فک کنم چشماش ضعیف شده عینک نمی زنه چشماشو تنگ می کنهمن این قسمتو ندیدم خبر خاصی که نبود؟
فک کنم چشماش ضعیف شده عینک نمی زنه چشماشو تنگ می کنهمن این قسمتو ندیدم خبر خاصی که نبود؟
اره خودشه بازیگر نقش حمید
نه فقط همایون اومد دم در محسن رفت در رو باز کنه اول بهش نگاه کرد گفت نامر بی معرفت ولی بعد بقلش کرد گفت خیلی با معرفتی خیلی مردی
محسن هم به مریم گفت هما رو واسه من خواستگاری کن و اونم خواستگاری کرد هما هم جواب مثبت داد
اخرشم قرار شد دوتایی برگردن سال 64 ولی اومدن خونه دیدن پدر هما اونجاست و به هما گفت فهمیدم تو دخترمی
کی این قرار رو گذاشتن ............. تا اونجا که من دیدم به همایون گفت نمیدونم راضی بشه یانه . گفت اگه بشه که هیچ ولی اگه راضی نشه برگرده برای همیشه حسرتش میمونه برام .
من عاشق "تعجب کردن" این حمید گودرزی ام
کلا میمیک صورتش هیچ حسی رو به بیننده منتقل نمیکنه!
انگار داره برای گروه سنی الف فیلم بازی میکنه...
خطر لو رفتن داستان
توي يه مجله دقيقا متن زير رو نوشته بود:
منتظر ازدواج هما با محسن نباشيد
Last edited by maghzae-motefaker; 15-09-2009 at 10:13.
آره یه مجله دیگه هم نوشته بود حمید گودرزی با هما ازدواج نمیکند
منتظر ازدواج هما با محسن نباشيدآره خب همینطور هم باید باشه! هما که نمیتونه برگرده 24 سال قبل!آره یه مجله دیگه هم نوشته بود حمید گودرزی با هما ازدواج نمیکند
من قسمت دیشب رو ندیدم...ولی خوب شد این محسن به دو تا از نتیجه های من که گفتم زمان مرگ عوض نمیشه...و اینکه این هر کاری کنه نبودش توی این 24 سال مشکل ساز میشه،رسید...
من که میگم محسن برمیگرده 24 سال قبل و بی خیال هما میشه...چونکه نمیتونه خانوادشو به خاطر هما بدبخت کنه...ولی به همایون نمیگه که غلامرضا میمیره و بعدش اون با خواهرش عروسی میکنه...همه چی به خوبی و خوشی و بدون هما درست میشه...هما رو هم به خانوادش میرسونه....
البته میشه برگرده گذشته و 24 سال ازدواج نکنه...بعدا که پیر شد بیاد با هما مزدوج بشن![]()
الآن که دیگه پدر هما محسنو دیده و خواهر خودش هم هما رو شناخته، به همین راحتیها نمیتونه برگرده به 64، یکی این که اگه غیبش بزنه این دفعه مریم، سراغشو از هما میگیره و بالاخره هما هم یه جوری باید براش توضیح بده، ضمنا برای اثبات فرزندی هما تو اون خونواده حضور محسن هم لازمه، چون همه تحقیقات یافتن والدینو اون و همایون تو سال 64 انجام داده بودن، اگه غیبش بزنه خانواده واقعی هما قطعا مشکوک میشن و فکر میکنن یه ریگی به کفششون هست.
بعدش تو 64، ردی که پلیس از محسن میتونه بدست بیاره راحت تره و زود دستگیر میشه و آبروی خانوادگیشون میره زیر سوال، اصلا ممکنه غلامرضا هم دیگه با مریم ازدواج نکنه یا مریم خودش دوباره لج کنه و به همه جواب منفی بده.
ولی تو 88 محسن بی هویته، نه شناسنامه ای، نه کارت ملی ای، نه مدرک تحصیلی ای،نه سابقه شغلی، پلیس به این راحتیا نمیتونه پیداش کنه، اون وقت محسن که هیچکدوم از اینارو نداره چجوری میخواد هما رو به عقد خودش دربیاره؟
پس نه تو 64 و نه تو 88 جایگاهی نداره، فکر کنم بره بمیره بهتر باشه.
حالا فکر کنید با این همه خلا، کارگردان میخواد این چهار پنج قسمت چه کار شاقی انجام بده که همه چی جفت و جور بشه و با عقل جور در بیاد؟
منم داشتم به این فکر میکردم که محسن همین 88 بمونه بهتره. اما با حرف شما، فهمیدم که چه مشکل بزرگی داره!
به نظر من که اصلا بره عهد قاجار بهتره!!!! : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)