خواهش میکنم عزیز مشکل شما حل بشه کافیه
حالا اگه این روش دوستمون جواب داد که چه بهتر ولی اگه نشد من شخصه اعتقاد دارم ویندوزت یه مشکلی داره!!
با توجه به سیستم و مقدار رمت به شدت SEVEN رو بهت پیشنهاد میکنم...انشالله که اونجا دیگه بهت گیر نمیده![]()
خواهش میکنم عزیز مشکل شما حل بشه کافیه
حالا اگه این روش دوستمون جواب داد که چه بهتر ولی اگه نشد من شخصه اعتقاد دارم ویندوزت یه مشکلی داره!!
با توجه به سیستم و مقدار رمت به شدت SEVEN رو بهت پیشنهاد میکنم...انشالله که اونجا دیگه بهت گیر نمیده![]()
اخه چه مشكلي؟ من هرچي بازي بوده تاحالا با همين ويندوز انجام دادم
با راهنمايي هاي كامل mehdy.z تا حالا بايد مشكلت حل ميشد
من فكر ميكنم ممكنه اصلا تنظيمات خود بازي مشكل داشته باشه
توي option خود بازي تنظيمات DirectX11 رو نگاه كن اگه disable بود enable بايد بشه
اصلا وارد بازي نميشه كه
شرمنده تنها پیشنهادی که دارم همینه!
حدس میزنم هم توی SEVEN دیگه به این مشکل بر نخوری(البته امیدوارما بعدا نیای طلبکار شیکه ویندوز عوض کردم نشد چون توی دنیای نرم افزار هیچ چیز صددرصد نیست!!)
تا همینجاشم دستت درد نکنه. شرمنده کردی
گویا قسمت نیست من مترو بازی کنم. اگه وقت کردم ویندوز رو هم عوض می کنم
بازم ممنون![]()
کنترلرش چه جوری فعال میشه برا دسته گیم ؟
من تازه دسته گیم گرفتم تو ایم زمینه از بیخ کیجم ، مجبور شدم با یه برنامه که کیبورد رو میندازه رو دسته بازی کنم
مگه سون خودش دایرکت اکس 11 نداره ، چرا پس تو بازی از نسخه 10 استفاده می کنه؟
Last edited by dimah2005; 20-08-2010 at 23:51.
گرافيك بازي كه خيلي عاليه.
اما گيم پلي مزخرفه.
اصل كار هم گيم پلي بازيه.
من به اين بازي امتياز 4.5 مي دم.
گیم پلی بازی خوب بود ولی تیر اندازیش یه کم رو اعصاب بود.همین
دوست عزیز فقط ویندوز نیست که باید از directx 11 پشتیبانی کنه بلکه کارت گرافیکتون هم باید از directx 11 پشتیبانی کنه.
ببخشید دوستان یه سوال داشتم:
تو اون مرحله که با دوستمون از یه برج میریم بالا بعد بالای برج یه دونه از این پرنده ها به دوستمون حمله میکنه و من هر چی تیر بهش میزنم نمیمیره میشه کمکم کنید که باید تو این مرحله چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)