تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 447 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

کسی نیست کمک کنه ؟

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نه مودم ADSL نداره. متراژ خونشون هم زیاده، حدودا 500 متری هست ! لب تاپشم Dell 5010 هستش.
    منظورتون رو از انتقال دیتا متوجه نشدم ! می خواد بتونه توی خونه با لب تاپ و گوشی و کامپیوترش اینترنت استفاده کنه !
    البته ترجیحا قیمت مودمش حدودا شصت هفتاد تومن باشه بهتره ! امشب رفته بود مغازه D-Link 2730 رو بهش پیشنهاد
    داده بودن ...
    دوستان منم هنوز منتظر راهنمایی هستم ! ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فرق tplink 8960 و 8961 چیه؟قیمتاشونم لطفا بگین.

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

نه مودم ADSL نداره. متراژ خونشون هم زیاده، حدودا 500 متری هست ! لب تاپشم Dell 5010 هستش.
    منظورتون رو از انتقال دیتا متوجه نشدم ! می خواد بتونه توی خونه با لب تاپ و گوشی و کامپیوترش اینترنت استفاده کنه !
    البته ترجیحا قیمت مودمش حدودا شصت هفتاد تومن باشه بهتره ! امشب رفته بود مغازه D-Link 2730 رو بهش پیشنهاد
    داده بودن ...
    چون متراژ خونه زیاده باید سری N بگیرن که جواب بده.مثل 2740U

چون خودم این مدل رو استفاده نکردم نمیتونم نظر قطعی بدم ولی تو سایت های ریویو نوشته بودن تا 5000 فوت مربع رو به طور کامل پوشش میده.(در صورتی که تو مرکز خونه قرار داده بشه.)

البته بازم میگم تو تاپیک های دیگه از کسایی که استفاده کردن بپرسین.به بعضی از سایت های ریویو نمیشه اعتماد کرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا من یه مودم وایرلس میخوام که و فقط میخوام موبایلمو بهش وصل کنم .. 5 متر هم پوشش بده کافیه
    اگه فقط برای رسوندن اینترنت به موبایل میخایین استفاده کنین مدل TD-W8101G تی پی لینک کافیه.
    Last edited by AB; 26-12-2011 at 15:22.

5. 2 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

سلام دوستان عزیز لطفا منو راهنمایی کنید .
    من یه مودم asus am 602 دارم با یه خط adsl از صبا نت که از طریق اون با دسکتاپ وصل میشم به اینترنت .
    حالا میخوام با تبلت ( وای فای ) هم به اینترنت وصل بشم با این شرط که نیاز نباشه دسکتاپ رو روشن بکنم .
    با این تفاسیر پیشنهاد شما چیه ؟ کم خرج ولی با کیفیت .
    چه چیزی بخرم یا جایگزین کنم یا به این مودم اضافه کنم تا نتیجه بگیرم .
    برد استفاده از وای فای هم 30 متر و دو طبقه .
    ترجیحا از ایسوز باشه چون ازش واقعا راضیم .
    آیا همزمان استفاده کردن از اینترنت با دسکتاپ و تبلت در پاسخ شما تاثیری داره ؟ اگه داره تاثیرش چیه ؟
    مرسی
    کسی نیست جواب بده ؟

خیلی سوال سختی پرسیدم؟

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام دوستان عزیز لطفا منو راهنمایی کنید .
    من یه مودم asus am 602 دارم با یه خط adsl از صبا نت که از طریق اون با دسکتاپ وصل میشم به اینترنت .
    حالا میخوام با تبلت ( وای فای ) هم به اینترنت وصل بشم با این شرط که نیاز نباشه دسکتاپ رو روشن بکنم .
    با این تفاسیر پیشنهاد شما چیه ؟ کم خرج ولی با کیفیت .
    چه چیزی بخرم یا جایگزین کنم یا به این مودم اضافه کنم تا نتیجه بگیرم .
    برد استفاده از وای فای هم 30 متر و دو طبقه .
    ترجیحا از ایسوز باشه چون ازش واقعا راضیم .
    آیا همزمان استفاده کردن از اینترنت با دسکتاپ و تبلت در پاسخ شما تاثیری داره ؟ اگه داره تاثیرش چیه ؟
    مرسی
    اگر همه ی دستگاه ها به وایرلس وصل بشن و یکجا دریافت ارسال کنند سرعت مودم تقسیم میشه.
    TL-WR841ND TP LINK
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ASUS RTN12

هر دو مودم دو آنتن دارند و سرعتشون 300 مگابایت بر ثانیه هست.از لحاظ برد هم تضمین میشودند.دومی از نظر امکانات و کیفیت به مراتب از اولی بهتر است.

