تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 123 اولاول ... 145460616263646566676874114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 1228

نام تاپيک: ✔ رفع اشکال سوالات درسی مباحث مقاطع دبیرستان و پیش دانشگاهی و کنکوری ها

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سئوال من مثل سئوال کنکور ریاضی 85 هستش ؟ میگم شاید کسی این سئوال رو داشته باشه . به هر حال :

جسمی به جرم 2 kg را مطابق شکل با سرعت اولیه ی 5 مماس بر سطح رو به پایین پرتاب میکنیم اگر سرعت جسم پس از 12 متر جابه جایی روی سطح به 8 برسد . کار نیروی اصطکاک چند زول است ؟ شکلش هم یه مثلث قائم الزاویه هست که روی سطح اون یه جسم هست بعد اون زاویه ی گوشه ای 30 درجه هستش (زاویه ی روبه رو به 90 درجه )

تو حلش نوشته mgl sin30 . من اینو نمی فهمم . چرا sin 30 ، چرا cos نه ؟
    (البته حلش فقط mgl sin 30 نیستا یه چیزای دیگه هم داره که چیزه خاصی نیست )
    دوست عزیز من شکل رو متوجه نشدم اما راه حل کلی رو میگم چون الان افطار شده و همه منتظر من هستند که شروع کنند و واقعا عجله دارم (البته اگه مسئله چیزی باشه که من فکر کردم چون واقعا غیر علمی سوال رو بیان کردید و تو فیزیک صورت سوال باید خیلی دقیق و واضح باشه)
    شما حساب کن تو این 12 متر جابجایی چقدر ارتفاع پایین اومده؟؟ مثلا 6 متر حالا مسئله رو در نظر گرفتن اصطکاک حل کن تا مفهومش رو خوب درک کنی بگو 6 متر سقوط کرده پس باید چقر سرعت داشته باشه؟ ..
    mgh=1/2mv^2

این سرعت رو با سرعت مسئله مقایسه کن.. سرعتی که تو مسئله به شما داده قطعا باید کمتر از این سرعت باشه و دلیلش کاری هست که صرف اصطکاک شده
    شما باید مسئله رو اینطور حل کنی:
    mgh=1/2mv^2 +F
    V=سرعت داده شده در صورت سوال
    H=مقدار سقوط
    F= کار نیروی اصطکاک
    من مسئله رو واسه حالتی گفتم که سرعت اولیه صفر باشه و جسم روی سطح رها شده باشه چون حس کردم کلمه پرتاب رو سهوا اشتباه نوشتید .. حالا اگه مسئله با سرعت اولیه باشه یکم نحوه حل سوال تغییر میکنه

2. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

سئوال من مثل سئوال کنکور ریاضی 85 هستش ؟ میگم شاید کسی این سئوال رو داشته باشه . به هر حال :

جسمی به جرم 2 kg را مطابق شکل با سرعت اولیه ی 5 مماس بر سطح رو به پایین پرتاب میکنیم اگر سرعت جسم پس از 12 متر جابه جایی روی سطح به 8 برسد . کار نیروی اصطکاک چند زول است ؟ شکلش هم یه مثلث قائم الزاویه هست که روی سطح اون یه جسم هست بعد اون زاویه ی گوشه ای 30 درجه هستش (زاویه ی روبه رو به 90 درجه )

تو حلش نوشته mgl sin30 . من اینو نمی فهمم . چرا sin 30 ، چرا cos نه ؟
    (البته حلش فقط mgl sin 30 نیستا یه چیزای دیگه هم داره که چیزه خاصی نیست )
    حتما نگاش می کنم و سعی می کنم جوابش رو براتون بنویسم.( البته جواب با توضیح )

4. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض ادامه جواب به سوال قبل

خب افطار تموم شد و حوصلم هم اومد سر جا..
    حالا اگه کلمه پرتاب که نوشته بودید درست باشه باید برآیند نیروهای وارد بر جسم رو حساب کنید و ازفرمول f=ma
    شتاب رو بدست بیارید و سپس از فرمول V2^2-V1^2=2ax (منظور از x تغییرات x هست) مقدار سرعت اولیه رو هم بدست می آورید و 1/2mv^2 رو باید تو اون سمت که mgh هست اضافه بشه که v در اینجا همون سرعت اولیه هستش
    فکر کنم واضح باشه توضیحم واسه روش حل(البته اگه صورت سوال رو درست متوجه شده باشم)
    موفق باشید
    Last edited by Amin.M.1986; 22-08-2010 at 20:08.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

راستی علامت ^ همون توان هست

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چند تا سوال برام پیش اومده تو این جزوهای گزینه ۲:

چرا فرمول هم ارزی برای تانژانت و آرکش یکیه؟ اشتباه چاپی نشده؟

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تو جواب این سوال:

این طوری نوشته:

سوالم اینجاست که اون منهای بین 2x+1 و رادیکال ۴ از کجا اومد؟ چرا + نشد؟
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    و در جواب این سوال:

نوشته:

در حالیکه من با توجه به این که قرآن برای انسان نازل شده و در آیه گزینه ۴ ضمیر کم (شما)‌ آورده یعنی این گزینه هم انحصار برای انسان داره. درست نیست؟
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تو این سوال هم:

اون خط آخر رو برای چی نوشته و چرا به منفی رادیکال ۳ رسیده؟
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اون قسمتی هم که علامت زدم چطوری تبدیل شد؟ با چه فرمولی؟:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تو این سوال خودش جواب رو گزینه ۱ زده:

اما مگر در حالت گزینه ۳ در تمام دماها خود به خودی نیست؟ چون هر دو تا مساعد هستند. تو سوال هم که نگفته فقط در دماهای بالا. نظر من درست نیست؟

Last edited by shah abas; 23-08-2010 at 12:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چند تا سوال برام پیش اومده تو این جزوهای گزینه ۲:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تو جواب این سوال:

این طوری نوشته:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تو این سوال خودش جواب رو گزینه ۱ زده:

اما مگر در حالت گزینه ۳ در تمام دماها خود به خودی نیست؟ چون هر دو تا مساعد هستند. تو سوال هم که نگفته فقط در دماهای بالا. نظر من درست نیست؟

اون چيزايي كه حرفي براي گفتن داشتم!
    نه اشتباه چاپي نيست. درسته.
    قدر مطلق از زير راديكال مياد بيرون.2 حالت داره. وقتي x به منفي بينهايت بره ،ميشه منفي x از تو قدر مطلق مياد بيرون.
    فرمولي كه استفاده كرده اينه: sin2x=2sinx*cosx
    نگفته كه در تمام حالات. فقط در دماي بالا.گزينه 3 در همه حالات خود به خوديه.

9. این کاربر از panizir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام.من یه چیزایی یادمه.شاید بتونم کمکت کنم.آنزیم محدودکننده میاد میشینه روی جایکاه تشخیصی که مخصوصه خودشه.و باعث میشه اون قسمت از ژن بریده باشه.یه نکته مهم که باید حواست باشه اینه که آنزیم محدودکننده روی پیوند هیدروژنی تاثیر مستقیم نداره یعنی پیوند فسفودی استر رو میشکنه و باعث میشه که پیوند هیدروژنی هم خود به خود شکسته بشه.حالا واسه پلازمید هم از آنزیم محدودکننده استفاده میکنن و بعد ژنی رو که قبلا جدا کردن از جاندار میذارن تو ژن پلازمید و چون دو تا ژن نوکلئوتیدهاشون مکمل همه به هم میچسبن و بعد پلازمید شروع میکنه به همانندسازی.امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.بازم اگه سوالی داشتی بپرس

پروفشنال Ninjai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ● ! NiHon ☼

پيش فرض

بله اشتباهه ! باید بنویسه : arctaga ~x- (x^3)/3

وقتی x به مثبت بینهایت میره مجانب افقی نداریم به خاطر همین منفی رو حساب کرده .

در حالیکه من با توجه به این که قرآن برای انسان نازل شده و در آیه گزینه ۴ ضمیر کم (شما)‌ آورده یعنی این گزینه هم انحصار برای انسان داره. درست نیست؟
    سوال مشکل دار به نظز میرسه ولی گزینه ی 1 به نظر من قابل قبول تره !

جواب panizir درسته .

اگه گفته بود "فقط" این جواب درست بود ولی حالا به نظر سوال مشکل دار میاد !
    اون خط آخر رو برای چی نوشته و چرا به منفی رادیکال ۳ رسیده؟
    انگار نویسنده ی جزوه گیج میزده !

---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------

اون چيزايي كه حرفي براي گفتن داشتم!
    نه اشتباه چاپي نيست. درسته.
    مگه میشه هردو یکی باشه !!!!!

12. این کاربر از Ninjai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون. فقط اینارو میشه کامل تر جواب بدید؟:

و

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

دوست عزیز خیل ساده هست . فرمول زیر که حتما میدونی :
    sin2x=2sinx.cosx
    حالا طرفین رو تقسیم بر 2 بکن میشه :
    1/2sin2x=sinx.cosx

حالا همین رو به توانی 2 برسون .بعدش با توانهای 2 تبدیل کن به فرمول اولی .همه چی حله ؟
    Last edited by nits; 23-08-2010 at 17:18.

15. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •