قارداش میگم میشه نگو نمیشه دیگه میخوای عکس از آر 8 که سوارشم بزارم , بی کار که نیستم دروغ بگم
نمیشه بری اون جا بازی بکنی ولی میشه رفت پول داد آر 8 خرید یا قاقالی لی خورد و لباس خرید
قارداش میگم میشه نگو نمیشه دیگه میخوای عکس از آر 8 که سوارشم بزارم , بی کار که نیستم دروغ بگم
نمیشه بری اون جا بازی بکنی ولی میشه رفت پول داد آر 8 خرید یا قاقالی لی خورد و لباس خرید
Last edited by Ch@pooL; 26-02-2011 at 18:02.
اولا قارداشت رو درست کن تو پستت ببینم چی میگی؟؟؟؟درضمن من کی گفتم نمیشه و مگه بحثم با شما بود اخه؟؟؟؟![]()
واقعا لذت میبرم وقتی میبینم که دوستان جواب سوال من رو میدن
اگه منظورت Give up هست که می تونی وسط مسابقه Give up کنی و بعدا بری مسابقه بدی!
کم کم دارم به جاهای آنتی اعصاب می رسم توی هاواییاین آموزش رانندگی کلاس C چرا اینجوریه؟ یه ماشین قراضه داده اصلا قابل کنترل نیست انتظار معجزه داره من که کم آوردم توی اون قسمت گریپ... کسی رد کرده؟ کل تست کلاس C رو؟ توی منطقه 4 هست... گفتم از پائین ترین کلاس شروع کنم که از همه اش بدتره انگاری!
من همه ی لیسانس هارو گرفتم و همه ی مسابقات رو هم رد کردم، کاپ ایبیرا رو هم گرفتم فقط مونده مسابقات B3 High هاوایی...
من فقط سر لیسانس A2-3 و A1( بیشتر همین A1 ) داشتم کیبورد رو گاز میزدم که خوشبختانه رد شد رفت پی کارش( تو اینترنت سرچ کنید خیلی ها گفتن رد کردن لسانس های A2-3 و A1 با کیبورد کار غیر ممکنیه ولی من با این که دسته هم دارم با کیبورد رفتم تا مشتی بر دهان استکبار جهانی کوبونده باشم
)
این لیسانس C هم یادم نمیاد زیاد توش گیر کرده باشم!
به نظر منم خیلی ...پیچهتستش!!!!!!
اصلا چیزی به اسم لاستیک انگار تو ماشین وجود نداره و داره با رینگ خالی رانندگی میکنه که همش سر میخوره!!!!!!![]()
از این بدتر هم میشه
A2 و A1 هم همینه
هی میری تو دیوار!
راه حلش برای سر نخوردن اینه که سر پچ گاز و ترمز با هم نگیر.پیچ رو بدون گاز دادن برو (همراه جهت)
یه نیش ترمز بعد بدون گاز رد کن پیچ رو....
(منم با کیبورد رفتم.این خارجی ها چه سوسولن)
اگه منظورت Give up هست که می تونی وسط مسابقه Give up کنی و بعدا بری مسابقه بدی!
اگه Give up کنی باید تموم مسابقات رو از اول بری!
اما اگه از کاپ بیای بیرون بعدا میتونی رسیوم کنی
Last edited by Viren; 27-02-2011 at 00:22.
یه راه واسه پول جمع کردن پیشنهاد کنید(بیزحمت)
بجز بردن مسابقات
راستی از کجا بدونیم که مسابقات به فلان ماشین نیاز دارن؟!
الان 128هزار پول دارم که یه فولکس دستمه
چطوری از کاپ میان بیرون!؟اگه Give up کنی باید تموم مسابقات رو از اول بری!
اما اگه از کاپ بیای بیرون بعدا میتونی رسیوم کنی
راستی چطوری میتونم یه ماشینم رو بفروشم؟!
Last edited by alone_boy; 27-02-2011 at 00:34.
خیلیا شاکین که بعد از انجام مسابقات دیگه راهی برای پول در آوردن نیست...البته فکر کنم بشه با دوباره گرفتن کاپ ها پول گرفت... امتحان نکردم
تو Stat مسابقه نوشته
برای بیرون اومدن از کاپ برو توی یه فروشگاه
هر وقت گاراژ پر شد یه منو میاد بالا که میگه جا نداره
همون موقع هر ماشینی خواستی بفروش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)