TP LINK TL-WR741ND

این یکی هم هست که من ترجیح میدهم در صورت خرید یکی از 2 مدل بالاتر را خریداری کنم.دقت داشته باشید تمام این ها روتر هستند یعنی نیاز به مودم ای دی اس ال دارند... اگر هم از مارک های مثل دی لینک یا ... معرفی نمیکنم دلیل بر این نیست که مارک های بدی هستند.با کمی تحقیق میتوانید متوجه شوید مدل مورد نظرتون چطوری از آب در آمده.

---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------

دوستان منم هنوز منتظر راهنمایی هستم ! ...
    عزیز 500 متر اونم خونه مساحت کمی نیست.بهتر است مودم را در وسط منزل و دور از دیوار ها (که عملا امکان پذریر نیست ) قرار دهید تا از حداکثر برد بر خوردار شوید.در نهایت من پیشنهاد می کنم یک مودم وایرلس چند خوب مثل همینی که دوستمون معرفی کرد خریداری کنید.ولی دقت کنید که آنتن هایش قابل تعویض باشد.
    برای این که بفهمید کافیست به سایت اون برند بروید و هر وقت تو مشخصات اون مدل این واژه رو دیدید یعنی آنتن (ها) قابل تعویض هستند.
    Detachable 5 dBi antenna x 1
    Last edited by ArashMiniStar; 26-12-2011 at 19:03.

8. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

چون متراژ خونه زیاده باید سری N بگیرن که جواب بده.مثل 2740U

چون خودم این مدل رو استفاده نکردم نمیتونم نظر قطعی بدم ولی تو سایت های ریویو نوشته بودن تا 5000 فوت مربع رو به طور کامل پوشش میده.(در صورتی که تو مرکز خونه قرار داده بشه.)

البته بازم میگم تو تاپیک های دیگه از کسایی که استفاده کردن بپرسین.به بعضی از سایت های ریویو نمیشه اعتماد کرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه فقط برای رسوندن اینترنت به موبایل میخایین استفاده کنین مدل TD-W8101G تی پی لینک کافیه.

این مودم تک آنتنه هست و مشخصاتش رو از همین آدرس دریافت کنید.اگر آنتن مودم قابل تعویض باشد میتوانید آن را عوض کنید.ضمنا جهت قرار دادن مودم هم مهم هست.چون هر آنتنی یک زاویه ی پخشی دارد.
    Last edited by ArashMiniStar; 26-12-2011 at 19:22.

10. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دوستان من واقعا ایت چند موقته سرم شلوغه وگرنه راهنماییتون می کردم.فقط لطفا این 2 تا مورد را رعایت کنید :
    1.خیلی از سوالات کلی تو تاپیک جواب داده شده و تعداد زیادی مودم پیشنهاد داده شده.پس با کمی صرف وقت بدون سوال کردن میتونید به جوابتون برسید.
    2.تی پی لینک ، ایسوز ، دی لینک و ... همگی برند های خوبی هستند.شما میتوانید با راهنمایی هایی که در سایت شده به سایت این برند ها بروید و تمام مدل ها با مشخصات کاملشون رو دریافت کنید.برای دریافت قیمت هم با یک سرچ تو گوگل براحتی میشه حدود قیمت را بدست آورد!
    موفق باشید

12. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZeroNetizen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

مودم وایرلس من TP LINK سری G و مدل TD-W 8901 هست و با لپ تاپ به خوبی کار میکنه
    حالا میخوام از اینرنت روی یک کامپیوتر دسکتاپ هم استفاده کنم ولی نمیدونم کارت شبکه وایرلس از نوع اینترنال بخرم یا USB

کلا USB خیلی راحت تر هست و قابلیت جابجایی سریع داره ولی آیا سرعت و دوامش هم خوبه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

مودم وایرلس من TP LINK سری G و مدل TD-W 8901 هست و با لپ تاپ به خوبی کار میکنه
    حالا میخوام از اینرنت روی یک کامپیوتر دسکتاپ هم استفاده کنم ولی نمیدونم کارت شبکه وایرلس از نوع اینترنال بخرم یا USB

کلا USB خیلی راحت تر هست و قابلیت جابجایی سریع داره ولی آیا سرعت و دوامش هم خوبه؟
    اینترنال هم مزیت های خودش رو داره.ولی بنظر من کمی بهتره.USB هم از نظرایی بهتره.ولی اگر میخواهید یو اس بی بگیرید بهتر هست از مدل های عادی یا ترجیها با آنتن جدا استفاده کنید.بعضی ها هستن که کوچک تر هستن که در هر حال ضعیف ترن.

15. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •