تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 82 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 818

نام تاپيک: Gears of War 3

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

کمی جنبه داشته باشید وقتی یک بازی با این همه فاکتور در سطح عالی دارین تجربه می کنین نیاین به این شکل پست تهاجمی و ترول گونه بدین جو آروم یک تاپیک رو تخریب کنین
    شما این پست رو ندیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه ندیدی!!!!!
    خب چه دلیلی داره یکی بیاد درمورد بازی اینطوری حرف بزنه........!!!!جز فن بازی.....
    بازی از همه نظر عالی شده ، گرافیک بی نظیر ، گیم پلی فوق العاده ، ضرب آهنگ سریع و ... واقعا PS3 میخاد با چه عنوانی با این بازی رقابت کنه ؟

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام

تموم شد ... بازی که این همه منتظرش بودم تموم شد ( البته بخش داستانی بازی ) ولی خیلی حیف شد واقعا بی نظیر بود اون سکانس های آخر که دیگه ترکوند.

یکی از بی نظیر ترین بازی های عمرم رو تجربه کردم ( تا بریم ببینیم کی دیگه مثل این بازی بیاد)

3. 3 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیشب یه سره نشستم پای بازی تا وسط های Act 4 رفتم ، فوق العاده بود . مخصوصا Act 3 (اونایی که بازی کردن میدونن برای چی میگم )

دوستانی که بازی را تمام کردن خواهشا چیزی از جزییات بازی نگن .
    فقط یه سوال : بازی چند تا act داره ؟

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

5 acts

30 chapters

6. این کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

یه چند تا نکته کوچولو در مورد بازی بگم شاید بعضی ها انجامش نداده باشن.......

اما قبل اون اینو بگم که دوستان حتما حتما حتما بخش horde و multi رو تست کنن.... حداقل با هوش مصنوعی(برین تو قسمت versus یا horde و از طریق private با هوش مصنوعی ها بازی کنین)واقعا لذت بخش انلاین و horde بازی چندین و چند برابر بیشتر از بخش داستانی هست...... .

اما اون چند تا نکته :

وقتی دشمن افتاده رو زمین اگر روش y رو نگهدارین فینیشر هر اسلحه رو می تونین انجام بدین ولی اگه فقط y رو لحظه ای بزنید همون حرکت شماره قبل رو می بینین........
    تو بخش داستانی همه این فینیشرها ازاد ولی تو بخش مولتی و هرد باید تعداد مشخصی از هر کس رو با اسلحه بکشین تا فینیشر اون اسلحه باز بشه....... .

برای استفاده از اسلحه digger هم باید روی کاوری که دشمن کنارشه یا روی بدن دشمن زوم کنین(چون واسه بعضی ها گنگ بوده این اسلحه واسه همین گفتم)

در مورد احساسی ترین صحنه بازی هم :
      محتوای مخفی: .. 
    صحنه پودر شدن پدر مارکوس خیلی عالی بود در حد فوق العاده ای جالب بود و البته صحنه راگبی کردن cole هم جالب بود.

ولی کلا در مورد شوتر احساسی فکر نکنم هیچی جای halo reach و اون پایان افسانه ایش رو بگیره.... .
    .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 07-10-2011 at 16:25.

8. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

من امروز تا act 4 رفتم..................
    دوستانی که تا act 4 رفتن بخونن:
      محتوای مخفی: ................ 

اون صحنه ای که Dom خودشو فدا کرد خیلی ناراحت شدم!کاراکتر از این بدبخت تر تو بازی وجود نداشت!ولی بعدش که مارکوس پرید پایین حالت صورتش خیلی جال بود،قشنگ آدم ناراحتی رو تو صورتش میدید!

+
    نمیدونم چرا من از این retro lancer اینقد خوشم اومده!اکثرا بخاطر لگد زیادی که داره از اسلحه خوششون نمیاد ولی من لگدشم دوس دارم!

10. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

سلام

تموم شد ... بازی که این همه منتظرش بودم تموم شد ( البته بخش داستانی بازی ) ولی خیلی حیف شد واقعا بی نظیر بود اون سکانس های آخر که دیگه ترکوند.

یکی از بی نظیر ترین بازی های عمرم رو تجربه کردم ( تا بریم ببینیم کی دیگه مثل این بازی بیاد)
    بخش Horde رو اگه بازی نکردی حتما بازی کن .
    اصلا یه چیز میگم یه چیز میشنوی خیـــــــــــلی عالیه .

12. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

دوستانی که هنوز به Act 5 نرسیدن باید بگم که اوج عظمت و قدرت بازی تو اون Act هستش شدیدا لذت خواهید برد !
    امروز امتیازات بخش Arcade رسید به 6000000 دیگه واقعا نمیکشم : دی
    همون طور که دوستان هم گفتن حتما Horde رو بازی کنین همینطور Beast . البته به نظر من Beast تنهایی یه جورایی اذیت میکنه و سخت هستش اما Horde نه
    اون Mutatorهارو هم آزاد کنین بازی شدیدا فان و سرگرم کننده میشه و لذت رو 2 برابر میکنه
    امروز Big Head Mode اضافه شده و به مدت 3 روز هستش
    آنلاین بازی هم برای من و خیلی های دیگه اصلا جالب نبوده چون 90% بازیکن ها Lancer به دست از دور ول میدن و به شکل بسیار زشتی میکشنت ! ای کاش یه Mode برای بازی میذاشتن که فقط توش میشد با شاتگان بازی کرد

14. 5 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

ای کاش یه Mode برای بازی میذاشتن که فقط توش میشد با شاتگان بازی کرد
    نگووو منو که میشناسی جزء همون قشر زشت اره کشم: دی

گیرز این مشکل لگش حل شه خیلیا اره ها رو غلاف میکنن
    کلا سروراش هیچوقت به خوبیه خوده بازی نبودن...تو cod یا کیلزون یا بدکمپانی هر موقع سرچ کنی سریع بی معطلی میری تو بازی تو گیرز همیشه باس کلی معطل شی آخرم خیلی وقتا باس بیخیال شی...
    +
    تو همه بازیا یه ضعفی هس که یه عده شورشو درمیارن...تو کیلزون دو هم یادمه بعضی وقتا انقد آر پی جی میزدن که اصلا نمیفهمیدی چی به چیه کجا به کجاس...بعدا یه سری رومها با اسمهایی مثل no rpg ایجاد شد دیگه فقط تو اونا بازی میکردم...

Beast تنهایی یه جورایی اذیت میکنه
    تو همین beast با نوید رفتیم نوید berserker میشد آخرش من mauler ...آی میخندیدیم: دی این mauler واقعا اسمش برازندشه: دی

16. 2 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

گیرز این مشکل لگش حل شه خیلیا اره ها رو غلاف میکنن
    کلا سروراش هیچوقت به خوبیه خوده بازی نبودن...تو cod یا کیلزون یا بدکمپانی هر موقع سرچ کنی سریع بی معطلی میری تو بازی تو گیرز همیشه باس کلی معطل شی آخرم خیلی وقتا باس بیخیال شی...
    حسین جون مشگل لگ نداره انصافا این شماره سروراشم اختصاصی هستش.مشگل لگ واسه ماآسیایی ها هستش که دور و بر مملکتمون یه سرور نذاشتن که از طریق اون وصل شیم لگ نداشته باشیم..... .وگرنه خود امریکایی و اروپایی ها و ......از انلاین این شماره خیلی راضین ( و اکثرا هم اونا اره یا تیغه می کنن)

یکی از بچه ها می گفت قرار تو هندوستان یه سرور بذارن تا ماها هم بتونیم از طریق اون وصل شیم ولی مثه اینکه خبری نشده......... .

+

این انلاینش خیلی خیلی خداس ولی همونطور که بچه ها گفتن ملت سواستفاده می کنن مثه کاری که تو cod یا killzone3 می کردن(اونجا عشق کمپ و اینجور چیزا بودن)اینجام یا اره می کنن یا یکی با اسلحه retro اره میاد تو صورتت تا تیغشو فرو کنه بهت
    از بین این همه بازی شوتر فقط انلاین halo به نظرم خوب هستش تعادل نسبتا خوبی داره .....همین battlefirled3 هم شده کمپر خونه(battlefield2 خوب بود)
    ولی با این همه بازم عالی و فوق العادس........

+

راستی یه چیزی هم در مورد گرافیک بازی بگم :

گرافیک بازی رفته رفته بهتر میشه یعنی هر مرحله گرافیکش نسبت به مرحله قبلی بهتر...........در نتیجه کسایی که اول بازی هستن عجله نکنن و کمی برن جلو تا لذت ببرن.. .
    بازی هم در طول بازی لودینگ نداره و لودینگاش به هنگام پخش کات سنسا انجام میشه و با وجود اینکه نسبت به شماره قبل وسیعتر و شلوغتر فریم رو 30 تقریبا قفله که واقعا جای تحسین داره......... .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 08-10-2011 at 09:51.

18. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •