تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرويس مستقيم مخابرات يا سرويس شركت هاي اينترنتي؟

راي دهنده
252. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مخابرات

107 42.46%
  • شركت هاي اينترنتي

145 57.54%
صفحه 64 از 94 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 933

نام تاپيک: سرويس ADSL مخابرات تهران بزرگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه tatu_mail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان از adsl کرج خبری نشد
    که ارایه میشه یا نه اونم روی فیبر نوری ؟
    مردیم از بی ADSL

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

سلام دوستان از adsl کرج خبری نشد
    که ارایه میشه یا نه اونم روی فیبر نوری ؟
    مردیم از بی ADSL
    نه بابا همين تهران هم دارن بزور سرويس مي دن. واي به حال شهر ديگه اونهم فيبر

3. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ولی اینو میخوام بگم مخابرات اهل پیچوندن نیست خدایی 3 روز پیش که روز حماسه ملت بود !!! و سرویسها قطع بودند زنگ زدم به مرکز مخابرتیمون ( شانس من هم همون روز رانژه شده بود و یوزر و پس رو داده بودند گفتم که من فقط پروتکل p2p برایم باز میشه و FTP و HTTP بسته است
    یارو گفت مگه خبر نداری گفتم چی؟ ( منظورش روز حماسه بود ) منم گفتم اها اها از اون لحاظ گفتم حالا حاجی یه پارتی بازی بکن منم همکار خودتم کارشناس ارتباطاتم گفت ببینم چی میشه
    اقا یه دقیقه نگذشت HTTP باز شد دمش گرم خدایی ولی با کمال تعجب دیدم همه دوستان انلاین هستند ظاهرا فقط مخابرات در روزهای موعود سرویسها رو میبنده که ظاهرا من یکی هم شانس اوردم
    وقتی که تعداد روزهای موعود زیاد بشه چی ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض ADSL

با سلام.من می خواستم ثبت نام اینترنت مخابرات کنم.دوستان می دونید آدرس دقیق و تلفن دیتا سنتر در بزرگراه کردستان چیست؟با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

با سلام.من می خواستم ثبت نام اینترنت مخابرات کنم.دوستان می دونید آدرس دقیق و تلفن دیتا سنتر در بزرگراه کردستان چیست؟با تشکر
    مثلا ما چندتا روز موعود داریم ؟ معمولا هرماه یه بار از این اتفاقات میفته که بزرگترینش هم همین چند روز پیش بود و نهایتش 3 روز شیر تو شیر بود
    فقط خدا به خیر بگذرونه نعلوم نیست چی پیش میاد
    یکی از دوستان که گفت توی این چند وقته مخابرات شروع کرده به سرویس دادن یه نمه مشکوکه البته جای نگرانی نیست ولی مشکوک بودن هم رد نمیشه !
    سئوالی بود در خدمتم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگر دوستان لطف کنند جواب سوال بنده را بدهند بینهایت ممنون میشوم.

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این دوست ما از طریق هیت علمی میخواد اقدام کنه برای منطقه نهری همون که گفتم فیبر نوریه فعلا منطقه سر کار گذاشته من قول دادم که از اون فامیلمون بپرسم زنگ زدم اینقدر هولم کرد که الان نمیتونم حرف بزنم که نصف آدرس یادم رفت ولی چیزی که گفت اینه شیراز جنوبی -انتهای شیراز- (بسمت راست یا چپ یادم رفت ولی گفت سمت بزرگراه کردستانه) یه ساختمان بزرگ (فکر کنم 8 طبقه گفت) مخابرات تهران طبقه دوم رییس اونجا .
    عجب آدرسی پرسیدم نمیپرسیدم سنگینتر بود ولی خودم اینو پیدا کردم فکر کنم همینه:
    بزرگراه کردستان- نبش خیابان سهیل ساختمان شاهد

9. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اگر دوستان لطف کنند جواب سوال بنده را بدهند بینهایت ممنون میشوم.
    دوست عزیز دیتا سنتر یه چیزی هست که اصلا ربطی به این تاپیک نداره
    اگه منظور شما پروروایدر اینترنت هست ( که مرکز مخابراتیتون میشه ) و باید پیش شمارتون رو بدید به مرکز مخابرات تا راهنمایی کنن از کدوم مرکز هستید و تشریف میبرید همراه مدارک و مشترک میشوید.

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

برادر کینگ من گفتم اختمالا اونجا دیتا سنتره ایشون تقصیری نداره رفته مخابرات نهری اونجا همون حرفای صدتا یه غازی که به اون فامیلمون گفته بودن رو گفتن و از سر بازش کردن گفتن هروقت به همه دادیم به شما هم میدیم ولی ایشون ازطریق هیت علمی مثل اون فامیل ما میخواد اقدام کنه برای همین من گفتم اینجا بپرسه تا همه بفهمن اون بابا که میگفت برو منطقه 1 مگ بهت میدن دستش رو بشه و دیگران ببینن که حتی 128 هم نمیدن چه برسه به 1 مگ.
    راستی یادم افتاد میگفت اون انحرافی شیراز جنوبی رو که بسمت کردستان بپیچی میرسی به آخرش که دیگه راهی نداره اون ساختمان همونجاست.

12. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

ببینید بارها هم گفتم خسته شدم مخابرات داره داد میزنه
    دومگ میدم تموم شدو بدو بیا
    میری جلو عملا و علنا میگه 128 کیلو

خیلی هم جالبه سر در همین مرکز ما نوشته که اینترنت پر سرعت مخابرات با پهنای باند 2 مگ !
    حتی خبری از یک مگی که شما مییگد نیست حالا بعضیها کلفتن پارتی دارن خرشون میره ما باید بشینیم حال کردن اونها رو ببینیم وقتی تموم شد و توی دنیا اینترنت 2 راه افتاد تازه اخرین نفری که توی صف بوده (( که یحتمل یا جانباز بوده یا ایثارگر و یا بسیجی)) 256 رو دریافت میکنه پس با این حساب من بدو اهو بدو
    هرچی هم ما گلومونو پاره کنیم بگیم مخابرات خبری نیست چه فایده کی گوش میده
    به خدا دیگه نمیدونیم به کدوم ساز اینها برقصیم به خدا خردادیان هم نیستیم به قول سعید حسنی که هزار جور رقص هم بلد باشیم هر روز یه بابمبول و یه چاه و یه هفت خان جدید سبز میشه
    در کل مملکت جالببی داریم.
    کماکان دعا میکنیم ببینیم حرفی که زدند و قولی که دادند ( که نمیشه ) عملی بشه و توی اردیبهشت این محدودیت6 25 و 512 برداشته بشه

تا همه از بهاری سبز و شیرین لذت ببریم....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •