تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 215 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

حـــــرفـه ای Mohsen6558's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    آذربایجان

پيش فرض

دوست عزیز من متوجه منظور شما نمی شوم این یک کرم است به نام راومون که پاک کردنش هم ساده است و خودتان

هم پاکش کرده اید حالا مشکل شما چیست؟
    می خوام کاری کنم که دچار این ویروس نشم بدون نصب آنتی ویروس
    می شه ؟

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

می خوام کاری کنم که دچار این ویروس نشم بدون نصب آنتی ویروس
    می شه ؟
    اگر ویروس از سیستم خودت به حافظه فلش منتقل می شود باید ویروس را از روی کامپیوتر خودت پاک کنی ولی اگر از

روی کامپیوتر دیگران باشد من که راهی به نظرم نمی رسد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض کمک کنید کامپیوترم ویروس گرفته همه قسمت ها محو شده

سلام
    کامپیوتر من یک ویروس گرفته نمیدونم اسمش چی هست اما فولدر آپشن)folder option ، run و task managerحذف شده و آدرس بار تو اینترنت آپشن هم غیر فعال شده چی کار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

14 به دادم برسید

سلام به دوستان عزیزم
    کامپیوتر من 2 روز هستش که یه ویروسی گرفته تقریباً شبیه به نیوفلدر هست اما با این تفاوت که تو هر درایو کامپیوترم 15-20 فایل به نامها autorun.exe-autorun.bat........ ساخته میشه وقتی هم که وارد درایو میشم حدود چند ثانیه که میگذرهhide میشه چند بار سریع پاک کردم بازم میادانگار من رو خیلی دوست داره سی دی میخوام رایت کنم میاد اونجارایت رو به هم میریزه سرعت افتضاح شده کلی هم حجم میگیره من خیلی خیلی کارم گیر هستش اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنونش میشم

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام به دوستان عزیزم
    کامپیوتر من 2 روز هستش که یه ویروسی گرفته تقریباً شبیه به نیوفلدر هست اما با این تفاوت که تو هر درایو کامپیوترم 15-20 فایل به نامها autorun.exe-autorun.bat........ ساخته میشه وقتی هم که وارد درایو میشم حدود چند ثانیه که میگذرهhide میشه چند بار سریع پاک کردم بازم میادانگار من رو خیلی دوست داره سی دی میخوام رایت کنم میاد اونجارایت رو به هم میریزه سرعت افتضاح شده کلی هم حجم میگیره من خیلی خیلی کارم گیر هستش اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنونش میشم
    دوست من آنتی ویروس داری یا نه ؟ اگر آنتی ویروس داری چه چیزی گزارش می کند ؟ اگر نداری آخرین نسخه

کاسپرسکی را نصب و آپدیت کن و بگذار در حالت Safe Mode سیستمت را اسکن کند ولی قبلش System Restore

را غیر فعال کن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

کسی نیست کمک کنه

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

mansuri جان دمت گرم.تقریبا یه سال بود این مشکل رو داشتم هر کاری کردم درست نشد که نشد.مرسی عزیز حال دادی.

داره خودمونی میشه avanteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

13 فايل هاي مخفي

فايلام بيشتر از نصفشون مخفي شدن .به دادم برسين..داريوم در ظاهرخالي ولي فضاي درايو اشغال شده.اضطراري فوري

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

فايلام بيشتر از نصفشون مخفي شدن .به دادم برسين..داريوم در ظاهرخالي ولي فضاي درايو اشغال شده.اضطراري فوري
    شما از چه آنتی ویروسی استفاده می کنید ؟ اگر از آنتی ویروس استفاده نمی کنید آنتی ویروس کاسپرسکی را نصب و

آپدیت کنید و در حالت Safe Mode سیستم را با آن اسکن کنید البته قبلش System Restore را غیر فعال کنیدو اگر چیزی

پیدا کرد آن را پاک کنید ولی نام چیزهایی را که پیدا کرده است برایمان بگذارید.

حـــــرفـه ای Jalal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •