تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 71 اولاول ... 1454606162636465666768 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 709

نام تاپيک: همه چیز درباره HTPC

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد الرضا

پيش فرض

این کیس هم برای htpc باید عالی باشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من یک کیس PHOENIX گرین دست دوم به قیمت 120 خریدم
    Last edited by pan_1356; 18-06-2013 at 22:36.

2. این کاربر از pan_1356 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این مشخصات سیستم منه.و از همه نظر عالیه.فایل های بلوری ایزو هم به راحتی و با نهایت کیفیت پخش میکنه.

مادربرد Asrock H61M

سی پس یو Core i3 2100

هارد 1.5 ترا سامسونگ

کیس tenouos green

دی وی دی sony

رم دوتا دو گیگ DDR3

برای مقایسه باید سرچ کنید.من بلوری پلیر pioneer 450 هم دارم که از نظر تصویر تفاوتی با مدل LX55 نداره.

خیلی وقت گذاشتم و در مورد تفاوت های HTPC که دارم و بلوری پلیرم مقایسه انجام دادم.ولی هنوز هم زوده که نتیجه ای اعلام کنم.ولی اینو بدون که تفاوت ها جزِییست.
    از لحاظ فني كه مقايسه اش با شما و منتظر هستم
    ولي چيزي كه مشخصه از لحاظ قيمت و مصرف برق قابل مقايسه نيست

از توجه شما سپاسگذارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد الرضا

پيش فرض

سلام
    3تا سوال داشتم دوستان اگه راهنمائی کنند ممنون میشم
    1- برای کیس PHOENIX گرین چه مادربوردی بگیرم که از همه کاملتر باشه و پورتهاش هم تکمیل باشه اگه چند مدل پیشنهاد بدید ممنون میشم
    2- ایا سی پی یو 2020 برای دیدن فیلم بلوری کافیه یا بالاترش رو بگیرم
    3- رم 2 بگیرم یا 4

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    3تا سوال داشتم دوستان اگه راهنمائی کنند ممنون میشم
    1- برای کیس PHOENIX گرین چه مادربوردی بگیرم که از همه کاملتر باشه و پورتهاش هم تکمیل باشه اگه چند مدل پیشنهاد بدید ممنون میشم
    2- ایا سی پی یو 2020 برای دیدن فیلم بلوری کافیه یا بالاترش رو بگیرم
    3- رم 2 بگیرم یا 4
    سلام.
    اول من راجع به اون کیس اولی که گذاشتین بگم خوب شد اونو نخریدین چون معمولا خیلی بی کیفیت ساخته شدن و توی اینترنت هم به جز یه عکس هیچ اطلاعات دیگه ای ازشون نیست. من یه کیسی رو همینجوری از ظاهرش خوشم اومد خریدم ولی خیلی بد بود! تهویه درست حسابی هم نداشت و سیستم داغ میکرد زود.

در کل الان بنظرم بهترین کیس های کوچیک برای HTPC همین Phoenix و Tenuous گرین هستن.

------------------------

1 و 2. این کیس Phoenix فقط مادربورد Mini-ITX میخوره و انتخاباتون یه کم محدود میشه. راجع به مادربورد اول باید مشخص کنید چه CPU یی میخواین. (که فکر کنم اینتل)

برای CPU همین سری Core i3 های اینتل که الان توی بازار هست کفایت میکنه (با اسم های Core i3-3xxx). برای دیدن فیلم با کیفیت Blu-ray کافیه. برای مادربورد هم الان من دقیق نمیدونم کدوم مدل ها توی بازار پیدا میشه باید خودتون ببینید با این مشخصات چی هست تو بازار. به مواردی که باید توجه کنید اینان: Socket LGA 1155 باشه (Ivy Bridge)؛ chipset ـه H77. خروجی HDMI هم on-board داشته باشه. بقیه مشخصاتو و خروجی هاشون دیگه زیاد فرقی نمیکنه بستگی به خودتون داره.

3. RAM هم چون به اون صورت گرون در نمیاد بهتره همون 4گیگ رو بگیرید که دیگه خیالتون راحت باشه.

---------------------------------

یه پیشنهاد دیگه برای دوستانی که میخوان سیستم جدید بگیرن و عجله ای هم ندارن. سری جدید CPU های اینتل و AMD که تازه معرفی شدن برای HTPC عالین! طوری که برای کارای HTPC دیگه هیچ نیازی به کارت گرافیک نیست. (مگر اینکه برای بازی بخواین استفاده کنید.)

سری جدید اینتل (Haswell) هم مصرف پایینی دارن هم قدرت بالا. اشکالاتی که توی سری قبلی های اینتل از نظر گرافیکی بوده هم این سری رفع شده.

The low power consumption of the Haswell system makes it ideal for HTPC builds. Our overall conclusion is that Haswell takes discrete GPUs out of the equation for a vast majority of HTPC users.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط این CPU ها از بعد تابستون وارد بازار میشن ولی بنظرم ارزش صبر کردن رو دارن. با مادربوردهای فعلی تو بازار هم سازگار نیستن!

برای کسایی که HTPC رو به player های توی بازار ترجیح میدن و حاضرن کمی بیشتر هزینه کنن با Haswell میشه سیستم های خیلی خوبی سرهم کرد.

6. 2 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد الرضا

پيش فرض

ممنون از راهنمائیت برای سی پی یو به نظر من هم اینتل خوبه
    از نظر مالی اوضاع زیاد خوب نیست نمیخوام زیاد خرج کنم cpu Core i3 حدودا 430 قیمتشه ایا G2020 برای فیلم بلوری
    مادربرد H61 با H77 چه تفاوتی داره

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون از راهنمائیت برای سی پی یو به نظر من هم اینتل خوبه
    از نظر مالی اوضاع زیاد خوب نیست نمیخوام زیاد خرج کنم cpu Core i3 حدودا 430 قیمتشه ایا G2020 برای فیلم بلوری
    مادربرد H61 با H77 چه تفاوتی داره
    Pentium G2020 ؛ CPU قوی ایه ولی خب خیلی از امکاناتی که برای یه HTPC لازمه رو ساپورت نمیکنه متاسفانه! بخصوص کارای گرافیکی. QuickSync (برای تبدیل سریع فایل های ویدئویی- یکی از مزیت های اینتل نسبت به AMD)؛ 3D و مهمتر از همه این تکنولوژی Intel Clear Video HD هیچکدوم رو ساپورت نمیکنه!

از پس پخش ویدئو های Full HD برمیاد چون قویه، ولی برای HTPC و کیفیت تصویر مناسب نیست. اینو با یه کارت گرافیک مجزا باید ست کرد چون از این نظر واقعا ضعف داره.

تفاوت قیمت این چقدره با Core i3 الان؟ به نظرم حیفه حالا که هزینه میکنید یه i3 بگیرید به جاش.

مادربوردها با چیپ-ست H61 هم مربوط به نسل قبل CPU های اینتل میشد (Sandy Bridge) و برای اینکه با این CPU جدید که میخواین بگیرین کار کنه (حالا چه همین G2020 یا i3 چون که اینا نسل سوم Core i هستن) BIOS ش رو لازمه آپدیت بکنید.
    Last edited by NaughtyCat; 19-06-2013 at 23:47.

9. 2 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد الرضا

پيش فرض

Pentium G2020 ؛ CPU قوی ایه ولی خب خیلی از امکاناتی که برای یه HTPC لازمه رو ساپورت نمیکنه متاسفانه! بخصوص کارای گرافیکی. QuickSync (برای تبدیل سریع فایل های ویدئویی- یکی از مزیت های اینتل نسبت به AMD)؛ 3D و مهمتر از همه این تکنولوژی Intel Clear Video HD هیچکدوم رو ساپورت نمیکنه!

از پس پخش ویدئو های Full HD برمیاد چون قویه، ولی برای HTPC و کیفیت تصویر مناسب نیست. اینو با یه کارت گرافیک مجزا باید ست کرد چون از این نظر واقعا ضعف داره.

تفاوت قیمت این چقدره با Core i3 الان؟ به نظرم حیفه حالا که هزینه میکنید یه i3 بگیرید به جاش.

مادربوردها با چیپ-ست H61 هم مربوط به نسل قبل CPU های اینتل میشد (Sandy Bridge) و برای اینکه با این CPU جدید که میخواین بگیرین کار کنه (حالا چه همین G2020 یا i3 چون که اینا نسل سوم Core i هستن) BIOS ش رو لازمه آپدیت بکنید.
    سلام
    ممنون از جوابگوی سریع
    قینت 2020 الن حدود 210 تومانه
    سی پی یوی که قوی باشه و از i3 ارزانتر باشه ایا هست یانه مجبورم i3 بخرم
    برای مادربور چند مدل سری H67 , H77 از سایتهای ازراک و ایسوس انتخاب کردم باید برم قیمتهاشو در بیارم
    سایتی نیست که از نظر مادربورد کامل باشه جهت قیمت

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    ممنون از جوابگوی سریع
    قینت 2020 الن حدود 210 تومانه
    سی پی یوی که قوی باشه و از i3 ارزانتر باشه ایا هست یانه مجبورم i3 بخرم
    برای مادربور چند مدل سری H67 , H77 از سایتهای ازراک و ایسوس انتخاب کردم باید برم قیمتهاشو در بیارم
    سایتی نیست که از نظر مادربورد کامل باشه جهت قیمت
    نه بین i3 و پنتیوم دیگه گزینه دیگه ای نیست... ولی به نظر من کاملا ارزش داره که یه کم بیشتر هزینه کنید و اون i3 رو بگیرید.

سایتی رو من هم نمیشناسم کامل همه مادربوردها و قیمت هاشون رو زده باشه، میخواین بخش سخت افزار همین انجمن هم بپرسین حتما از قیمتای بازار و مادربوردهایی که موجود هست خبر دارن میتونن بهتر کمکتون کنن.

12. این کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من با لپ تاپ sony fw 170d مشكلات ذيل را دارم :
    لطفا دوستان با تجربه راهنمائي بفرمايند
    power dvd 10 نصبه ولي 3d نشون نميده
    همينطور kmplayer
    درايو بلوري هم داره ولي ديسك بلوري اورژينال هم گذاشتم چيزي نشناخت ؟

درسته كه براي پخش 3d بالاي 120 هرتز نيازه ؟
    نميتونم هرتز بالاي 60 قرار بدهم (نداره )
    درحالي كه تلويزيون بالاي 200 است samsung es 8880

و زماني هم كه روي 1080P قرار ميدهم روي نهايت 60 كناره تصوير تقريبا 5 سانت سياه ميماند ولي 59 هرتز فول ميشه

با تشكر

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    من با لپ تاپ sony fw 170d مشكلات ذيل را دارم :
    لطفا دوستان با تجربه راهنمائي بفرمايند
    power dvd 10 نصبه ولي 3d نشون نميده
    همينطور kmplayer
    درايو بلوري هم داره ولي ديسك بلوري اورژينال هم گذاشتم چيزي نشناخت ؟

درسته كه براي پخش 3d بالاي 120 هرتز نيازه ؟
    نميتونم هرتز بالاي 60 قرار بدهم (نداره )
    درحالي كه تلويزيون بالاي 200 است samsung es 8880

و زماني هم كه روي 1080P قرار ميدهم روي نهايت 60 كناره تصوير تقريبا 5 سانت سياه ميماند ولي 59 هرتز فول ميشه

با تشكر
    سلام.
    پیشنهاد می کنم آخرین ورژن power dvd یعنی نسخه 12 استفاده کنی.
    اگر لبتاپ شما 3D ساپورت کنه نباید مشکلی باشه.یعنی هم کارت گرافیک و مادربرد و هم صفحه نمایش.
    در مورد همه بلوری ها اینطوره؟هم بلوری کپی و هم ارجینال؟
    اون هرتز زیاد مهم نیست.فیلمهای سینمایی و 3D که کلا رو حالت 24 فریم پخش میشه.

15. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •