اتفاقا طرفداران اینجور پست ها خیلی بیشتره تا اینکه من یا کسی که دمو رو بازی کرده بیاد در موردش توضیح بده . غیر از 4 تا دونه تشکر اتفاق خاص دیگه ای نمیفته اما بحث در مورد سخت افزار کلا جذابتره برای دوستان و کشش بیشتری داره !
اتفاقا طرفداران اینجور پست ها خیلی بیشتره تا اینکه من یا کسی که دمو رو بازی کرده بیاد در موردش توضیح بده . غیر از 4 تا دونه تشکر اتفاق خاص دیگه ای نمیفته اما بحث در مورد سخت افزار کلا جذابتره برای دوستان و کشش بیشتری داره !
این کارت 2تاGPUداره خیلی قدرتمنده وخیلی هم داغ میکنه.
بحث راجع به گرافیک درحوزهPCبه جایی نمیرسه مگه اینکه تایپیک تفکیک بشه.
ازآرزوهای همه مااینه که کنسولی ها ازPCهاجدابشن:دئ
خب همه که کنسول ندارن وشاید هم ازکنسول خوششون نیاد دلیل نمیشه!اتفاقا طرفداران اینجور پست ها خیلی بیشتره تا اینکه من یا کسی که دمو رو بازی کرده بیاد در موردش توضیح بده
تاتایپیک تفکیک نشه نمیشه بحث کرد چون وقتی مشغول هستیم یه دفعه یکی میاددوتا عکس میزاره روعکس اولی که کنسولو مانیتوررو روی بهترین حالت پاسخگویی میزاره وعکس میگیره تابتونه کنسول روبهترجلوه بده بعد میاد روشنایی مانیتورروبالامیبره ورنگش روپایین میاره کهPCروبدتر جلوه بده من نمیدونم پس اینی که پشتش نشسته چیه؟بحث در مورد سخت افزار کلا جذابتره برای دوستان و کشش بیشتری داره !
اگه آشغال زیادیه واسه چی خریده...
نمیشه نه بحث کرد نه حرفی زد.
نسخه کنسول اول میاد برین حال کنین دیگه باگرافیک این قدرشوخی نکنین.
Last edited by Advanced Ali-001; 06-02-2011 at 17:17.
چرا الکی دور بر میداری ؟ آب خُنُک بخور حرص نده خودتو پوستت خراب میشه
کسی حرفی از کنسول زد مهندس ؟ من دارم در مورد بازی Crysis 2 صحبت میکنم و بتایی که ازون منتشر شد حالا همون نسخه برای PC هم میاد . دارم میگم بحث در مورد سخت افزار و گرافیک برای شماها از صحبت در مورد خود بازی ( منظور گیم پلی و داستان و این جور چیزا هستش دوباره داستان نباف ) جذابتر هستش و مشتاقان بیشتری داره . الان روشن قضیه ؟!
یک مپ جدید در بازی پیدا کردن بعضی ها که نورپردازی و کلا گرافیک بهتری داره نسبت به مپ اصلی و همچنین محیط هم وسیعتر هستش ! خلاصه اینکه ببینین خوب است
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اینجا یه مطلب هست دوستان کم توجهی می کنن ... در مورد همه ی زمینه های بازی میشه صحبت کرد (البته گرافیک هم فقط یه قسمت ازون هست) و نمیشه گفت که در مورد فلان قسمت اصلا صحبت نکنین (بالاخره هر چیزی یه حدی داره «که البته خودتون بهتر از من می دونین») .. حالا دوستان PC باز بیشتر می تونن رو قسمت گرافیکش مانور بدن (چون رو PC متغیر هست) و دوستان کنسولی هم چون دیگه فرقی نمی کنه واسشون (بخاطر گرافیک ثابت کنسول ها) احتمالا بیشتر به سایر بحث ها علاقه دارن .... پس خواهشا این مباحث مختلف رو به هم تحمیل نکنین که حتما بریم روی داستان بازی یا حتما بریم روی گیم پلی ویا ویا ویا .... (!!! مثال->)خوشتون میاد یکی بیاد بگه آقا چرا 3 صفحه دارین در مورد صدا گذاری بازی بحث می کنین ؟(<-مثال !!!)
مجید مشکل این نیست که بیایم در مورد گرافیک بحث کنیم !
مشکل اینه که میبینی یهو 10 صفحه در مورد کشش سیستم ها صحبت میشه ! خوب مگه برای بازی حداقل و حداکثر سیستم رو نمیگن ؟؟
دیگه این چه بحثی هست که یکی میگه سیستمم میکشه ؟ اونکی میگه وای من میمیرم سیستمم نمیکشه ! یکی دیگه میاد کل کل سره سیستمش میکنه ! یا معرفی کارت های گرافیک !
