کسی نیست کمک کنه ؟
کسی نیست کمک کنه ؟
دوستان منم هنوز منتظر راهنمایی هستم ! ...
فرق tplink 8960 و 8961 چیه؟قیمتاشونم لطفا بگین.
چون متراژ خونه زیاده باید سری N بگیرن که جواب بده.مثل 2740U
چون خودم این مدل رو استفاده نکردم نمیتونم نظر قطعی بدم ولی تو سایت های ریویو نوشته بودن تا 5000 فوت مربع رو به طور کامل پوشش میده.(در صورتی که تو مرکز خونه قرار داده بشه.)
البته بازم میگم تو تاپیک های دیگه از کسایی که استفاده کردن بپرسین.به بعضی از سایت های ریویو نمیشه اعتماد کرد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه فقط برای رسوندن اینترنت به موبایل میخایین استفاده کنین مدل TD-W8101G تی پی لینک کافیه.
Last edited by AB; 26-12-2011 at 15:22.
کسی نیست جواب بده ؟
خیلی سوال سختی پرسیدم؟![]()
اگر همه ی دستگاه ها به وایرلس وصل بشن و یکجا دریافت ارسال کنند سرعت مودم تقسیم میشه.
TL-WR841ND TP LINK
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ASUS RTN12
هر دو مودم دو آنتن دارند و سرعتشون 300 مگابایت بر ثانیه هست.از لحاظ برد هم تضمین میشودند.دومی از نظر امکانات و کیفیت به مراتب از اولی بهتر است.
TP LINK TL-WR741ND
این یکی هم هست که من ترجیح میدهم در صورت خرید یکی از 2 مدل بالاتر را خریداری کنم.دقت داشته باشید تمام این ها روتر هستند یعنی نیاز به مودم ای دی اس ال دارند... اگر هم از مارک های مثل دی لینک یا ... معرفی نمیکنم دلیل بر این نیست که مارک های بدی هستند.با کمی تحقیق میتوانید متوجه شوید مدل مورد نظرتون چطوری از آب در آمده.
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
عزیز 500 متر اونم خونه مساحت کمی نیست.بهتر است مودم را در وسط منزل و دور از دیوار ها (که عملا امکان پذریر نیست) قرار دهید تا از حداکثر برد بر خوردار شوید.در نهایت من پیشنهاد می کنم یک مودم وایرلس چند خوب مثل همینی که دوستمون معرفی کرد خریداری کنید.ولی دقت کنید که آنتن هایش قابل تعویض باشد.
برای این که بفهمید کافیست به سایت اون برند بروید و هر وقت تو مشخصات اون مدل این واژه رو دیدید یعنی آنتن (ها) قابل تعویض هستند.
Detachable 5 dBi antenna x 1
Last edited by ArashMiniStar; 26-12-2011 at 19:03.
این مودم تک آنتنه هست و مشخصاتش رو از همین آدرس دریافت کنید.اگر آنتن مودم قابل تعویض باشد میتوانید آن را عوض کنید.ضمنا جهت قرار دادن مودم هم مهم هست.چون هر آنتنی یک زاویه ی پخشی دارد.
Last edited by ArashMiniStar; 26-12-2011 at 19:22.
دوستان من واقعا ایت چند موقته سرم شلوغه وگرنه راهنماییتون می کردم.فقط لطفا این 2 تا مورد را رعایت کنید :
1.خیلی از سوالات کلی تو تاپیک جواب داده شده و تعداد زیادی مودم پیشنهاد داده شده.پس با کمی صرف وقت بدون سوال کردن میتونید به جوابتون برسید.
2.تی پی لینک ، ایسوز ، دی لینک و ... همگی برند های خوبی هستند.شما میتوانید با راهنمایی هایی که در سایت شده به سایت این برند ها بروید و تمام مدل ها با مشخصات کاملشون رو دریافت کنید.برای دریافت قیمت هم با یک سرچ تو گوگل براحتی میشه حدود قیمت را بدست آورد!
موفق باشید![]()
مودم وایرلس من TP LINK سری G و مدل TD-W 8901 هست و با لپ تاپ به خوبی کار میکنه
حالا میخوام از اینرنت روی یک کامپیوتر دسکتاپ هم استفاده کنم ولی نمیدونم کارت شبکه وایرلس از نوع اینترنال بخرم یا USB
کلا USB خیلی راحت تر هست و قابلیت جابجایی سریع داره ولی آیا سرعت و دوامش هم خوبه؟
اینترنال هم مزیت های خودش رو داره.ولی بنظر من کمی بهتره.USB هم از نظرایی بهتره.ولی اگر میخواهید یو اس بی بگیرید بهتر هست از مدل های عادی یا ترجیها با آنتن جدا استفاده کنید.بعضی ها هستن که کوچک تر هستن که در هر حال ضعیف ترن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)