میشه توضیح بدین چون سرعتش کمه ؟
میشه توضیح بدین چون سرعتش کمه ؟
دلایل زیادی داره ، مدت زمانی بالای شروع به کار هارد های این سری یا همون SpinUp Time
قابلیت پارک شدن هد در زمانی که سیستم خاموش میشه یا به حالت بیکار میرود ، افزایش دور هارد در دامنه ی
5400RPM تا 7200RPM و ...
هارد های گرین معمولا برای ارشیو توصیه میشن ، عمر بالا ، مصرف کمتر و میزان نویز پایین هم از مزایای این هارد هستش .
هارد های گرین برای نصب ویندوز یا کارهایی که نیاز به سرعت خواندن و نوشتن بالا داره مناسب نیستند در حالی که هارد دومتون سیگیت 7200.12 یکی از سریعترین هارد های دنیاست .
موفق باشید .
Last edited by cold398; 24-12-2010 at 22:17.
مرسی از جوابتون بنظرتون من ویندوزمو تو سیگیت بریزم یا تو وسترن سیستمم 24 ساعته روشنه ؟
این موضوع قبلا هم روش بحث شده
اگه سیستمتون زمان زیادی از طول روز یا شب روشن می مونه هارد وسترن گرین به شما پیشنهاد میشه ضمن اینکه نصب ویندوز روی این نوع هاردها بلا مانعه
لود ویندوز و یک سری از نرم افزار ها در هارد های گرین طولانی
الان بهترین هاردی که میشه خرید چیه ؟
یه هارد بگین که ظرفیتش 2 ترا باشه
هارد ساتا 3 چی داریم ؟
قیمتش مهم نیست
با سلام.من یک هارد یک ترای سامسونگ مدل HD105SI رو در اصفهان خریدم 72 تومن.در بازار کامپیوتر اصفهان هاردهای وسترن یا سیگیت اصلا پیدا نمیشن.هر مغازه ای رفتم یا 1 ترا نداشتند یا فقط هیتاچی داشتند.هیتاچی رو هم 66 تومن میدادند.با نرم افزار بنچمارک گرفتم که نشون میده سرعت این هارد نسبت به عکس هایی که صفحه قبل گذاشتین سرعت پائین تری داره.ولی میتونم بگم این هارد چیزی به نام صدا اصلا نداره مگر اینکه گوش رو به کیس بچسبونید!!!
یکسال قبل هم هارد سامسونگ 500 گیگ خریدم که الان با اون یک ترا روی سیستم نصب هستن.ولی صدا ندارن.
نظر شما در موردش چیه؟و بین این مدل و هیتاچی انتخاب خوبی داشتم؟(مارک های دیگر در این شهر پیدا نمیشن!!!)
و دو سوال :
بعضی اوقات انتقال 15 گیگ فیلم که هر کدوم 3 گیگی هستند از یک درایو به درایو دیگه حدود 3 دقیقه طول میکشه ولی گاهی اوقات انتقال همون اصلاعات با شراط یکسان حدود 10 دقیقه.علت این تفاوت چیست؟
اگر به عکس های پائین دقت کنید یک نوسان زیادی بین مینیمم و ماکزیمم به وجود میاد وعلت میانگین پائین تر هم همین هست.
آیا هاردی که دور 5400 داره مصرف برقش نسبت به هاردی با دور 7400 کمتر هست؟یا تفاوتی نیست؟
هم روی اون 500 گیگ این تفاوت بود و هم روی این یک ترابایت.ممنون از حسن توجه شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mehr1362; 31-12-2010 at 06:02.
سلام
هر دو مدل هاردي كه شما خريداري كردي مدل هاي F2 هستند نه F3
بنابراين سرعتشون كمتر هست و البته مصرفشون هم پايينتره
بخاطر اين هست كه سري هارد شما F2 هست و سرعتش از 5400 شروع ميشه و در پيك كار به 7200 ميرسهبعضی اوقات انتقال 15 گیگ فیلم که هر کدوم 3 گیگی هستند از یک درایو به درایو دیگه حدود 3 دقیقه طول میکشه ولی گاهی اوقات انتقال همون اصلاعات با شراط یکسان حدود 10 دقیقه.علت این تفاوت چیست؟
سلام.دوست عزیز اتفاقا هر دو هارد F3 هستند.من موقع خرید این هارد ها اول انتخاب کردم وبعد برای خرید اقدام.هارد 500 گیگی که عکسش رو گذاشتم همون هاردی هست که در فروم ها به عنوان یک هارد عالی ازش نام میبرند.موقعی که من این هارد رو خریدم در فروم ها اصلا بحث سامسونگ مطرح نبود.لینک های زیر گویاست :
این هم یک لینک دیگه برای ا ترابایتی :
روی لیبل هاردها هم F3 درج شده.
Last edited by mehr1362; 31-12-2010 at 22:53.
دوست عزیز
این جزء مدلهای ecogreen سامسونگه که البته f3 هم هست
سری ecogreen جزء هاردهای کم مصرف و اتو اسپید سامسونگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)