تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 674 اولاول ... 145460616263646566676874114164564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

آخه چقدر این استایل بازیکنها در pes زیباست........
    بسیار هنرمندانه کار شده چیزی که در فیفا دیده نمیشه..
    من نمیدونم یعنی اینقدر طراحی مدل و فیزیک انسان در بازیهای ورزشی مشکله که بعضی از بازیهای ورزشی قادر به ساخت اون نیستن؟

چیکار دیگه میشه کرد واقعا کونامی بخش گرافیکش خیلی دلچسب هستش وقتی داری بازی میکنی دقیقا اگه گرافیک بازیت روی درجه مطلوب باشه راحت تشخیص میدی توپ زیر پای کدوم بازیکن هستش بدون اینکه به اسم بازیکن پائین صفحه دقت کنی اگه موشن کپچر هر بازیکن هم اضافه بشه دیگه چی میشه

یعنی واقعا میشه pes2011 مثل pes 6 وقتی که چند سال پیش گرفتمش نزدیک بود سکته بزنیم چقدر نرم و رون و چیزای جذاب اضافه شده بود که هر چی بازی میکردی سیر نمیشدی واقعا هنوزم گیم پلی بازیش دوست داشتنیه

امیدواریم Pes2011 واقعا نصفی از قدرت بازگشت کینگ باشه تا این همه سربازی که واسش میمیرن رو برای همراهی دلسرد نکنه

و به امید روزی که این بازی با موتور دایرکس 11 ارائه بشه و با عث شگفتی همه بشه

دوستان Pes 2011 تا اومدن این بازی هر کسی دوست داره میتونه قشنگترین لوگو رو برای امضاش درست کنه که واقعا از روی لوگو بشه بازگشت کینگ رو تشخیص داد
    Last edited by Konami_Pc; 04-07-2010 at 09:50.

2. 2 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

این عکسه که بازیکنای زاپن ایستادن واسه 2010 یا 2011 ؟؟ آقای حسین خان تسلیت میگم شکست مقابل آلمان رو !! تازه همدرد شدیم

4. این کاربر از Behnam_o2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

What the FU.............CK
    عجب عکسی این بازیکنان ژاپن!حیرت زده میشیویم

6. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

بچه ها من اومدما................

8. 5 کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

این عکسه که بازیکنای زاپن ایستادن واسه 2010 یا 2011 ؟؟ آقای حسین خان تسلیت میگم شکست مقابل آلمان رو !! تازه همدرد شدیم
    بهنام جان دست روی دلم نزار که خونه ! شوخی کردم فقط تیم ملی کشور خودمون viva Iran
    آرژانتین دفاع و مربی نداشت این دوره خیلی کار کرد که تا اینجا هم بالا اومد . به هر حال من یک تار موی فوتبال دوست داشتنی و عاشقانه آمریکای جنوبی رو به کل اروپا نمیدم ورزشی که اونجا مردم به معنای واقعی کلمه باهاش زندگی میکنن .

به به آقا بهادر از این ورا ! چقدر زود گذشت روزی که اومدی گفتی من تا کنکور دیگه به اینجا سر نمیزنم و روی حرفت هم موندی . خوب کنکور چطور بود ؟ فکر میکنی کامپیوترهای سازمان سنجش از پاسخ نامت راضی باشن ؟ یادش بخیر 14 سال پیش همین روزا بود که منم کنکور دادم و خوبه اینو بدونید که رتبه داش حسینتون دو رقمی شد

حسین اگه میهشه در مورد کنترلهای جدید بازی توضیح بده ؟!

تا جایی که مشخصه سه حالت برای دسته طراحی شده .

حالت اول برای حمله ( منظور وضعیتی که توپ در اختیار تیم ماست ) که شامل چند بخش میشه بخش اول مربوط میشه به فریبها و دریبلها که سه گزینه و آپشن برای طراحی این دریبلها و تکنیکها بصورت پیش فرض قرار داده شده که گیمر میتونه یک حالتشو انتخاب کنه و توی هر کدوم یک سری دریبل خاص وجود داره . مثلا توی حالت اول فلیپ فلپ و استپ اور وجود داره در حالیکه توی حالت دوم دریبل ماتیوس و رولت رو میشه اجرا کرد .
    در مورد این بخش گفته شده برای اجرای یک فریب و تکنیک خاص باید آنالوگ راست و یا آنالوگ راست به همراه LT یا L2 فشار داده بشه ( هر جهت از آنالوگ یک تکنیک خاص رو به اجرا در میاره ) :

بخش دوم مربوط میشه به پاس دستی که امسال برای این نسخه طراحی شده که برای فعال کردن اون باید دکمه های LT یا L2 به همراه آنالوگ راست فشار داده بشه و در همین حال یکی از دو دکمه پاس معمولی یا پاس تو در هم فشار داده بشه . این مساله بصورت ON THE FLY روی دسته طراحی شده یعنی مثل فیفا گزینه ای برای فعال کردنش وجود نداره و گیمر در حین بازی میتونه اون فعال یا غیر فعال کنه و این کار رو برای گیمر خیلی راحت میکنه ( البته در این مورد من کلی حرف دارم که بعدا در موردش صحبت میکنیم ) .
    بخش سوم حمله در مورد حرکت پا به توپ در جهت و به سمت دروازه حریف یا در جهت پشت به دروازه اونهاست که برای استفاده از این امکان باید دکمه های R2 یا RT به همراه آنالوگ چپ یا جهتهای پد رو بکار برد .

