تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 296 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان تو هفته نهم که اعلام کردی ساعت بازی ها که تغییر نمیکنه که انشاا... ؟
    آرمین جان تا الان ما یک مورد هم نشده که طبق برنامه عمل نکرده باشیم ( البته بجز یکی دو هفته اول مسابقات که نظم و قانون هنوز کاملا برقرار نبود ) پس شما خیالت راحت باشه زمان بازی شما دقیقا همین زمانه . اگه یک ربع از یک بازی بگذره ما بدون تعارف بلافاصله بازیو به کامپیوتر واگذار میکنیم .
    Last edited by 4039; 11-02-2010 at 23:57.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید جان چون تو زیاد به تاپیک سر میزنی حاضری در زمان غیبت من امورات رو رتق و فتق کنی ؟ به هر حال پیش میاد دیگه ممکنه یه بار برای آدم یک کاری پیش بیاد نتونم اون زمان به تاپیک سر بزنم.
    این چند روز فکر کنم نتونم مخصوصا فردا که بازی خودمو فکر کنم نتونم بازی کنم.ولی تا آخر هفته بعد احتمالا adsl می خرم و اون موقع من هر کاری بخواین در خدمت شما هستم ولی الان به خاطر سرعت کم اینترنت شاید نتونم.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

پیروزی ارزشمند شیاطین سرخ!
    قابل توجه حسین و وحید:ما در زمین ثابت کردیم...
    منچستر 2----0 اورتون
    وحید جان ترکیبی که گذاشتی دوتا سیو داشت من چون احتمال میدادم خیلی دفاعی بازی نمیکنی ترکیب 2-4-4 رو برات گذاشتم.و دیگر تنظیمات رو همونطور که خواسته بودی گذاشتم.ساها رو هم خودش گذاشته بود توی ترکیب.تیم خوبی داری به جرات میگم سختترین بازیم تا الان بوده ولی چکار کنم که کسی از اولدترافورد دست پر بیرون نمیره!!
    گلهای ضربه سر برباتف و تیزهوشی نانی(اگه درست یادم باشه) تیم رو در این بازی پایاپای پیروز کرد.مدافعات خوب بودن.ساها هم منو زیاد اذیت کرد اما یه ضربه خطرناک زد که میلیمتری بیرون رفت.
    این همه نوشتم هنوز سیو بازی آپ نشده.وقتی آپ شد ویرایش میکنم...
    سیو لیگ:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آمار:
    Last edited by mohammad_87; 12-02-2010 at 00:26.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی برگشت جبران می کنم ولی من با تیم دوم هم اگه خودم بازی می کردم بهت نمی باختم چه کنیم که هوش کامپیوتر پایین هستش.راستی تعویض چند تا تیمم کرد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من بازی رو در رو دوستان بد نتیجه گرفتم.نمیشه کامپیوتر هر جفتو بازی کنه؟اینجوری بهتر میشه

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

بازی برگشت جبران می کنم ولی من با تیم دوم هم اگه خودم بازی می کردم بهت نمی باختم چه کنیم که هوش کامپیوتر پایین هستش.راستی تعویض چند تا تیمم کرد؟
    درسته.بازی خودمون زمین تا آسمون با بازی کامپیوتر فرق داره.من یبار نبودم بازیمو کامپیوتر باخت ولی مطمئن باش اگه خودت بودی با تیم دومت شیش تایی میشدی.با تیمت اولت کمتر!!
    تعویض یبار انجام داد.می خواستم از کل آمار و ارقام عکس بندازم که دیدم یک ساعت باید بشینم آپلود کنم.ولی در کل تیمت خوبه میتونی برای سهمیه لیگ قهرمانان امیدوار باشی

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

برای این مشکل من یک نظری دارم ببینیم بقیه بچه ها چی میگن .
    نظر من اینه که برای هر کاربر یک آپشن فایل وجود داشته باشه که توی اون آپشن فایل فقط قدرت تیم خودش تعدیل شده باشه و بقیه تیمهای بچه ها قدرت دیفالت رو داشته باشن ( البته بجز چند تغییر جزئی که من درمورد تمام تیمها دادم ) . اینجوری زمانیکه تیم یکی از بچه ها کامپیوتر بود دیگه نمیشه راحت ازش برد .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

محمد میگم اگه توی لیگ , جام حذفی هم داشتیم خیلی عالی میشد . بازیها رفت و برگشت میشد و چون مسابقات حذفی بود هر دو طرف در مقابل کامپیوتر ( بازی رفت یا برگشت ) کار سختی داشتن متوجه منظورم میشی؟

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

من بازی رو در رو دوستان بد نتیجه گرفتم.نمیشه کامپیوتر هر جفتو بازی کنه؟اینجوری بهتر میشه
    منم با وحید موافقم که بازی های رودررو رو کامپیوتر خودش انجام بده البته اگه همه موافقت کنن از فصل بعد . . .

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

محمد میگم اگه توی لیگ , جام حذفی هم داشتیم خیلی عالی میشد . بازیها رفت و برگشت میشد و چون مسابقات حذفی بود هر دو طرف در مقابل کامپیوتر ( بازی رفت یا برگشت ) کار سختی داشتن متوجه منظورم میشی؟
    آره جالب میشد.اما نمیدونم چرا وقتی گیمر بیش از یک تیم تو لیگ انتخاب کنه گزینه جام حذفی غیر فعال میشه!این هم از اون کارهای عجیب کونامیست ها

برای این مشکل من یک نظری دارم ببینیم بقیه بچه ها چی میگن .
    نظر من اینه که برای هر کاربر یک آپشن فایل وجود داشته باشه که توی اون آپشن فایل فقط قدرت تیم خودش تعدیل شده باشه و بقیه تیمهای بچه ها قدرت دیفالت رو داشته باشن ( البته بجز چند تغییر جزئی که من درمورد تمام تیمها دادم ) . اینجوری زمانیکه تیم یکی از بچه ها کامپیوتر بود دیگه نمیشه راحت ازش برد .
    نظر خیلی خوبیه.اما چرا برای همه یک آپشن فایل مجزا بسازیم؟روی همین آپشن فایلی که داریم لیگ رو انجام میدیم همه ترکیبهاشون رو توی ادیت انجام بدن تا در هر شرایطی که بود تیم با ترکیب مورد نظر گیمر بازی رو انجام بده.چطوره؟؟

راستی حسین گفته بودی دو تیم اول میرن جام باشگاهها.حالا دوتا سوال:
    1.آیا فصل بعد همین فصل بعد لیگی که داریم میریم رو انجام میدیم؟یعنی لیگ جدید ساخته نمیشه؟
    2.اگه سه نفر اول لیگ،بچه ها باشن تیم سوم رو چجوری از لیگ قهرمانان کنار میذاریم؟یعنی بازیهاشو ببازه؟
    Last edited by mohammad_87; 12-02-2010 at 00:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •