سلام. میگم کیبورد معمولی هم میشه به اپل وصل کرد؟ چه دکمه ای کار command رو انجام میده؟
سلام. میگم کیبورد معمولی هم میشه به اپل وصل کرد؟ چه دکمه ای کار command رو انجام میده؟
میشه ، کلید ویندوز جای command ه!
موفق باشید ،
امید
پسر خوب اکانت یکماهش ، ۵۰۰۰ تومنه! من فکر نمیکنم ، پول زیادی باشه!
هم قانونیه ، هم سرعتش بالاست!
خیرراه دیگه ای نداره
با یک ------ که دیگه کار نمیکنه!دوستان گفته بودن با فایرفاکس بازش کردن ... میشه بگین چجوری؟
وی پی ان راست کار شماست!من یه ماه بیشتر ایران نیستم ... این یه ماه رو یه جوری سر کنم تمومه
من فیس بوک رو ، یکساله بیخیال شدم! چون جو سیاسی شدید پیدا کرده!بچه ها لطفا کمک کنین ... هر دفعه می خوام برم تو فیسبوک ریستارت میکنم میرم تو ویندوز!!!!! داره دیوونم می کنه !!!
حتی اکانتم رو Deactive کردم!
تو ویندوز هم فکر کنم ، از U-l-t-r-a-s-u-r-f استفاده میکنی ، درسته ؟
اما ، اگر وی پی ان خواستی ، این بهترینه :
rain2009.tk
موفق باشید ،
امید
سلام منم مشكل شما رو داشتم ولي با فاير فاكس و تونل الان به فيس بوك وصل ميشم.شما بايد بريد تو قسمت تنظيمات فاير فاكس و يك تغييراتي تو قسمت اينترنت و پ*ر*و*ك*س*ي بديدومن الان مكم جلوم نيست كه دقيقا به شما بگم ولي حتما بهتون در اسرع وقت ظرف امروز فردا ميگم كه چيكار كنيد .
درfirefoxبه این مسیر برو
preferences--->>>advance--->>>network--->>>setting
حالا این رو بزن
127.0.0.1
port:8080
مرسی لطف کردی جواب دادی
ولی نشد ... صفحه اولش رو باز می کنه ولی وارد نمیشه ...
بیخیال .... یه ۱۰ ۱۵ روز هم همینجوری سر می کنم تا برای همیشه از این ف.ی.ل.ترینگ راحت بشم
موفق باشین
در فایر فاکس بعد از اینکه ۱۲۷۰.۰.۱و۸۰۸۰ را زدی،باید حتما use this proxy server for all protocols راتیک کنی.
مرسیییییی نکته ش همین بود انگار درست شدبازم ممنون
دوستان من 1000 بار تو این سایت یه سوال رو پرسیدم کسی جواب نداد
من میخام رو لپتاپم مک بریزم اما نمیدونم کدوم نوعش رو؟؟؟؟؟ مدل لپ تاپم پایین نوشته!
با سلام به شما دوست عزیز ،
هر گونه بحث درباره ی هکینتاش (نصب مک بر روی PC) تو تاپیک های مکینتاش ، ممنوع بوده و با متخلف برخورد خواهد شد!
دفعه ی بعدی اخطار میگیری!
میتونی از تاپیک زیر استفاده کنی :
با تشکر ،کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Microsoft24
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)