تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 428 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

داره خودمونی میشه sadas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونه کجا بود

پيش فرض

یه سوال دیگه!
    چطور میتونم یه مپ بسازم که هم خونه داشته باشه و هم محیط باز؟
    هر دوش باهم نمیشه

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یه سوال دیگه!
    چطور میتونم یه مپ بسازم که هم خونه داشته باشه و هم محیط باز؟
    هر دوش باهم نمیشه
    کی گفته نمی شه؟

شما اول Terrain رو درست کن، بعد اون جاییش که می خوای خونتو بسازی Flat کن و خونتو بساز.

می تونی حتی مثل Call Of Duty : MW2 یا Gears Of Warیه Terrain بزرگ درست کنی و بعد 20-10 تا خونه جاهای مختلفش بذاری.

البته هنوز نمی دونم کی گفته نمی شه؟ فعلا.

3. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مرسي كه جواب دادي اما فكر نكنم منظورمو درست متوجه شده باشي ! كار اين : ميخوام يه ميداون تير مجازي طراحي كنيم كه در زمان اجرا بشه انواع سيبل رو به تعداد دلخواه داخلش بسازيم بعد اونا رو به مكان بازم دلخواه در زمان اجرا منتقل كنيم بعد بهشون شليك بشه و .... به نطرت بازم با اون روشا ميشه ؟!
    سلام

پستت انگار مال دیروزه،حالا چرا امروز اومده، نمی دونم.

ميخوام يه ميداون تير مجازي طراحي كنيم كه در زمان اجرا بشه انواع سيبل رو به تعداد دلخواه داخلش بسازيم
    این که با همون روش Kismet که گفتم حله.

بعد اونا رو به مكان بازم دلخواه در زمان اجرا منتقل كنيم
    یعنی چی منتقل کنیم، یعنی اونجا Spawn بشن یا می خوای به صورت انیمیشن برن اونجا؟

اگه مورد اوله که بازیم با اون Kismet حله، اگه هم دومیه که با اون روش Matinee باید کار کنی.

بعد بهشون شليك بشه و ....
    یعنی چی؟ یعنی کاربر بتونه بهشون شلیک کنه، یا یه انیمیشن اتوماتیک باشه واسه شلیک؟

اولی که کاری نداره، دومی رو هم باید توضیح بدی.

یه موردی رو بگم، برای این جور موارد خاص روش اصلی اینه که میان یه کلاس برای اون آبجکت های سیبل می نویسن، این طوری هر کدوم وظیفه ی خودشو می دونه و زمان اجرا عکس العمل مناسب رو نشون می ده، به صورت اتوماتیک. که خب واسه این کار باید تو Unreal Script وارد شده باشی.

اگه با اون راه های بالا کارت راه افتاد، که هیچ، اگه نشد، باید با اسکریپت کار کنی، که در این صورت باید فعلا بیخیال قضیه شی تا زمانی که وارد بشی توش.

در ضمن از این به بعد خودت از اول همه ی جزئیاتو بگو که من نیام این همه جواب بدم، شما بگی منظورم A نبوده B هست، تازه الان B رو هم که این همه سوال توش در اومد واسم. این طوری هم دیگران اذیت می شن، هم خودت خیلی دیر تر به جواب می رسی.

فعلا بای.

داره خودمونی میشه ali_2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Earth

9

سلام

پستت انگار مال دیروزه،حالا چرا امروز اومده، نمی دونم.

این که با همون روش Kismet که گفتم حله.

یعنی چی منتقل کنیم، یعنی اونجا Spawn بشن یا می خوای به صورت انیمیشن برن اونجا؟

اگه مورد اوله که بازیم با اون Kismet حله، اگه هم دومیه که با اون روش Matinee باید کار کنی.

یعنی چی؟ یعنی کاربر بتونه بهشون شلیک کنه، یا یه انیمیشن اتوماتیک باشه واسه شلیک؟

اولی که کاری نداره، دومی رو هم باید توضیح بدی.

یه موردی رو بگم، برای این جور موارد خاص روش اصلی اینه که میان یه کلاس برای اون آبجکت های سیبل می نویسن، این طوری هر کدوم وظیفه ی خودشو می دونه و زمان اجرا عکس العمل مناسب رو نشون می ده، به صورت اتوماتیک. که خب واسه این کار باید تو Unreal Script وارد شده باشی.

اگه با اون راه های بالا کارت راه افتاد، که هیچ، اگه نشد، باید با اسکریپت کار کنی، که در این صورت باید فعلا بیخیال قضیه شی تا زمانی که وارد بشی توش.

در ضمن از این به بعد خودت از اول همه ی جزئیاتو بگو که من نیام این همه جواب بدم، شما بگی منظورم A نبوده B هست، تازه الان B رو هم که این همه سوال توش در اومد واسم. این طوری هم دیگران اذیت می شن، هم خودت خیلی دیر تر به جواب می رسی.

فعلا بای.
    مرسي از راهنماييهات . فقط يه سوال ديگه كه برم و ديگه سوال نكنم اگه بخوام از داخل unreal يه مقداري رو به خروجي بفرستم ( تفسير : تو همون ميدون تير بعد اينكه به سيبل شليك شد و damage خورد يه عددي مثل 5 رو بشه روي ديسك يا هر جاي ديگه ذخيره كرد) اين كار امكانش هست ؟!اگه هست خوب اصولا بايد با كد نويسي باشه ميتوني يه توضيح مختصر بدي برام ! فقط ميخوام مطمئن بشم كه ميشه كه نرم ياد بگيرم بعد ببينم نميشه !

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مرسي از راهنماييهات . فقط يه سوال ديگه كه برم و ديگه سوال نكنم اگه بخوام از داخل unreal يه مقداري رو به خروجي بفرستم ( تفسير : تو همون ميدون تير بعد اينكه به سيبل شليك شد و damage خورد يه عددي مثل 5 رو بشه روي ديسك يا هر جاي ديگه ذخيره كرد) اين كار امكانش هست ؟!اگه هست خوب اصولا بايد با كد نويسي باشه ميتوني يه توضيح مختصر بدي برام ! فقط ميخوام مطمئن بشم كه ميشه كه نرم ياد بگيرم بعد ببينم نميشه !
    خواهش می کنم، نمی خواد بری دیگه نیای، چیزی بود بپرس

این کار دو مرحلست، اول شما باید بفهمی که به کدوم قسمت سیبل داده که بتونی امتیاز رو در بیاری. این قسمتش یه مقدار پیچیدس ولی میشه.

مرحله ی دوم نوشتن این عدد تو یه فایله، که این مورد کاری نداره، البته باید با Unreal Script این کارو بکنی.برای این کار باید از کلاس FileWriter استفاده کنی. اینم توضیح مختصر.

در ضمن بعدتر که به اسکریپت وارد شدی، می تونی یه کاری بکنی، که از توی Kismet هم بشه تو فایل نوشت. البته شاید ++C هم واسه این کار لازمت بشه.

UDK یه انجینه، نه یه نرم افزار. و انجین جزئی از بازی شماست، پس خیلی کارها توش می تونی انجام بدی، نگران نباش.

تا بعد.

داره خودمونی میشه sadas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونه کجا بود

پيش فرض

چطوری می تونم یه خروجی exe از بازی بگیرم؟
    آیا می تونیم یه خروجی هم برا ps2 بگیریم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

چطوری می تونم یه خروجی exe از بازی بگیرم؟
    آیا می تونیم یه خروجی هم برا ps2 بگیریم؟
    در حال حاضر خروجی فقط برا PC

خروجی یه مقدار دنگ و فنگ داره، البته یه بار انجام بدی دیگه دستت میاد. شما واسه خروجی مراحل آموزش زیر رو برو تا آخرش، من خودم واسه دفعه ی اول از اینجا رفتم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فعلا.

داره خودمونی میشه ali_2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

خواهش می کنم، نمی خواد بری دیگه نیای، چیزی بود بپرس

این کار دو مرحلست، اول شما باید بفهمی که به کدوم قسمت سیبل داده که بتونی امتیاز رو در بیاری. این قسمتش یه مقدار پیچیدس ولی میشه.

مرحله ی دوم نوشتن این عدد تو یه فایله، که این مورد کاری نداره، البته باید با Unreal Script این کارو بکنی.برای این کار باید از کلاس FileWriter استفاده کنی. اینم توضیح مختصر.

در ضمن بعدتر که به اسکریپت وارد شدی، می تونی یه کاری بکنی، که از توی Kismet هم بشه تو فایل نوشت. البته شاید ++C هم واسه این کار لازمت بشه.

UDK یه انجینه، نه یه نرم افزار. و انجین جزئی از بازی شماست، پس خیلی کارها توش می تونی انجام بدی، نگران نباش.

تا بعد.
    دستت درد نكنه كه سريع جواب ميدي ! من برا اون قسمت اول هر قسمت سيبلو ميخوام به صورت يه استوانه جدا بيارم بعد بزارمشون داخل هم و بعد ديگه كار راحت ميشه !
    همين كه بدونم ميشه ميشينم script نويسي كار ميكنم تا فول بشم.راستي من رشته ام كامپيوتر و برنامه نويسيم خوبه(هر كاري داشي بگو D: )

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

آقا کیان از دستت خیلی ناراحتم، معلومه نرفتی اون ویدئو ها رو بگیری. مگه با هم قرار نذاشتیم؟

در نتیجه خلاصه می گم، تو اون ویدئو اولیه که بگیری همشو آموزش می ده.

اولی و دوتای آخر که تو همه موتورا هست:

UI Scenes اکثر تصاویر دو بعدی که روی مانیتور می بینی هست، مثلا توی نقشه های آنریل که تو UDK هست، اونجا ها که جون یا مهماتتو نشون می دن، UI Scene هست، می تونی توی Content Browser نمونه هاشو باز کنی ببینی.

Particle System همونه که شما تو گیم استودیو و اینا بهش می گید سیستم ذره ای، واسه دود، آتیش، بارون، برف و البته هر افکت عجیب و غریبی که تو بازیا می بینی مثل انواع انفجار یا مواد مذاب.

Cinematic همون طور که از اسمش معلومه قسمت های سینمایی کار هست، مثل انیمیشن های بین مراحل.

Crowd، Fractured Mesh و Kismet هم فقط بعضی از موتورهای تجاری دارنش، جالبه بهت بگم بعضیاشو حتی کرای انجین هم نداره:

Crowd یه سیستمیه که باهاش هوش مصنوعی های دسته جمعی رو کنترل می کنن، فرض کن می خوای تو بازیت یه تعداد سیاهه لشکر داشته باشی، باید از این استفاده کنی، یا مثلا آدمایی که تو GTA همین طور تو شهر می چرخن یا یه کار تکراری رو انجام می دن Crowd هستند.

Fructured Mesh به مشی گفته میشه که قابلیت شکستن داشته باشه، مثلا توی Gears Of War اون دیوار ها و ستون هایی که می تونستی با تیر خردشون کنی، Fractured Mesh هست. اگه Bad Company 2 هم رفته باشی، همه مشاش اینطوریه. ساختنشم کاری نداره، تو UDK کار 10 ثانیست.

Kismet ادیتور اسکریپت نویسی بصری هست، معنیش اینه که می تونی 50-40 درصد گیم پلی بازیت و 95 در صد طراحی مرحلت رو بدون یه خط کد نویسی انجام بدی . چیزی که شما توی موتورایی که کار کردی ندیدی.

جدی می گم. این دفعه قبل هر سوالی اول اون ویدئو ها رو ببین.

تا بعد.

به خدا دارم هر شب چند تاش رو دانلود می کنم. بعدش هم اون یارو که حرف میزنه طی آموزش ها فکر می کنه ما همسایشیم. حالیش نیست من انگلیسیم مثل خودش خوب نیست. خوب ممنون ولی واقعا عجب ویدئو هایی

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

بخشید مزاحم شدم اسپم های ما حذف شد ! خدا شکر دست مدیریت درد نکنه مگم این UDK افکت های
    Motin blur و blur داره به همراه HDR ?

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •