تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 64 از 224 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من تازه صحنه هارو دیدم
    به نظرم اولی آفساید بود ! از رنگ کفش بازیکنا هم میشد فهمید بازیکن سوریه توپ و زده !
    دومی هم پنالتی نبود !

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

my bad

من تلوزیون های عربی رو ندیدم. اما از سه زاویه ای که ایران نشون داد از دو تاش مشخص بود که مهاجم زده. در مورد اینکه گفتی ترکی از همه نزدیک تر بود، زاویش رو هم تحت نظر بگیر. با اون زاویه شدیدی که ترکی داشت که حدود مثلا! 150 درجه ساعتگرد بادو تا بازیکن ها بود، تشخیصش خیلی سخته و همین زاویه ممکنه (صد در صد) باعث اشتباهش شده. پای ژاپنی به سمت توپ رفت تا جلوش رو بگیره، سوری توپ رو زد، دید ترکی پوشیده بود (با بدن و پای ژاپنی) توپ هم حرکت کرد. نتیجه این شد که ترکی دید ژاپنی توپ رو زد. اگه اشتباه نکنم کفش سوری هم سفید بود که کار ترکی رو سخت تر کرد. اینکه قاطعیت داره هم که قبلاً گفتم. تو لیگ خودمون هم خیلی قاطعیت نشون میده. تا جایی که اکثر اوقات رفتارش زننده هست. ولی اکثر اوقات هم اشتباه میکنه.

اون دسته از دوستانی هم که میگن باید منتظر AFC شد یادشون باشه که همیشه فدراسیون های ملی یا قاره ای یا جهانی از داورها حمایت میکنند. خیلی کم پیش میاد که انتقاد مستقیم بکنن.
    اره مستقیم که کم پیش می اد اما غیر مستقیم میشه
    باید دید
    در هر صورت امیدوارم بازم به ترکی بازی بدن!

اینو الان یادم امد بگم که الجزیره اسپورت +10 تا پایان جام فری شده و می تونید اونجا بازی ها رو با گزارش انگلیسی ببینید.
    Last edited by hojjatinho; 14-01-2011 at 00:13.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

my bad

من تلوزیون های عربی رو ندیدم. اما از سه زاویه ای که ایران نشون داد از دو تاش مشخص بود که مهاجم زده. در مورد اینکه گفتی ترکی از همه نزدیک تر بود، زاویش رو هم تحت نظر بگیر. با اون زاویه شدیدی که ترکی داشت که حدود مثلا! 150 درجه ساعتگرد بادو تا بازیکن ها بود، تشخیصش خیلی سخته و همین زاویه ممکنه (صد در صد) باعث اشتباهش شده. پای ژاپنی به سمت توپ رفت تا جلوش رو بگیره، سوری توپ رو زد، دید ترکی پوشیده بود (با بدن و پای ژاپنی) توپ هم حرکت کرد. نتیجه این شد که ترکی دید ژاپنی توپ رو زد. اگه اشتباه نکنم کفش سوری هم سفید بود که کار ترکی رو سخت تر کرد. اینکه قاطعیت داره هم که قبلاً گفتم. تو لیگ خودمون هم خیلی قاطعیت نشون میده. تا جایی که اکثر اوقات رفتارش زننده هست. ولی اکثر اوقات هم اشتباه میکنه.

اون دسته از دوستانی هم که میگن باید منتظر AFC شد یادشون باشه که همیشه فدراسیون های ملی یا قاره ای یا جهانی از داورها حمایت میکنند. خیلی کم پیش میاد که انتقاد مستقیم بکنن.
    برعکس شما من شبکه های عربی رو دیدم
    ابوظبی اسپرت اینقدر قشنگ با تصاویر کامپیوتری صحنه رو نشون داد و جلو برد که اصلا جای هیچ حرفی نزاشت
    پنالتی ژاپن هم که کاملا توجیه پذیر بود گرفتنش
    گفتم تنها اشتباهش اخراج بازیکن سوری بود
    شما وقتی صحنه های آهسته رو از شبکه های دیگه ندیدی چطور اینقدر قاطعانه قضاوت میکنین

