تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 110 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 1095

نام تاپيک: ✔ کنکور تخصصی زبان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

یه مورد دیگه تو تست 124 من law رو زدم همون موقع هم سر جلسه گفتم هم میشه principle تو این تست درست باشه هم law، یکی دیگه هم تست 112 که باز اشتباه زدم profitable. درسته که معنیش بیشتر در مورد کار و تجارت سودده هست ولی اگه تو گوگل "he is profitable in" رو سرچ بکنید نزدیک به شش هزار تا نتیجه میاره که اگه جمله ها رو بخونید معنیش شبیه همین جمله تو کنکوره به نظرم کلآ این دو تا تست خیلی نامردی بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

من مشکلم بیشتر با 153ه. تنها تستیه که تقریباً با اطمینان زدم و غلط دراومده. بقیه غلطام شک دار بوده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من میانگینم تو قلم چی 6400 این بود عمومیا رو تو کنکور بهتر زدم ولی زبان کم تر سه تا امتحان جامع هم اولیش 7200 دومی 6600 سومی 6700
    کلا زبان تخصصی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من مشکلم بیشتر با 153ه. تنها تستیه که تقریباً با اطمینان زدم و غلط دراومده. بقیه غلطام شک دار بوده.
    آره منم با اینکه شبیه این تست زده بودم اشتباه کردم خیلی دقت میخواست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یه مورد دیگه تو تست 124 من law رو زدم همون موقع هم سر جلسه گفتم هم میشه principle تو این تست درست باشه هم law، یکی دیگه هم تست 112 که باز اشتباه زدم profitable. درسته که معنیش بیشتر در مورد کار و تجارت سودده هست ولی اگه تو گوگل "he is profitable in" رو سرچ بکنید نزدیک به شش هزار تا نتیجه میاره که اگه جمله ها رو بخونید معنیش شبیه همین جمله تو کنکوره به نظرم کلآ این دو تا تست خیلی نامردی بود
    124 رو درست زده بودم خوب آره شاید ولی باید ببینی کدوم بهتره. 112 رو منم غلط زدم در کل خیلی چیزا از نظر شنیداری درسته ولی تو گرامر زیاد جالب نیست یا پر کاربرد نیست. کاشکی زبان تخصصی یه اینتر ویو حضوری هم داشت من تو مکالمه قویم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

واقعا نامردیه این کنکور زبان نه منبع داره نه قانونش درسته

چرا باید درصد زبان عمومی 2 باشه اونوقت عربی هم 2 بعد ادبیات 4

مسئولین برساس چه فکری این درصدا روزدن (شاید خوابش رو اینجور تعبیر کردن *

خب مثل داشنگاه ازاد بکنید دو تا زبان گذاشتن یک زبان جامع بزار مثلا 100 سوالی درصد 4 باقی عمومی هها رو بزار 2

مثلا اونی کسی که میره دانشگاه مثلا عربی به چه دردش میخوره نه تو دانشگاه لازمه نه تو آینده به کارش میاد
    حالا بگیم دین واجبه ادبیات هم لازم

من مطمئنم اگه زبان ت دفترچش زودتر (اول جلسه ) داده بشه اگثر بچه ها درصداشون خوب میشه (این واقعا ظلمه یکی با عمومی بالا ولی تخصصی پایین روزانه قبول بشه در حالی که نتونه حتی یک متن 4 سطری بنویسه )

بحث زیاده فعلا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان در مورد علاقمندی رشته خاص آموزش پرورش کسی اطلاع داره مثلا تو مصاحبه چیا میپرسن نکنه به جای زبان از احکام بپرسن
    Last edited by hande13; 03-07-2012 at 19:45.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

خب مثل داشنگاه ازاد بکنید دو تا زبان گذاشتن یک زبان جامع بزار مثلا 100 سوالی درصد 4 باقی عمومی هها رو بزار 2

مثلا اونی کسی که میره دانشگاه مثلا عربی به چه دردش میخوره نه تو دانشگاه لازمه نه تو آینده به کارش میاد

من مطمئنم اگه زبان ت دفترچش زودتر (اول جلسه ) داده بشه اگثر بچه ها درصداشون خوب میشه (این واقعا ظلمه یکی با عمومی بالا ولی تخصصی پایین روزانه قبول بشه در حالی که نتونه حتی یک متن 4 سطری بنویسه )

بحث زیاده فعلا
    کاملاً موافقم. به خصوص ادبیات خیلی زور داره. البته این تو گروههای دیگه ام هست.
    آخرم، به ضرر اونایی تموم میشه که با مثلاً ادبیات بالا و زبان پایین دانشگاههای خوب قبول میشن. تو اون دانشگاها سخت میگیرن و درس خوندن انگیزه بالا میخواد ولی این دوستان زود انگیزشون از بین میره. این وسط حق یه نفرم که واقعاً علاقه داشته ضایع میشه.
    ولی خوب کاریش نمیشه کرد واقعاً. فکر کنم هر سال این اعتراضو به سازمان سنجش میکنن. اگه میخواست تغییری بده تا الان داده بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بحث زیاده فعلا
    خوب کنکور یه جور رقابته اگه قرار باشه زیاد وقت بدن یا عمومی ها نباشه ( عربی خوب زدن هم یه جور استعداد تحلیل و یادگیری زبانو میرسونه کسی که عربیش خوبه شاید زبانش خوب نباشه ولی نشون میده استعداد داره تو دانشگاه زبان بخونه همه که فرصت ندارن از بچگی مثل من و شما کلاس زبان برن ) خیلی تعداد زیادی هستن که زبانو خوب بلدن حوصله عمومی ندارن بازم مثل خودم عمومی زدن هم یه هنره.
    ولی هر کسی هم عمومیاش خوب باشه هم زبانش حتما قبول میشه من میگم کاشکی بر میگشتم بازم ادبیات میخوندم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوست عزیز میگی عربی خب اونی که میتونه و استعداد داره و زبان رو هم دوست داره میره خوداموز زبان رو به جایی میرسونه (مثل خودم که فقط دو ترم زبان رفتم ) هرچی هم تو کنکور زدم رو خود آموزی هام بود که زدم (حالا بماند ریسک بدی کردم و ز بان ت بد از آب دراومد )صحبتم اینه که مثلا من ریاضیم در حده صفره اگه بخوام یکی از رشته های مهندسی بردارم باید اونقدر سطح زبانم رو بکشم بالا که تو داشنگاه لنگ نزنم استادم عین خیالش نیست تو این مسئله رو بلدی یا نه فقط خودت ضرر میکنی زبان هم اونطوره مثلا یکی مثل رحمان رستگاری با درصد 40 تخصصی (یکم از مال من بیشتر ) بیاد بشه نفر اول کنکور زبان ولی یکی با درصد بالا ی 70 ولی عمومی پایین نتونه به خواستش برسه مملکتی که با خواب دیدن اداره میشه اینه دیگه هیچ جیش درست نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •