این کیس هم برای htpc باید عالی باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک کیس PHOENIX گرین دست دوم به قیمت 120 خریدم
این کیس هم برای htpc باید عالی باشه
من یک کیس PHOENIX گرین دست دوم به قیمت 120 خریدم
Last edited by pan_1356; 18-06-2013 at 22:36.
از لحاظ فني كه مقايسه اش با شما و منتظر هستم
ولي چيزي كه مشخصه از لحاظ قيمت و مصرف برق قابل مقايسه نيست
از توجه شما سپاسگذارم
سلام
3تا سوال داشتم دوستان اگه راهنمائی کنند ممنون میشم
1- برای کیس PHOENIX گرین چه مادربوردی بگیرم که از همه کاملتر باشه و پورتهاش هم تکمیل باشه اگه چند مدل پیشنهاد بدید ممنون میشم
2- ایا سی پی یو 2020 برای دیدن فیلم بلوری کافیه یا بالاترش رو بگیرم
3- رم 2 بگیرم یا 4
سلام.
اول من راجع به اون کیس اولی که گذاشتین بگم خوب شد اونو نخریدین چون معمولا خیلی بی کیفیت ساخته شدن و توی اینترنت هم به جز یه عکس هیچ اطلاعات دیگه ای ازشون نیست. من یه کیسی رو همینجوری از ظاهرش خوشم اومد خریدم ولی خیلی بد بود! تهویه درست حسابی هم نداشت و سیستم داغ میکرد زود.
در کل الان بنظرم بهترین کیس های کوچیک برای HTPC همین Phoenix و Tenuous گرین هستن.
------------------------
1 و 2. این کیس Phoenix فقط مادربورد Mini-ITX میخوره و انتخاباتون یه کم محدود میشه. راجع به مادربورد اول باید مشخص کنید چه CPU یی میخواین. (که فکر کنم اینتل)
برای CPU همین سری Core i3 های اینتل که الان توی بازار هست کفایت میکنه (با اسم های Core i3-3xxx). برای دیدن فیلم با کیفیت Blu-ray کافیه. برای مادربورد هم الان من دقیق نمیدونم کدوم مدل ها توی بازار پیدا میشه باید خودتون ببینید با این مشخصات چی هست تو بازار. به مواردی که باید توجه کنید اینان: Socket LGA 1155 باشه (Ivy Bridge)؛ chipset ـه H77. خروجی HDMI هم on-board داشته باشه. بقیه مشخصاتو و خروجی هاشون دیگه زیاد فرقی نمیکنه بستگی به خودتون داره.
3. RAM هم چون به اون صورت گرون در نمیاد بهتره همون 4گیگ رو بگیرید که دیگه خیالتون راحت باشه.
---------------------------------
یه پیشنهاد دیگه برای دوستانی که میخوان سیستم جدید بگیرن و عجله ای هم ندارن. سری جدید CPU های اینتل و AMD که تازه معرفی شدن برای HTPC عالین! طوری که برای کارای HTPC دیگه هیچ نیازی به کارت گرافیک نیست. (مگر اینکه برای بازی بخواین استفاده کنید.)
سری جدید اینتل (Haswell) هم مصرف پایینی دارن هم قدرت بالا. اشکالاتی که توی سری قبلی های اینتل از نظر گرافیکی بوده هم این سری رفع شده.
The low power consumption of the Haswell system makes it ideal for HTPC builds. Our overall conclusion is that Haswell takes discrete GPUs out of the equation for a vast majority of HTPC users.
فقط این CPU ها از بعد تابستون وارد بازار میشن ولی بنظرم ارزش صبر کردن رو دارن. با مادربوردهای فعلی تو بازار هم سازگار نیستن!
برای کسایی که HTPC رو به player های توی بازار ترجیح میدن و حاضرن کمی بیشتر هزینه کنن با Haswell میشه سیستم های خیلی خوبی سرهم کرد.
ممنون از راهنمائیت برای سی پی یو به نظر من هم اینتل خوبه
از نظر مالی اوضاع زیاد خوب نیست نمیخوام زیاد خرج کنم cpu Core i3 حدودا 430 قیمتشه ایا G2020 برای فیلم بلوری
مادربرد H61 با H77 چه تفاوتی داره
Pentium G2020 ؛ CPU قوی ایه ولی خب خیلی از امکاناتی که برای یه HTPC لازمه رو ساپورت نمیکنه متاسفانه! بخصوص کارای گرافیکی. QuickSync (برای تبدیل سریع فایل های ویدئویی- یکی از مزیت های اینتل نسبت به AMD)؛ 3D و مهمتر از همه این تکنولوژی Intel Clear Video HD هیچکدوم رو ساپورت نمیکنه!
از پس پخش ویدئو های Full HD برمیاد چون قویه، ولی برای HTPC و کیفیت تصویر مناسب نیست. اینو با یه کارت گرافیک مجزا باید ست کرد چون از این نظر واقعا ضعف داره.
تفاوت قیمت این چقدره با Core i3 الان؟ به نظرم حیفه حالا که هزینه میکنید یه i3 بگیرید به جاش.
مادربوردها با چیپ-ست H61 هم مربوط به نسل قبل CPU های اینتل میشد (Sandy Bridge) و برای اینکه با این CPU جدید که میخواین بگیرین کار کنه (حالا چه همین G2020 یا i3 چون که اینا نسل سوم Core i هستن) BIOS ش رو لازمه آپدیت بکنید.
Last edited by NaughtyCat; 19-06-2013 at 23:47.
سلام
ممنون از جوابگوی سریع
قینت 2020 الن حدود 210 تومانه
سی پی یوی که قوی باشه و از i3 ارزانتر باشه ایا هست یانه مجبورم i3 بخرم
برای مادربور چند مدل سری H67 , H77 از سایتهای ازراک و ایسوس انتخاب کردم باید برم قیمتهاشو در بیارم
سایتی نیست که از نظر مادربورد کامل باشه جهت قیمت
نه بین i3 و پنتیوم دیگه گزینه دیگه ای نیست... ولی به نظر من کاملا ارزش داره که یه کم بیشتر هزینه کنید و اون i3 رو بگیرید.
سایتی رو من هم نمیشناسم کامل همه مادربوردها و قیمت هاشون رو زده باشه، میخواین بخش سخت افزار همین انجمن هم بپرسین حتما از قیمتای بازار و مادربوردهایی که موجود هست خبر دارن میتونن بهتر کمکتون کنن.
سلام
من با لپ تاپ sony fw 170d مشكلات ذيل را دارم :
لطفا دوستان با تجربه راهنمائي بفرمايند
power dvd 10 نصبه ولي 3d نشون نميده
همينطور kmplayer
درايو بلوري هم داره ولي ديسك بلوري اورژينال هم گذاشتم چيزي نشناخت ؟
درسته كه براي پخش 3d بالاي 120 هرتز نيازه ؟
نميتونم هرتز بالاي 60 قرار بدهم (نداره )
درحالي كه تلويزيون بالاي 200 است samsung es 8880
و زماني هم كه روي 1080P قرار ميدهم روي نهايت 60 كناره تصوير تقريبا 5 سانت سياه ميماند ولي 59 هرتز فول ميشه
با تشكر
سلام.
پیشنهاد می کنم آخرین ورژن power dvd یعنی نسخه 12 استفاده کنی.
اگر لبتاپ شما 3D ساپورت کنه نباید مشکلی باشه.یعنی هم کارت گرافیک و مادربرد و هم صفحه نمایش.
در مورد همه بلوری ها اینطوره؟هم بلوری کپی و هم ارجینال؟
اون هرتز زیاد مهم نیست.فیلمهای سینمایی و 3D که کلا رو حالت 24 فریم پخش میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)