فیلیپس یه مدل blu-ray player در ایران داره
BDP3000 به قیمت 285 هزار تومان
دستگاه فیلیپس 7540 ، سینمای خانگی بلوری فیلیپسه که فکر نکنم وارد ایران شده باشه اگر هم وارد بشه قیمتش خیلی بالاست!
![]()
فیلیپس یه مدل blu-ray player در ایران داره
BDP3000 به قیمت 285 هزار تومان
دستگاه فیلیپس 7540 ، سینمای خانگی بلوری فیلیپسه که فکر نکنم وارد ایران شده باشه اگر هم وارد بشه قیمتش خیلی بالاست!
![]()
Last edited by hashemi_ali_reza; 04-04-2010 at 09:34.

DZ1000 ش فقط خوبه از همه لحاظ بغیر از قیمت!
آقا نظزت راجع به این دو مدل چیه؟!
Pioneer 787
و Philips 3578w
از لحاظ ظاهری کدوم قشنگترند؟!
و همچنین از لحاظ صدا؟!
باس 787 یه نموره ضعیف نیست بنظرتون؟!
کاراییشون فکر می کنم تقریباً یکی باشه..
قیمتشون هم فکر می کنم تقریباً یکی باشه..
من از 787 پایونیر استفاده می کنم و مشکلی با سرعت لود شدن dvd و usb ندارم . اصلا کند نیست.
مدل 180 پایونیر ، کوچکترین سینمای خانگی پایونیره . با قدرت 360 وات . البته به نظر من یه کم کوچیکه ولی با توجه به قیمتش بد نیست! من خودم صداشو تا حالا نشنیدم . نمایندگی زیر پل حافظ هم بازش رو داره ولی نمی دونم وصل باشه و امکان تست صدا داشته باشه یا نه...
کلا در محدوده قیمت زیر 300 هزار تومان انتخاب های دیگه ای هم دارید مثل :
1- LG مدل LH-T765HTS به قیمت 290 هزار تومان به همراه کابل HDMI رایگان
2- LG مدل LH-735HTS به قیمت 190 هزار تومان
3- پاناسونیک مدل PT 175 به قیمت 290 هزار تومان
4- پاناسونیک مدل SC-PT160 به قیمت 225 هزار تومان
5 - جی وی سی مدل TH-G10 به قیمت 265 هزار تومان به همراه یک جفت پایه هدیه
![]()
Last edited by hashemi_ali_reza; 04-04-2010 at 10:02.
LG-LH- 780HTSسلام من این مدل رو خریدم و تلویزیونم سامسونگ هست میشه راهنمایی کنید چطوری میتونم صدای تلویزیون رو از این باند ها بشنوم؟؟
قدرت خروجی صدا 1000 وات (RSM) ووفر 225 وات +5*155 وات
گالری صدای ال جی :MP3 UP-Scaling/VSM plus/Bass Booster/Clear Voice/Night Mode/ Game Egualizer/Cinema Equalizer
آمپلی فایر دیجیتال XTS PRO
همزمانی صدا و تصویر
اسکن پیشرفته تصویری(Progressive scan)
پخش کلیه فرمتها: MP3/DIVX/JPEG/AUDIO/WMA/DVD±/±RW/SVCD/VCD
خروجی و ورودی HDMI
تبدیل 1/5 کانال به1/10کانال مجازی (V.S.M )
بلندگوهای پایه بلند با زمینه قرمز رنگ و همگون با تلویزیونهای اسکارلت
صدای تیون شده توسط آقای مارک لوینسون
DVD AUDIO DECODER
دارای کابل (HDMI (1080 ( رایگان) جهت پخش تصاویر با کیفیت FULL HD
دارای قابلیت SIMPLINK HDMI_CEC
قابلیت ضبط و پخش از طریق USB
مدت گارانتی: 18 ماه
فکر میکنم باید حتما سینما خانگی هم مارک سامسونگ میگرفتم تا میتونستم صدای برنامه های تلوزیون رو از بانها بشنوم![]()
اگر دو فیش بزنم برنامهایی که تو ماهواره 5.1 کاناله هستن آیا از سینما خانگی میشه 5.1 گوش داد(اگر 2 فیش بزنم)؟؟؟

دوست عزیز ممنون از جوابتون
به نظر شما بین 180 پایونییر و 765 ال جی کدوم بهتره؟ از نظر ساپورت فرمت های مختلف و اتصال به دستگاه های دیگر؟
---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
یه سوال دیگه
این دو مدل ال جی و پایونییر ساخت کجا هستند؟ آخه من یه سیستم صوتی ال جی خریدم جند سال پیش اوایلی که dvd اومده بود یک هفته هم کا نکرد و لنزش خراب شد 3 دفعه هم دادم نمایندگی تعمیر کرد ولی درست نشد آخر.
ببخشید پرحرفی شد شما از این دو مدل صدای هیچ کدوم رو تست کردی؟ آخه من شهرستانم امکان تست پایونییر رو ندارم.
ممنون اگه جواب بدین.
دوست عزیز به نظر من دستگاه LH-T765HTS دستگاه بدی نباید باشه !
مخصوصا اینکه هر 4 تا اسپیکرش پایه دارند که برای دستگاهی تو این رنج قیمت یه امتیازه!!!
با این حال حتما این دستگاه رو تست صدا کنید .
مشخصات کلی این محصول رو می تونید در لینک زیر ملاحظه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من صدای هیچ کدوم از این دو مدل مورد نظر شماه رو نشنیدم ....با این حال می دونم که ال جی تو همه شهرها نمایندگی داره و می شه مراجعه کنید و تست صدا بگیرید ولی پایونیر در تهران فقط یه نمایندگی داره و فکر نکنم مدل 180 رو به صورت وصل شده داشته باشه . با این حال ممکنه دوستان دیگه که این دستگاه رو تست صدا کرده باشند و نظرشون رو بگن ... من خودم از 787 پایونیر استفاده می کنم و از صدا و تصویرش راضی هستم.
پایونیر مونتاژ مالزی و ال جی ساخت کره است. البته سطح دو برند ال جی و پایونیر قابل مقایسه نیست.
Last edited by hashemi_ali_reza; 04-04-2010 at 13:19.

مشکل دیگه ای که دارم سر انتخاب دو مدل Pioneer 787 و Philips 3578w قدرت خروجی صدا (RMS) شون هست!
Pioneer 787 ار ام اس 600 وات
Philips 3578w آر ام اس 1100 وات
دوستان کمک کنند لطفاً.. (جوای سئوال قبلی رو که ندادید لا اقل این یکی رو لطف کنید!)

سلام به دوستان
من کلی این صفحات و خوندم و بالاخره RS70 گرفتم. واقعا کیفیت صدای فوق العاده ای داره!! کیفیت تصویر DVD player 420 هم خیلی خوبه. من قبل از گرفتن یک سری سوال از دوستان داشتم که چون عضو جدید بودم، امکان پرسیدن نداشتم. اما به هر حال از راهنمایی های شما واقعا ممنونم.
![]()
مبارک باشه !!!
دستگاه فوق العاده ای رو انتخاب کردید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)