DVD)? Do you have any suggestion about that ??
Thanks in advance
به به چه استقبالی
قسمت 1 تا 4رو آپلود کردم دانلود کنید....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
check [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] similar topic.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)