تنها چیز جالبش واسه من تا اینجا اینی بود که یه Apache رو میروندی . یعنی نمیروندی شلیک میکردیپشت سر هم Click Right میزدی حال میداد
تنها چیز جالبش واسه من تا اینجا اینی بود که یه Apache رو میروندی . یعنی نمیروندی شلیک میکردیپشت سر هم Click Right میزدی حال میداد
اول بازی زیاد حال نمیداد ولی از نصف Day 1 به این ور داره خیلی حال میده![]()
آره اولاش یکم خشک بود . مثلا باید من میرفتم جلو فکر میکردم باگه . یک ساعت صبر کردم دیدم نه بابا رفتم دیدم دشمن نیستش)
اولاش یکم ضایعست ولی مرحله های وسطش عالیه . مخصوصا اونجایی که سوار apache میشی و باید یه جایی بمباران کنی خیلی حال میده تند تدن کلیک راستو بزنی![]()
به نظر شما این apache چندتا راکت می تونه با خودش حمل کنه ؟تو بازی هر چی میزنی تموم نمیشه
![]()
خب دیگه....اسمش روشه..بازی..!به نظر شما این apache چندتا راکت می تونه با خودش حمل کنه ؟تو بازی هر چی میزنی تموم نمیشه![]()
از یک بازی که تازه اول راه هست نباید چیز بیشتری انتظار داشت...اصولآ نه تو این بازی بلکه خیلی ها که واسه خودشون اسم و رسمی هم دارن(البته COD:BO)اینجور مسائل زیاد دیده میشه...
فقط از یه چیزیش نسبت به کال آو بیشتر خوشم اومد![]()
توی کال آو جنازه ی یکی که رو زمین افتاده دیگه فیزیک نداره و پلایر میتونه از توش رد بشهولی این اینجوری نیست
![]()
خیلی وقت بود بازی نکرده بودم، ولی امشب دیگه نیت کردم تا آخرش برم![]()
چه نیت خیری-من دیشب ساعت 3.30 اونورا بود که وسط بازی سرم گیج رفت
. (نیدونم چم شد !) بعد که رفتم css زدم خوب شدم ! دوباره خواستم ادامه بدم بازم حالم خراب شد !!
-دلیلشو کسی میدونه ؟!! یادمه تو مدال 1 هم این حالت بهم دست داده بود ! یه جور سرم گیج میره که انگار عینک سه بعدی زدم !!
گمونم باید همراه با بازی moh برم پیش روان شناس
!! هر چی فکر میکنم نمیفههمم دلیلشو !
![]()
دلیلش اینه همراه moh یکم BO بازی کنید![]()
آدم یه بازی رو یه روز پشت سر هم بره هم از داستانش زده میشه هم کلا حالش بد میشه![]()
فکر کنم تو کلا میری تو خود بازیچه نیت خیری-من دیشب ساعت 3.30 اونورا بود که وسط بازی سرم گیج رفت
. (نیدونم چم شد !) بعد که رفتم css زدم خوب شدم ! دوباره خواستم ادامه بدم بازم حالم خراب شد !!
-دلیلشو کسی میدونه ؟!! یادمه تو مدال 1 هم این حالت بهم دست داده بود ! یه جور سرم گیج میره که انگار عینک سه بعدی زدم !!
گمونم باید همراه با بازی moh برم پیش روان شناس
!! هر چی فکر میکنم نمیفههمم دلیلشو !
![]()
اینجور ی که میگی سه بعدی که هیچ چار بعدی بازی میکنی
![]()
خب وقتیم میری تو بازی فکر میکنی خودت داری میجنگی سرگیجه کاملا طبیعیه
به لطف خدا به نیتم عمل کردم و دیشب بازی رو تمومش کردم![]()
نه اتفاقا من از اونا نیستم که سریع بازیو میرن و تموم میکنن . من به معنای واقعی بازیو میخورم .و خیلی طولش میدم و اتفاقا سعی میکنم خودمو ببرم تو بازیدلیلش اینه همراه moh یکم BO بازی کنید![]()
آدم یه بازی رو یه روز پشت سر هم بره هم از داستانش زده میشه هم کلا حالش بد میشه![]()
من فقط 1 ساعت بازی کرده بودم !
اره همیشه سعی میکنم برم تو بازیاما نمیدونم برا چی این اینجوری شد !! . اخه برق خاموش بود . کلمم چسبونده بودم به مانیتور و صدای اسپیکر رو روی 3d گذاشته بودم ! این لا مصب هم که صدا گذاریش خیلی طبیعی و با حاله و تو اون مرحله بودم که صبحه زوده ! شاید باورتون نشه اما انگار یه جاهاییو طبیعی و واقعی میدیدم !
اصلا یه حس عجیبی بود !بدون شوخی میگما !
الان میخوام دوباره بازی کنم . اگه دیگه پیدام نشد . حلالم کنید
بابت بر اورده شدن نیتتم تبریک میگم . خدا ثواب بده![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 10-12-2010 at 15:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)