دوستان مگه 111 هم قابلیت cng داره ؟ اصلا کپسول جا میشه که این سایت سایپا میگه cng در تمامی مدل ها قابل تعریف می باشد!!![]()
دوستان مگه 111 هم قابلیت cng داره ؟ اصلا کپسول جا میشه که این سایت سایپا میگه cng در تمامی مدل ها قابل تعریف می باشد!!![]()
جا میشهدوستان مگه 111 هم قابلیت cng داره ؟ اصلا کپسول جا میشه که این سایت سایپا میگه cng در تمامی مدل ها قابل تعریف می باشد!!![]()
یدونه کپسول کوچیک می ذارن
ولی فکر کنم از لحاظ ایمنی خیلی خطرناکه
111 رو اگه cng ببندی بهتره خودت بری بمیری تا چند تا دیگه رو نکشتی. مگه ملت خرند که این کار کنند.
اون کسی که این تبلیغ رو کرده باید گرفت زد![]()
اگه من باشم کپسولو میذاشتم رو باربند![]()
میشه اما نه صرفه اقتصادی داره و نه چندان از نظر ایمنی قابل تاییده. دیده شده مدلهای این چنینی مثل PK که گاز سوز بودن.
یه روش دیگه هم هست.صندلی ها عقب رو دربیاره بجاشون کپسول بذاره
اخه این 111 عقب یه نفر به زور میشینه.همون عقب کسی نشینه بهتره.مثل ماشینا 2 در![]()
اینم امکان پذیر نیست آخه.
1. کپسول نمیشه داخل اتاق نصب بشه.
2. با این وضع کپسول باید روی باک سوار بشه که دسترسی رو به پمپ بنزین غیر ممکن می کنه.
من پیشنهادم اینه کلا 111 و بیخیال شیم. حالا این گاز سوز نشه به کجای دنیا بر می خوره؟![]()
کاملن درسته.گازسوز نکنی بسیار بهتره.همونایی که گازسوز کردند پشیمونن! هزینه ی زیاد +وزن زیاد+تنگ شدن فضای بار+آسیب به موتور +صرفه نداشتن گاز و کیت گازسوز 800 هزار تومانی! با توجه به قیمت جدید گاز و............
اقا واسه من خيلي جالبه توليدش 08/12/89 تاريخ تحويلم هم 16/12/89 مدلش و هم 89 زدن كه چييييييييييييييي
سلام دوستان ، تو سایت سایپا که نگاه میکردم 111 رو جزو محصولاتش نداشت قضیه چیه ؟؟ میشه آدرس فروش اینترنتی شو بهم بدین ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)