بخش دوم در مورد دفاعه که دو گزینه داره :
    1- حالتی که گیمر بخواد به حملات حریف تاخیر بده با فشار دادن جهت پایین آنالوگ ( جهتی که به سمت دروازه خودشه ) به همراه دکمه پاس این کار رو میکنه ( فکر میکنم حالت جاجینگ میشه این حالت ) .
    2- حالتی که گیمر بخواد مانع از پیشروی بازیکن پا به توپ بشه که در این حالت باید دکمه پاس و جهتی که روبه بازیکن صاحب توپه رو نگه داشت . توی این دو حالت باید زمانی این دکمه ها رو فشار داد که مدافع به بازیکن صاحب توپ نزدیک شده باشه .

و بالاخره حالت آخر برای استراتژیها طراحی شده و دو بخش داره. بخش اول برای انتخاب استراتژی خاص که قبلا توسط گیمر تنظیم شده که باید متناسب با استراژی مورد نظر یکی از 4 دکمه سمت راست به همراه دکمه سمت چپ ( دکمه BACK ) فشار داده بشه .
    و بخش دوم برای فعال و غیر فعال کردن حالت دفاعی و تهاجمی تیمه که توی تصویر نشون داده شده برای حالت تهاجمی R1 به همراه دکمه بک و برای حالت دفاعی R2 به همراه بک .

Last edited by 4039; 04-07-2010 at 19:53.

10. 16 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام.بهنام این عکس برای 11 است تو صفحه قبل اینطور زیر عکس زده بود.
    بعد آرژانتین با این باخت هیچ چیز از ارزش هاش کم نشد.هنوز مارادونا برای این کار جوان بود.خدا رو شکر که دفاع ما دفاع نبود اتوبان قم تهران بود وگرنه آلمان ها چطوری میخواستن گل بزنن؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کنکور چه جور بود

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ولی به نظر من کونامی لباس ها رو کوتاه طراحی کرده و وقتی این لباس ها رو شورت بازیکنا میفته زیاد جالب نیست
    توی نمای دور هم که اصلا مشخص نیست لباس بازیکن روی شورت اونه و کافیه دوربین بازی کمی از بازیکن فاصله بگیره تا چیزی مشخص نباشه
    این صحنه رو هم هنگام ورود بازیکنان به زمین در نسخه 2010 هم می تونین مشاهده کنین که وقتی دوربین فاصله میگیره یک دفعه این ویژگی محو میشه

14. 7 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

چیزی راجع به گزارشگر نگفتن ؟؟؟
    دیگه حالم داره از این صدا به هم می خوره
    تا کی باید تحملش کنیم آخه

16. این کاربر از bax_021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سخنان اقاي murphy با CVG ..............................

Speaking to CVG in a recent interview, Murphy - who's worked on the PES series since 1998 - said the new instalment also needs to ensure is doesn't lose any more fans to rival footy games.

He said: "What we want to stop is hardcore level of our fanbase moving, if I'm totally honest - which worryingly has started to happen. For years, we sat on our laurels and assumed it never would happen.

"That's our strategy, plain and simple. What we now have is a benchmark from EA that we've got to beat, which is fine. It gives us a challenge. But that's not our ultimate aim. Our goal is not only to ensure we don't lose any more fans, but that we win back the hardcore fans. The rest of it - we'll see what happens."

In our soon-to-be-published Chat, Jon Murphy argued that the PES v FIFA battle differs from territory to territory. You can just look at the sales numbers, he said.

"Traditionally, PES and FIFA have different reactions in different territories. We see a strong rivalry in the UK, obviously," he continued.

"In France, we see it's very heavily dominated by PES - same in Spain, same in Italy. Germany, for example, has always been FIFA. It depends from territory to territory so you can't just look at the sales."

"It's a healthy rivalry," he conceded. "PES needed a shake-up and that's been brought about because FIFA has turned up and done its stuff. I hope we do get back to [No.1] because if PES ever did disappear and you saw one game on the market I think you'd go back to seeing a very, very lazy game of football that everyone would be sick of.

"Without competition from either side, I think you'd have a problem in this market."

اين مورفي هم خيلي به اين نسخه 11 اعتقاد داره و ميگه اين نسخه باز طرفدارن و دوستدارن قديمي بازي رو برميگردونه ..... نظر شما در اين مورد چيه !؟

منم خيلي دلم شور مينه آخرش اين نسخه ميخواد چي بشه اما ......بايد صبركرد و ديد آقا واقعا آقاي مورفي درست ميگه .......

نميدونم چرا عكس يا خبر جديد از بازي نميياد ....
    Last edited by google_boy07; 05-07-2010 at 17:01.

18. 5 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •