تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 102 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 1011

نام تاپيک: تاپيك طرفداران Philips

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

خیلی ممنون از کمکتون . ولی در مورد اون قسمتی که گفتم انواع اقسام ورژن ها مربوط به تاریخهای مختلف رو اورده که گویا هر کدوم مربوط به رفع اشکال یه قسمتی از مشکلات تی وی هست آیا اخرین ورژت کافیه ؟ یاباید برای مشکلاتی که اونجا ذکر شده باید همه ورژن ها رو به ترتیب نصب کنیم ؟
    و سوال دومم که چطور ممکنه نمایندگی اون در ایران فعال باشه برای فارسی شدن تی وی برنامه ائی نداشته باشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی ممنون از کمکتون . ولی در مورد اون قسمتی که گفتم انواع اقسام ورژن ها مربوط به تاریخهای مختلف رو اورده که گویا هر کدوم مربوط به رفع اشکال یه قسمتی از مشکلات تی وی هست آیا اخرین ورژت کافیه ؟ یاباید برای مشکلاتی که اونجا ذکر شده باید همه ورژن ها رو به ترتیب نصب کنیم ؟
    و سوال دومم که چطور ممکنه نمایندگی اون در ایران فعال باشه برای فارسی شدن تی وی برنامه ائی نداشته باشه ؟
    1- آخرین ورژن، بهترین و تکمیل ترین نسخه برای آپدیت کردن تی وی هست و شامل تمامی موارد و مشکلات میشه.

2- متاسفانه نمایندگی پارس الرمس یکی از ضعیف ترین نمایندگی های فعال در زمینه صوتی و تصویری هست وگرنه بازار ایران، بازار کوچکی نیست که برای کمپانی فیلیپس بی اهمیت باشه و زبان فارسی را مد نظر قرار نده و بازم متاسفانه به علت عدم حضور کمپانی های معتبر اروپایی، فضا برای فعالیت بدون رقابت شرکت های کره ای مثل ال جی و سامسونگ باز شده....! اگر نداشتن فارسی در تی وی های فیلیپس خیلی آزار دهنده هست براتون، پیشنهاد می کنم نامه ای هر چند مختصر و کوتاه برای بخش مشتریان فیلیپس ارسال کنید و خواسته خود را مطرح کنید. هر چند شاید تاثیر در کوتاه مدت نداشته باشه ولی شاید در بلند مدت باعث تغییراتی بشه.

3. 5 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با سلام مجدد
    نمیدونم من که این همه سوال میپرسم از دستم ناراحت میشین یا نه ؟ولی میپرسم امیدوارم ناراحت نشین .
    موقع خرید تی وی 8605 از بانه فروشنده بهم دو مطلب گفت نمیدونم ایا واقعیت داره یا نه ؟
    1- میخواستم شارپ بگیرم که چهار رنگه . فروشنده گفت فیلیپس هفت رنگه . نمیدونم راست گفته یا نه ؟ و از نظر رنگ کدومش بهتره ؟
    2- فروشنده گفت :موقع حرکت سریع تصویر شارپ از خودش پشت تصاویر سایه میزاره ولی در فیلیپس نه حرکت این سایه و کندی را نداره .
    3- یک عدد فلش مموری با مارک فیلیپس درون بسته بندی بود که فروشنده گفت موقع راه اندازی دستگاه اونو به تی وی وصل کنم تا اطلاعلتشو بریزه تو تی وی . من اینکارو کردم ولی نمیدونم حاوی چی بوده و الان که به تی وی وصل میکنم میگه خالیه .
    ولی وقتی به کامپیوتر وصل میکنم مینویسه .
    autorun.upg
    UPG file
    KB74252
    خوهشا به کل سولاتم جواب بدین اگر ممکنه

5. این کاربر از darshab.tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام مجدد
    نمیدونم من که این همه سوال میپرسم از دستم ناراحت میشین یا نه ؟ولی میپرسم امیدوارم ناراحت نشین .
    موقع خرید تی وی 8605 از بانه فروشنده بهم دو مطلب گفت نمیدونم ایا واقعیت داره یا نه ؟
    1- میخواستم شارپ بگیرم که چهار رنگه . فروشنده گفت فیلیپس هفت رنگه . نمیدونم راست گفته یا نه ؟ و از نظر رنگ کدومش بهتره ؟
    2- فروشنده گفت :موقع حرکت سریع تصویر شارپ از خودش پشت تصاویر سایه میزاره ولی در فیلیپس نه حرکت این سایه و کندی را نداره .
    3- یک عدد فلش مموری با مارک فیلیپس درون بسته بندی بود که فروشنده گفت موقع راه اندازی دستگاه اونو به تی وی وصل کنم تا اطلاعلتشو بریزه تو تی وی . من اینکارو کردم ولی نمیدونم حاوی چی بوده و الان که به تی وی وصل میکنم میگه خالیه .
    ولی وقتی به کامپیوتر وصل میکنم مینویسه .
    autorun.upg
    UPG file
    KB74252
    خوهشا به کل سولاتم جواب بدین اگر ممکنه
    خواهش می کنم... اینجا کسی از سوال پرسیدن و جواب دادن بهش ناراحت نمی شه... اینجا دقیقا همون جایی هست که باید پرسید و جواب داد...
    1- مطمئن باش... دستگاهی که خریدی جزء بهترین های بازار هست... (اینو نه از روی تعصب بلکه از روی تجربه میگم) خودتو درگیر حرف های بی سر و ته فروشنده های بعضا بی سواد و کم سواد نکن و از خریدی که کردی لذت ببر.
    2- درسته....فیلیپس تو تصاویر سریع، خیلی خیلی بهتر عمل می کنه اونم به خاطر رسپانس تایم خیلی خوبش هست.
    3- اون فلش مموری برای اپدیت کردن بخش 3بعدی تلویزیون هست و وقتی یکبار اونو آپدیت کردی دیگه نیازی نیست که اونو به دستگاه بزنی ولی جهت اطمینان هم که شده فلش مموری رو نگه دار و به اطلاعاتش کاری نداشته باش.

7. 5 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام مجدد . من یکبار اشتباها تی وی را راینستال کردم (نصب مجدد ) آیا نیاز هست باز هم اون فلشو بزنم داخل تی وی بریزم .؟ البته اگر خالی نشون نده ؟
    ضمنا چون من دستگاه بلوری ندارم نمیتونم از سه بعدی اون استفاده کنم . فقط یکبار قبل از راینستال کردن از دوستم دستگاه بلو ری را قرض کردم تا تی وی را تست کنم و تست کردم و جواب داد . آیا با هربار راینستال کردن ممکنه پخش سه بعدی اون اسیب ببینه ؟ و پاک بشه و نیاز به آپدیت کردن داشته باشه ؟
    *- من توسط یک انتن معمولی رو میزی در شهرستان میتونم کانالهای دیجیتال رو بگیرم بجز چند تائیش . البته میاره اسامیشونو و نشون نمیده . از جمله نمایش . ای فیلم . پرس تی وی . العالم . ... حال نمیدونم از ضعیف بودن انتنمه یا نیاز داره به مثلا برنامه ائی جدید مثله آپدیت کردن ؟ چون پیام میده که : canal scrambeled .
    no program .
    آیا برای شما هم چنین اتفاقی افتاده ؟که نیاز به برنامه داشته باشه ؟

---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:25 AM ----------

ضمنا نفرمودین آیا این هفت رنگ بودن فیلیپس واقعیت داره یا نه ؟
    شارپ که میگه رنگ زرئ و اضافه کرده ولی فیلیپسو نمیدونم

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

بحق چیزای نشنیده، دوست من مگه مداد رنگیه.
    فروشنده می خواسته شوخی کنه گویا

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام مجدد . من یکبار اشتباها تی وی را راینستال کردم (نصب مجدد ) آیا نیاز هست باز هم اون فلشو بزنم داخل تی وی بریزم .؟ البته اگر خالی نشون نده ؟
    ضمنا چون من دستگاه بلوری ندارم نمیتونم از سه بعدی اون استفاده کنم . فقط یکبار قبل از راینستال کردن از دوستم دستگاه بلو ری را قرض کردم تا تی وی را تست کنم و تست کردم و جواب داد . آیا با هربار راینستال کردن ممکنه پخش سه بعدی اون اسیب ببینه ؟ و پاک بشه و نیاز به آپدیت کردن داشته باشه ؟
    *- من توسط یک انتن معمولی رو میزی در شهرستان میتونم کانالهای دیجیتال رو بگیرم بجز چند تائیش . البته میاره اسامیشونو و نشون نمیده . از جمله نمایش . ای فیلم . پرس تی وی . العالم . ... حال نمیدونم از ضعیف بودن انتنمه یا نیاز داره به مثلا برنامه ائی جدید مثله آپدیت کردن ؟ چون پیام میده که : canal scrambeled .
    no program .
    آیا برای شما هم چنین اتفاقی افتاده ؟که نیاز به برنامه داشته باشه ؟

---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:25 AM ----------

نه فکر نمی کنم دیگه نیازی به این کار باشه.... بعدش چه چیز تی وی رو دوباره نصب کردین...!
    در مورد کانال های دیجیتال هم باید روی کشورهای مختلف سرچ کنید و بعدش ببنید سیستم منطقه پخش برنامه های تی وی با کدامیک از کشورهای لیست شده مطابقت بیشتری دارد... الان دقیق یادم نیست خودم کدوم کشور رو انتخاب کردم ولی بعد از سرچ بدون مشکل تمام شبکه ها رو گرفت. بنابراین گرفتن یا نگرفتن بعضی از شبکه ها ربطی به آنتن مورد استفاده شما نداره... آنتن خوب باعث ارتقاء سیگنال های دریافتی می شه و می تونه با حدی روی کیفیت شبکه ها تاثیر گذار باشه و نه روی اینکه شبکه ای رو بگیره یا نه.....

11. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

نه فکر نمی کنم دیگه نیازی به این کار باشه.... بعدش چه چیز تی وی رو دوباره نصب کردین...!
    در مورد کانال های دیجیتال هم باید روی کشورهای مختلف سرچ کنید و بعدش ببنید سیستم منطقه پخش برنامه های تی وی با کدامیک از کشورهای لیست شده مطابقت بیشتری دارد... الان دقیق یادم نیست خودم کدوم کشور رو انتخاب کردم ولی بعد از سرچ بدون مشکل تمام شبکه ها رو گرفت. بنابراین گرفتن یا نگرفتن بعضی از شبکه ها ربطی به آنتن مورد استفاده شما نداره... آنتن خوب باعث ارتقاء سیگنال های دریافتی می شه و می تونه با حدی روی کیفیت شبکه ها تاثیر گذار باشه و نه روی اینکه شبکه ای رو بگیره یا نه.....
    سلام شاید منظورمو واضحتر نگفتم . در منو تیوی یه اپشنی داره بنام reinstall. من اونو زدم اون تی وی رو دوباره مثل اینکه تازه خریدی شروع میکنه به نصب و راه اندازی . من اونو زدم برای همین میگم شاید آپشن سه بعدیش شاید آسیب دیده باشه و نیاز داشته باشه دوباره برایش این قسمت راه اندازی بشه .

* در مورد سوال بعدیم که شارپ 4 رنگیه . فیلیپس چند رنگیه ؟آیا بگفته فروشنده آیا 7 رنگیه یا نه ؟

* من روی کشور UKنصبش کردم در منو لیست شبکه های نمایش و شما و پرس تی وی ..... را میاره ولی نشون نمیده و پیام هائی رو میده که قسمت بالا گفتم . یکی از فامیلهایمان هم تی وی دوو گرفته مال اونم مثل مال من اسامی این کانالها را میاره ولی نشون نمیده . برای همین گفتم آیا تی وی شما هم مشکلی داره این خصوص یا نه . ونیازی به کار خاصی بوده که بتونه اون کانالها رو بگیره .

* نشون ندادن زیر نویس فیلمها رو متوجه نشدم با چه تکنیکی حل کنم ؟ اگر ممکنه کمی بیشتر توضیح بدین .

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام شاید منظورمو واضحتر نگفتم . در منو تیوی یه اپشنی داره بنام reinstall. من اونو زدم اون تی وی رو دوباره مثل اینکه تازه خریدی شروع میکنه به نصب و راه اندازی . من اونو زدم برای همین میگم شاید آپشن سه بعدیش شاید آسیب دیده باشه و نیاز داشته باشه دوباره برایش این قسمت راه اندازی بشه .

* در مورد سوال بعدیم که شارپ 4 رنگیه . فیلیپس چند رنگیه ؟آیا بگفته فروشنده آیا 7 رنگیه یا نه ؟

* من روی کشور UKنصبش کردم در منو لیست شبکه های نمایش و شما و پرس تی وی ..... را میاره ولی نشون نمیده و پیام هائی رو میده که قسمت بالا گفتم . یکی از فامیلهایمان هم تی وی دوو گرفته مال اونم مثل مال من اسامی این کانالها را میاره ولی نشون نمیده . برای همین گفتم آیا تی وی شما هم مشکلی داره این خصوص یا نه . ونیازی به کار خاصی بوده که بتونه اون کانالها رو بگیره .

* نشون ندادن زیر نویس فیلمها رو متوجه نشدم با چه تکنیکی حل کنم ؟ اگر ممکنه کمی بیشتر توضیح بدین .
    متوجه شدم.. نیازی به نصب دوباره نرم افزار 3بعدی نیست.

در مورد رنگ هم قبلا توضیح داده شده... اگر می بینید شارپ روی رنگ چهارم مانور می ده.. فقط جنبه تبلیغاتی داره و الا من تا حالا تو سایت های نقد و بررسی ندیدم که روی این مورد زوم کنند. در کل من پنل 17 بیتی، 14 بیتی و... شنیدم ولی چهار رنگ فقط مخصوص تبلیغات شارپ هست...

در مورد کانال های شبکه دیجیتال... بله یادم هست وقتی روی یک سری از کشور ها تنظیم می کردم... چنین مشکلاتی وجود داشت.. از جمله همین UK... ولی فکر کنم استرالیا (دقیق یادم نیست) بهتر بود.. باز خودتون امتحان کنید.

در مورد نرم افزار.... اگه می خواید زیر نویس داشته باشید... باید نرم افزاری پیدا کنید که تو کامپیوتر زیرنویس رو تبدیل کنه به عکس و اونو بچسبونه به تصویر.... یعنی در واقع دیگه زیرنویسی وجود نداره.. بلکه قبلا از طریق کامپیوتر جزئی از تصویر و فیلم شما شده.... البته وقتی زیرنویس تبدیل به تصویر بشه دیگه قابلیت تغییر رنگ... بال و پایین بردن و این موارد رو هم نداره... برای حل مشکل زیر نویس باید زمان خیلی خیلی زیادی رو صرف کنید.. اگر بازم مایل هستید می تونید سرچ کنید.. این روش به کرات توضیح داده شده... منم زمانی دنبال این روش بودم ولی چون از طریق کامپیوتر زمان بر بود از خیرش گذشتم و متاسفانه اطلاعات چندانی ندارم که بهتون کمک کنم.

14. 3 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

Accessories
    •Included accessories: Power cord, Quick start guide, Warranty certificate, Remote Control, Batteries for remote control, Legal and safety brochure, Net TV brochure

•Optional accessories: Wireless USB adapter (PTA01), 3D TV extension kit (PTA03), 3D TV starter kit (PTA02)
    در بروشوری که محبت کردین و من پی دی اف اونو سیو کردم یکسری لوازم نوشته که یاید همراه تی وی میبود این قسمتی که زیرش خط کشیدم کدومه ؟ آیا همون فلشی که سه بعدی را ریختم درون تی وی .
    *- سوال دومم اینه که آیا با وایر لس میتونم از اینترنت تی وی استفاده کنم ؟
    *- چه خطراتی داره استفاده از تی وی اینترنت ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •