---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------
ببخشید یخرده بی کیفیت شد.
چون پشتش نور پنجره افتاده بود مونیتورش خوب معلوم نبود
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------
ببخشید یخرده بی کیفیت شد.
چون پشتش نور پنجره افتاده بود مونیتورش خوب معلوم نبود
ممنون از عکس ها و ممنون از توضیحات پست قبل...خیلی لطف کردین.
الان دیگه تو تصمیمم مطمئن شدم.بی شک N61JQ رو میخرم...
راستی فرق n61jq و pro64jq چیه؟ کدوم بهتره؟
pro بلوری نداره اما 61 داره 61 بلوری داره پرو درایور ویندوز اکس پی داره اما 61 نداره باقی موارد یکی هستند شک نکنید و مطمئن باشید پشیمون نمیشین.در ضمن سعی کنید با گارانتی سازگار یا ویستا بگیرین از امرتات بهتره چون امرتات گارانتی نوپاییه و سازگار از همه قدیمی تره.
پس همون n61jq بهتره.چون بلوری داره که تو آینده به درد میخوره...
Pro64jq یک مدل سفارشی از سری N61 است.که اختلاف های زیر رو با N61jq داراست:
1.N61jq بلوری داره ولی Pro64jq نداره.
2.درایورهای ویندوز XP برای Pro64jq توسط خود Asus ارائه شده که N61jq نداره.
3.کیفیت یکسری از قطعات Pro64jq از N61jq بهتره.برای مثال در Pro64jq از هارد Seagate استفاده شده و از رم با برند Kingston در حالی که در N61jq از هارد Western و رم Adata استفاده شده و همچنین برند اپتیکال درایو نیز متفاوت است.در Pro64jq از Matshita اما در مدلهای N61jq از LG و Hitachi استفاده شده.
البته من هنوز در حال تحقیق برای تفاوتهای این دو مدل هستم.![]()
Last edited by Vaioman; 04-07-2010 at 08:00.
نه رم من کینگستون اینجا رو اشتباه کردیناما هاردم وسترن که برند خیلی محشریه من چند وقت پیش بازار بودم تو هاردا گرونترینشون وسترن بود البته برای پی سی و بصورت اینترنال پس فکر نکنم این نسبت به پرو کاستی تلقی بشه هردوشون 5400 دورن اکثر جاها این مدل رو ندارن چون خریدش کمتره من کل بازار رو گشتم هیچ جا نداشت تو بازار هم جنسایی میارن که فروش بره مثلا همین G73 می تونن بیارن اما چون فروش نمیره بخاطر گرونیش عمدا نمیارن مگر اینکه ارزون بشه.
![]()
Last edited by hamid361; 02-07-2010 at 21:44.
Ram مال منهم Kingston هست، هاردش هم Western Digital.
از لحاظ قیمت هم فکر کنم مدل Pro64 ارزونتر باشه.
راستی اون درایوهای XP برای N61JQ هم کار میده؟
رامین![]()
تو N61jq از Adata هم استفاده شده.در ضمن بله Pro64jq حدود 50 تومن ارزونتره جون بلوری نداره.در مورد XP هم باید امتحان کرد.بعید میدونم که نخوره جون قطعات یکه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)