به= خدا من گیج شدم آخرش فقط کرک کافیه ؟ Zero Gear Demo پس چی؟
من همه کارا رو با هم کردم یک چیزی شد عجیب و غریب میره تو بازی سرچ میکنه واسه بازیکن اما کسی نیست.لطفا یک نفر اخرین روش رو بگه.دیوونه شدم خوب بابا
به= خدا من گیج شدم آخرش فقط کرک کافیه ؟ Zero Gear Demo پس چی؟
من همه کارا رو با هم کردم یک چیزی شد عجیب و غریب میره تو بازی سرچ میکنه واسه بازیکن اما کسی نیست.لطفا یک نفر اخرین روش رو بگه.دیوونه شدم خوب بابا
سپنتا جان تنها راه بازی کردن در حال حاضر اینه
1. نسخه اورجینال تهیه کنی
2.منتظر teknogods باشی
نه باوا....چی میگی؟؟؟سپنتا جان تنها راه بازی کردن در حال حاضر اینه
1. نسخه اورجینال تهیه کنی
2.منتظر teknogods باشی
میگم شما کارهایی که پست اول گفته انجام دادین؟؟؟اگه دادین فقط کافیه کرکی که ارسطو(amddevil) گذاشته رو دانلود کنید
![]()
سلام عزیزم
شما بگو اینجا کی دیوونه نیست ! این کال لعنتی با این سروراش فعلاً همه بچه هارو سوزوندههمه داریم جلز ولز میکنیم ...
اون سرچ یعنی داره دنبال بازیکن میگرده تو اشتباهی نکردی منتها این سرچه ممکنه 10 ها دقیقه طول بکشه ! و ممکنه به خاطر وضع بد سرورا تا خواستی بازی کنی دیسکانکت بشی این تو نیستی که مشکل داری همه اساتید تو این مصیبت گیر کردن
ضمناً من هم الان دوهفتس اینجا ولم اولش مثل تو گیج بودم
اما الان فهمیدم کسی راهی بهتر از همون زروگیرو استیمو همین کرکای بیخودی سراغ نداره مثلاً همین کرکه که دودقیقه پیش دوستمون گذاشته رو میبینی؟ همینم برای من جواب نداد وضع خراب است داداش ...!
عزیز من الان اینم که میگیو آزمودمش اینم مفت نمیرزه عین بقیس![]()
اقا من امروز 8 دس باهاش بازي كردم و يعني 80 دقيقه و هيچ كار عجيبي نكردم مثل offline كردن status در steam نه مثل روش اوليه هست ميخواستم بدونم كه شما اصلا تونستيد حتي 1 دست هم با هر كركي بازي كنيد؟
اگه نه پس اشكال از شماست
بله تونستم یه ساعاتی میشه یه ساعاتی نمیشه بگیر نگیر داره ولی ربطی به کرکهای موجود نداره
اقا ببخشید مزاحم شدم من با لاخره نفهمیدم میشه modern warfare 2 رو شبکه کرد؟ مال من که Error میده
میشه راهنمایی کنید ؟ خیلی ممنون میشم
منظورم از شبکه اینه که مثل کانتر بشه بدوم اینترنت چند نفر با هم بازی کنن
Special thanks Experts![]()
Last edited by amiva; 23-01-2010 at 21:05.
عزيز جان منم گفتم كه همه ي كرك ها با عناوين v1 v2 v3 v4 v5 همه fake هستن و تقلبين پس چرا حرفاي خودمو به خودم ميگي؟ الان فعلا فقط كرك هاي 175v2 از pavoroz و كرك 175v3از B2k كار ميكنن
تازه به زودي قبل از اينكه teknogods كارش تموم شه 180 مياد :دي
با سلام
من با اين كرك امروز به راحتی و بدون مشكل 4 ساعت بازي كردم :
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)