وگرنه اگه بخوایم درست در مورد گرافیک بحث کنیم خوده منم پاییه هستم ... نه اینکه اینحا تبدیل بشه به ...
در ضمن نمیدونم اسمت رو درست گفتم یا نه![]()
آره اینارو 10000% موافقم .. یعنی اگه بخوام پست خودم رو کامل تر کنم حتما اینهارو اضافه می کنم ... ولی خوب در مورد نظر دادن در مورد سایر قسمت های بازی هم ازین اتفاقا می افته ، یعنی در واقع دیدم که مثلا دوستان بعضا میان رو داستان و بازی سایر چیزا ازینجور نظر ها میدن که آره من میمرم این اتفاق بیفته و اینها .... در هر صورت اینا همش کنار هم هست اگر ما بخوایم تخصصی کنیم فروم رو که کلا نظر شخصی و ابراز احساسات ها رو باید کلا بزاریم کنار در مورد هر قسمت از بازی ... ولی خوب ظاهرا رویکرد به این گونه نیست و فعلا که فروم با این روال داره پیش میره .. خوب بره حالا ببینیم کجا میرسه![]()
![]()
منم منظورم همین بود بحث در مورد گرافیک که مشکلی نیست اونم کرایسیس اما اینکه هنوز بازی نیمده میگن آیا سیستم من میکشه , من تازه دیشب این سیستم رو به عشق کرایسیس 2 گرفتم آیا خوب است ؟! سیستم مورد نیاز میاد دیگه دندون به جیگر مبارک بگیریندیگه این چه بحثی هست که یکی میگه سیستمم میکشه ؟ اونکی میگه وای من میمیرم سیستمم نمیکشه ! یکی دیگه میاد کل کل سره سیستمش میکنه ! یا معرفی کارت های گرافیک !
وگرنه اگه بخوایم درست در مورد گرافیک بحث کنیم خوده منم پاییه هستم
آقا اون تریلر رو کسی ندید ؟ دست گلتون درد نکنه یه نظری ول بدین از خودتون : دی
من دیدم خیلی خوبه یعنی چجوری بگم بیشتر ازینکه به گرافیک توجه کنم این گیم پلی بازی منو مجذوب خودش کرده خیلی نازه انصافا . خودم دمو رو بازی کردم واقعا لذت بردم . نور پردازی تو اون تریلری که دادم فوق العادست فقط 2 مورد تو ذوق میزنه طراحی درخت و علف و سبزه و آب ! البته من مطمئنم گرافیک نسخه ی نهایی ( کنسول ) خیلی بهتر خواهد بود .
من دیگه نظرام تموم شده : دیآقا اون تریلر رو کسی ندید ؟ دست گلتون درد نکنه یه نظری ول بدین از خودتون : دی
درود بر شما : دی : دیمن دیدم
به نظر من تنها نکته ی مثبت گرافیک بازی باید نورپردازیش باشه!!نور پردازی تو اون تریلری که دادم فوق العادست فقط 2 مورد تو ذوق میزنه طراحی درخت و علف و سبزه و آب ! البته من مطمئنم گرافیک نسخه ی نهایی ( کنسول ) خیلی بهتر خواهد بود .
خواستن با یه نورپردازی قوی بقیه چیزا رو پوشش بدن و جبران کنن
(کنسول)
ولی خدا نکنه بازی به سرنوشت کیل زون 3 دچار بشه!!
فردا تو نقدا بخونیم یه بازی بی مغز و همرا با شخصیت پردازی ضعیف که جز گرافیک هیچی نداره!!!
فکر نمیکنم اینجوری بشه چون حس میکنم جوات اینا دارن یکم مارموز بازی در میارن : دیولی خدا نکنه بازی به سرنوشت کیل زون 3 دچار بشه!!
فردا تو نقدا بخونیم یه بازی بی مغز و همرا با شخصیت پردازی ضعیف که جز گرافیک هیچی نداره!!!
یعنی اون شکل نهایی بازی رو هنوز رو نکردن و احتمالا نخواهند کرد شاید یکم مونده به انتشار بازی یه تریلر خفن هم از نسخه کنسولی هم PC بدن تا همه کف خون قاطی کنن !
آخه امکان نداره طرف بگه ما میخوایم بهترین گرافیک کنسولی رو داشته باشیم بعد اینجوری بازی تحویل ملت بده مگر اینکه اختلالات روانی داشته باشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)