فعلا" تو این مرکز اوضاع خوبه
فعلا" تو این مرکز اوضاع خوبه
ولی بعد درست شد و تا صبح 1109 مگ دانلود کردم
شما اطلاعات مربوط به میزان دریافت و ارسال خودتون رو چه جوری بدست میارین؟![]()
آره همون بازار بزرگ.ولی امروز پرسیدم تمام شده بود.البته اگه آشنا تهران دارید زود گیر میاد.در مورد asus am602 قیمتش از 36تومان تا 50 تومان پیدا توی تهران می شه و در مورد asus am604g که قیمت اون از 78تومان تا 95تومان هست. سعی کن از جایی بگیری که حداقل 1سال گارانتی داشته باشه. سوالی بود بازم در خدمتم.![]()
سلام خدمت دوست عزیز
این که گفتی توی همه سایت ها آپدیتشون پیدا می شه دلیل نمی شه بهترین مودم باشن. الان طبق آمار مودم های Asus و linksys از بهترین مودم های موجود در بازار هستن.مودم asus هم چون هیچکدوم از isp های موجود در ایران بهش گیر نمی دن بهترین گزینست.هرچند توی ایران همه مودم ها چینی هستن به خاطر سود بیشتر.......![]()
من مرکز گلستان هستم تایید میشه ... ولی این هفته یک اپسیلوم اوضاعش بهتر شده... ولی واقعا زیاد یوزر دادن دیگه جا نداره .... تو نمایشگاه هم بدن دیگه باید بریم جلو بوق بزنیم
کی گفته اهواز امکانات نداره؟! ... من همه شهرهای ایران سفر کردم از خیلیاشون که عقب افتادن جلوتره ... از هر لحاظ که در نظر بگیری![]()
احتمالا شاتل تو نمایشگاه اینقدر یوزر اضافه کنه که دوباره مشکلات خطوطشون بالا بگیره
الان تو دوتا مرکز ازدحام دارن بعد از نمایشگاه میشه همه مراکز!
اینم آخرین شاهکار شاتل
اشتباه نکنید اینترنت دیال آپ نیستاینترنت 512 شاتل در ساعت 1:30 شبه
مرکز مخابراتی انقلاب
توجه: برای رسیدن به این سرعت شگفت انگیز از دانلود همزمان استفاده نکردم![]()
Last edited by djmilad_mrb; 07-10-2009 at 13:35.
سلام دوستان ...... لطفا کمک کنید
یکی از دوستام دانشجو میخواد از شاتل 512 سه ماه بگیره گفتن نامه از دانشگاه بیار که توش ذکر شده باشه برای کارهای پزوهشی نیازمند اینترنت پرسرعت هستم اموزش دانشکده که همچین نامه ای نمیده اگر هم خودش بنویسه نمیدونه کی باید امظا کنه
میون دوستان شاتلی کسی دانشگاه ازادی هستش به ما کمک کنه ؟
لطفا.......
دوست من اشتراک 512 آش دهن سوزی نیستبه دوست بگو اگه 512 بگیری سرش کلاه رفته
الان تمام مشترکین 128 اشتراکشون تبدیل شده به 512 ،نه دردسر برای گرفتن مجوز و تایید میخواد وهزینشم خیلی کمتره (5000) دوست من خواهشا پست 638 رو یه نگاه بنداز تا متوجه بشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)