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

اینو الان یادم امد بگم که الجزیره اسپورت +10 تا پایان جام فری شده و می تونید اونجا بازی ها رو با گزارش انگلیسی ببینید.
    گزارشگر های اونا هم مثل عمو جواد جک میگن؟؟؟!! اگه نه که من ترجیح میدم همونو ببینم!!!! بیچاره اینقدر جو میگیرتش که با بازیکنا حرف میزد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

گزارشگر های اونا هم مثل عمو جواد جک میگن؟؟؟!! اگه نه که من ترجیح میدم همونو ببینم!!!! بیچاره اینقدر جو میگیرتش که با بازیکنا حرف میزد.
    بازي ايران عراق ، يه صحنه بازيكن عراق توپو از راه دور شوت زد كه تقريبا ميشه گفت روي تير دروازه فرود مي اومد و گل نميشد ولي رحمتي اونو به كرنر فرستاد ، در همون لحظه اين افاضات از دهان جواتي خارج شد:
    ""رحمتي داره از عقيلي مي پرسه كه توپ گل ميشد؟! ، آره مهدي اگه تو نمي گرفتي حتما گل ميشد""

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

اره این جواد همیشه روی اعصاب بوده ولی این بار جو زدگیش بد نیست حداقل مزه می ده. البته فقط برای بازی ای ملی!
    فکر کنید دوباره ایران استرالیا دوباره جواد خیابانی !
    خوبی الجزیره هم اینه که از قبل از بازی حواشی رو نشون میده وقتی اتوبوس بازیکنان می اد و ... خیلی چیزهای دیگه
    بازي ايران عراق ، يه صحنه بازيكن عراق توپو از راه دور شوت زد كه تقريبا ميشه گفت روي تير دروازه فرود مي اومد و گل نميشد ولي رحمتي اونو به كرنر فرستاد ، در همون لحظه اين افاضات از دهان جواتي خارج شد:
    ""رحمتي داره از عقيلي مي پرسه كه توپ گل ميشد؟! ، آره مهدي اگه تو نمي گرفتي حتما گل ميشد""
    اینو با سبک خیابانی برای خودتون بگید
    من کلی خندیدم!
    ایول!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

به نظر من آقای جواد خیابانی بهترین گزارشگر برای بازیهای تیم ملی جمهوری اسلامی ایران میباشد/
    Last edited by aligol172; 05-07-2011 at 18:46.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

محرومیت فردوسی پور از گزارش بازی***های ایران

پس از خروج برنامه 90 از کنداکتور شبکه سوم سیما این بار نوبت به خود عادل فردوسی پور رسید تا شانس گزارش بازی های ایران را در جام ملت های آسیا از دست دهد.

خبرهای رسیده از جام جم حکایت از آن دارد که از طرف سیما جواد خیابانی عازم قطر شده است تا بازی های ایران را در جام ملت های آسیا گزارش کند.

بدیت ترتیب عادل فردوسی پور محبوب ترین گزارشگر سیما شانس گزارش بازی های ایران را در جام ملت های آسیا نخواهد داشت.
    این موضوع صحت داره ؟؟

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اعتمادی بهش نیست.به شایعه بیشتر می خوره.تنها راه مطمئن اینه که بشینیم ببیبنیم لیگ شروع شد برنامه 90 هست یا نه.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

اعتمادی بهش نیست.به شایعه بیشتر می خوره.تنها راه مطمئن اینه که بشینیم ببیبنیم لیگ شروع شد برنامه 90 هست یا نه.
    به نظر من اگه برنامه نودی هم باشه توی اون فردوسی پوری نخواهد بود .

هر چند کارگردان نود این طور که به نظر میاد خود فردوسی پور هستش .

اما نبود فرودسی پور توی جام ملتها به دلیل برخورد او با نماینده اراک بوده .

پس نباید انتظار داشت که توی 90 هم باشه .

اما جام ملتها بدون فردوسی پور هیچی لطفی نداره .

نبود فردوسی پور توی جام ملتها مثل نبودن یک بازیکن ستاره توی بازیها هست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •