تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 95 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    تفاوت b650 با b690 و b 670 در چه چيزي هست ؟ آيا 40 اينچشون در بانه پيدا ميشه ؟ قيمتشون چنده ؟
    اسم صلی B670 چیه؟ تو بانه پیدا میشه؟
    b690 سام همون b650 اصلی هست و b670 سام همون b610 اصلی.
    توی منو هم که وارد می شی ورژن تلوزیون رو همون b650 و b610 می زنه ولی خوب از اونجایی که ما همیشه با دیگران فرق داریم اسم مدلها رو عوض کردیم !
    تفاوت 670 و 690 هم اینه:
    690 کنتراستش 100000 هست و 670 کنتراستش 80000 (اگر کار حرفهای تصویر دارید مهم هست وگر نه برای تلوزیون عادی و ماه .. واره فرقی نداره)
    690 از usb فیلم پخش می کنه ولی 670 نمی کنه ( فرمتهاش کامل نیست و فرمت ntfs رو هم ساپورت نمی کنه که به نظر بنده خیلی اشکال ضایعی هست! )
    690 کتابخانه موضوعی داره و 670 نداره ( من که کاربرد خاصی براش ندیدم)
    ظاهر 670 ساده تر از 690 هست.

هر دو مدل هم بانه پیدا می شه ولی 670 کمتر پیدا می شه چون قدیمی تر هستو معمولا توی بانه جنس های جدیدتر پیدا می شه.
    موفق باشید

2. 4 کاربر از lordsaber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه peyyyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقا پیمان:
    قربونت برم!اگه از دست hasan1974 ناراحتید و می خواهید که به من کمک کنید تو پیغام خصوصی بهم بگید چطور باید اینکار انجام بشه؟(ما اومدیم اینجا یک چیزی یاد بگیریم یا یاد بدیم!)
    با تشکر
    دوست عزیز مسیر زیر رو از چپ به راست طی کنید MENU***SETUP***GENERAL***MELODY ( کلا هدف از این فاروم ها همین هست عزیز )

موفق باشید

4. 3 کاربر از peyyyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

به نظرم بهتره اين دوستاني كه با هم دعوا دارن را بندازيم بيرون تا تاپيك برگرده به حالت قبل

دوست عزير تو تنظيمات خود تلويزيون يه قسمتي هست كه ميشه اين صدا از خاموش - كم - متوسط و يا زياد تغيير داد و تو منوي خود tv هست و نه منوي مخفي و مسيرش هم
    in the Setup Menu - Melody
    اشتباه می کنید دوست عزیز دعوایی در کار نیست . حداقل از ناحیه بنده . شما جوون هستید و حوصله دارید و سر به سر هم می ذارید از ما گذشته این حرفا . شما تازه این پنل رو گرفتید ( مبارکت هم باشه در ضمن ) نمی دونید این راهی که این دوستمون گفتند موفق شدند مشکل پخش مستند bbc رو در ده دقیقه حل کنند چقدر می تونه مفید باشه . باید یکبار یکی از این فایل های اچ دی رو کانورت کنی تا متوجه داستان بشید . چیزی که جمیع علمای سایت که چند ماهی هست این پنل رو دارند بهش رسیدند عمل کانورت فایل هایی هست که رزولوشن ساپورت ندارند . دوستانی مثل امیر جناب موسوی ، مهدی ( ALUCARD) و خودم فقط راهی که پیدا کردیم کانورت فایل بوده .
    مشکل فایل هایی که مشکل کدک صدا دارند خیلی سریع انجام می شه ولی تصویر بسیار زمان بر هست . حالا ایشون یه راهی رو پیدا کردند که همین کار رو به گفته خودشون با MUXING که من هنوز خودم به شخصه نمی دونم چی هست در زمان کوتاهی موفق به حل مشکل شدند . این کاری که ایشون مدعی انجامش هستند اینقدر ارزش داره که روش وقت گذاشته بشه . حالا یا ایشون به قول شما جوون ها خالی بستند و امری خلاف واقع گفتند که حتما باید جلوش گرفته بشه ( فردا یکی می یاد می گه با پیکان جوانان گوجه ای مدل 56 تو اتوبان همت 320 تا رفته تو یازده ثانیه ) یا واقعا این راه رو پیدا کردند که واقعا از وجود ایشون باید استفاده بشه در سایت برای حل دیگر مشکلات این پنل . اینجا یک سایت معتبر و مرجع هست . هر مطلب و حرفی که زده می شه باید دارای منبع قابل اطمینان باشه .

مطلب شما رو هم در مورد سفر به بانه مطالعه کردم کار شما ارزشمند بود ( فکر می کنم شما یکی از کابرایی بودبد که در مورد ساعت کارکرد پنل سئوال داشت ) چقدر خوبه با همین دقت در این تاپیک پاسخگوی دیگر کاربران باشید . با وجود جوون های ارزشمندی مثل شما باید هم ما بریم بیرون عزیز
    موفق باشید
    Last edited by peyyyman; 08-05-2010 at 10:20.

6. 4 کاربر از peyyyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مشکل فایل هایی که مشکل کدک صدا دارند خیلی سریع انجام می شه ولی تصویر بسیار زمان بر هست .

پیمان عزیز سلام
    بزرگوار ممنون میشم که بگید که چطوری میشه مشکل صدای DTS رو حل کرد . شاید نزدیک 200GB کنسرت و مستند دارم که متاسفانه نمیتونم از همشون بخاطر عدم ساپورت DTS لذت ببرم ):
    Last edited by amirardallan; 08-05-2010 at 10:55.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مشکل فایل هایی که مشکل کدک صدا دارند خیلی سریع انجام می شه ولی تصویر بسیار زمان بر هست .

پیمان عزیز سلام
    بزرگوار ممنون میشم که بگید که چطوری میشه مشکل صدای DTS رو حل کرد . شاید نزدیک 200GB کنسرت و مستند دارم که متاسفانه نمیتونم از همشون بخاطر عدم ساپورت DTS لذت ببرم ):

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------

b690 سام همون b650 اصلی هست و b670 سام همون b610 اصلی.
    توی منو هم که وارد می شی ورژن تلوزیون رو همون b650 و b610 می زنه ولی خوب از اونجایی که ما همیشه با دیگران فرق داریم اسم مدلها رو عوض کردیم !
    تفاوت 670 و 690 هم اینه:
    690 کنتراستش 100000 هست و 670 کنتراستش 80000 (اگر کار حرفهای تصویر دارید مهم هست وگر نه برای تلوزیون عادی و ماه .. واره فرقی نداره)
    690 از usb فیلم پخش می کنه ولی 670 نمی کنه ( فرمتهاش کامل نیست و فرمت ntfs رو هم ساپورت نمی کنه که به نظر بنده خیلی اشکال ضایعی هست! )
    690 کتابخانه موضوعی داره و 670 نداره ( من که کاربرد خاصی براش ندیدم)
    ظاهر 670 ساده تر از 690 هست.

هر دو مدل هم بانه پیدا می شه ولی 670 کمتر پیدا می شه چون قدیمی تر هستو معمولا توی بانه جنس های جدیدتر پیدا می شه.
    موفق باشید
    ممنون از توضیحاتتون. البته 690 فرمت ntfs رو ساپورت میکنه. من یه هارد 500 گیگ اکسترنال بهش وصل کردم و مشکلی نداشت. کتابخانه موضوعی چیز خوبیه اما برنامه هاش خیلی کمه. یکی از دوستان سایتی رو معرفی کرده که ماه جولای راه اندازی میشه واسه این کار. اگه برنامه هاش زیاد بشه خیلی امکان خوبیه.

من الان 690 دارم اما میخام ردش کنم یه 670 بدون گارانتی ارزون بگیرم با اختلافش یه پلیر ایگت بخرم

9. 3 کاربر از kaveh_d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------

ممنون از توضیحاتتون. البته 690 فرمت ntfs رو ساپورت میکنه. من یه هارد 500 گیگ اکسترنال بهش وصل کردم و مشکلی نداشت. کتابخانه موضوعی چیز خوبیه اما برنامه هاش خیلی کمه. یکی از دوستان سایتی رو معرفی کرده که ماه جولای راه اندازی میشه واسه این کار. اگه برنامه هاش زیاد بشه خیلی امکان خوبیه.

من الان 690 دارم اما میخام ردش کنم یه 670 بدون گارانتی ارزون بگیرم با اختلافش یه پلیر ایگت بخرم
    من یادمه یه جا خوندم که ntfs رو ساپورت نمی کنه خودم امتحان نکردم. اگر شما امتحان کردید و ساپورت کرده پس من اشتباه کردم!
    آقا یون خانوما ساپورت می کنه! آقا ساپورت می کنه! کی گفته ساپورت نمی کنه!

11. 2 کاربر از lordsaber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

اين دكمه هاي جلو تي وي هست كه لمسي هستن ...
    اينا نوري چيزي ندارن ؟؟؟؟ اخه خيلي واضح نيستن ... مخصوصا توو شب ...

ميشه اينو هم يه لطفي كنيد ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

منم هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم. اونقدر محو هیت که اولش اصلا من ندیدم اومد تلوزیونو تکون بدم دیدم کانال عوض شد! فهمیدم اونجا هم دکمه لمسی داره!

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

بعد هم يه چيز ديگه ....
    من تنظيمات رو انجام ميدم ...
    مثلا ساعت رو درست ميكنم يا قفل كودك رو فعال ميكنم ولي بعد كه خاموش ميكنم و از برق ميكشم همه چي بر ميگرده به حالت قبل ...يعني هيچي !!!
    چرا ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست گرامی

کلید هایی که روی پنل قرار دارند بک لایت ندارند که توقع داشته باشید روشن شوند . کلا هدف طراح مخفی بودن این کلید ها بوده . مشکل شما این هست که ورژن آسیائی این پنل رو دارید . در ورژن اروپائی این کلید ها بجای کنار پنل در وسط قرار داره و چون روی نوار گرافیتی مدل اروپائی قرار گرفته از چند متری هم بخوبی قابل رویت هست . کلا یکی از دلایل جذابیت این پنل توی چشم نبودن همین کلید هاست . موفق باشید

16. 3 کاربر از peyyyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •