تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 89 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 887

نام تاپيک: تمامی مسائل و مباحث مربوط به هـک کنسول Xbox 360 (فقط اینجا)

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

توجه: قبل از انجام آپدیت از تغییراتی که این آپدیت ایجاد میکنه اطمینان حاصل کنید؛ با انجام این آپدیت بازیهای Truncate اجرا نشده و دیگر نمیتوان کنسول را جی تگ کرد.
    سلا
    ممنونم.
    Truncate یعنی چی ؟ من فقط میخوام بازیهایی مثل Resident Evil و Mass Effect 3 رو بازی کنم.
    جی تگ یعنی چی ؟

یک سوال: درایو من لایتونه، دقیقا کدوم رو باید فلش کنم؟ دفعه قبل که دستگاه رو باز کردم با Probe دستی که ساخته بودم کی فایل و اینطور چیزا رو استخراج کردم و دارمشون ...
    Last edited by Benygh; 21-03-2012 at 01:34.

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

سلا
    ممنونم.
    Truncate یعنی چی ؟ من فقط میخوام بازیهایی مثل Resident Evil و Mass Effect 3 رو بازی کنم.
    جی تگ یعنی چی ؟

یک سوال: درایو من لایتونه، دقیقا کدوم رو باید فلش کنم؟ دفعه قبل که دستگاه رو باز کردم با Probe دستی که ساخته بودم کی فایل و اینطور چیزا رو استخراج کردم و دارمشون ...
    سلام
    کنسول شما اسلیم هست یا فت ؟ اگه فته فایل اول رو دانلود کنین برای لایت آن و بنکیو هستش.
    Truncate بازی هایی هستند که به صورت 99 درصد رایت میشند؛ روی Lt2 اجرا شده و بر روی هارد هم نصب میشند اما با نصب Lt3 اجرا نخواهند شد. و باید دوباره پچ و رایت بشند. بازی مس افکت 3 رو باید روی Lt3 اجرا کرد و همچنین باید به صورت برنرمکس رایت شده باشه تا روی هارد نصب بشه. اگر بخواین روی Lt2 اجرا کنین باید ایمیج بازی رو از Lt3 به Lt2 تبدیل کنید و ... خلاصه اینکه اگر Lt3 نصب کردید باید از فروشنده بخواهید بازی را به صورت BurnerMax به شما بفروشه که قیمت بالاتری داره.

جی تگ چیست ؟
      محتوای مخفی: Jtag 

همانطور که ذکر شد، در Xbox360 Jtag شده، اجرای هر کدی امکان پذیر است، برخی از امکانات اصلی دستگاه های Jtag شده عبارتند از:

-اجرای بازی های Xbox360 از روی هارد دیسک بدون نیاز به دیسک

-تغییر هارد Xbox360 به اندازه دلخواه ، بدون نیاز به استفاده از HDDHackr و قابلیت ساپورت
    اکثر هارد ها بدون محدودیت در حجم ارائه شده توسط هارد های Microsoft

-دور زدن قفل های امنیتی مانند ap25 و بی نیاز بودن بازی از پچ شدن

-اجرای فایل های اجرایی XEX که مختص Xbox360 می باشند و امکان نوشتن فایل اجرایی برای Xbox360 و اجرای آن بر روی دستگاه

-استفاده از داشبورد دیگری به جای NXE که در حال حاضر رایج ترین آن ها Free Stye Dash (FSD) می باشد.

-امکان اجرای لینوکس بر روی Xbox360

-امکان تبدیل دستگاه به FTP Server برای انتقال فایل ها، بازی ها، و ... به هارد دستگاه

-امکان آنلاک کردن بازی های XBLA

-امکان استفاده از DLC بازی ها

-امکان تغییر سرعت فن دستگاه

-امکان تغییر LED های جلوی دستگاه به سه رنگ سبز،قرمز و نارنجی

-امکان استفاده از Emulator ها

-بی نیاز بودن از فلش کردن مکرر درایو

-امکان حذف پیغام آپدیت داشبورد در هنگام اجرای بازی

-امکان اجرای بازی های Xbox1 بدون نیاز به هارد

-استفاده از Mod های ساخته شده برای بازی ها

-ساختن تم های مختلف و استفاده از آن ها در Free Style Dash

-استفاده از Xlink Kai برای اتصال به سرویس بازی آنلاین

-اجرای بازی های چند دیسک بدون نیاز به تغییر دیسک

-اجرای بازی های Homebrew

-ریجن فری شدن دستگاه و قابلیت اجرای بازی های تمامی ریجن ها

و .....

3. 4 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shayan2626's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    au

پيش فرض

خودش بچه با انصافی هست( انشالاه همینجوری بمونه) ولی اگه به خودش بگی بیشتر حوات رو داره من همیشه باهاش هماهنگی میکنم.

ای بابا دوباره دستگاه دادی بهش؟؟!خدا کنه بلای دیگه سرش نیاره! شما بعد از اینکه فریمور ریختید تونستید بازیای جدید رو بازی کنید؟
    بازیارو هم میخونه!
    ولی گفتم داشبردم اپدیت کن ولی نکرد!
    میگم نمیشه خودم اپدیت کنم که کپی خور نپره؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    کنسول شما اسلیم هست یا فت ؟ اگه فته فایل اول رو دانلود کنین برای لایت آن و بنکیو هستش.
    Truncate بازی هایی هستند که به صورت 99 درصد رایت میشند؛ روی Lt2 اجرا شده و بر روی هارد هم نصب میشند اما با نصب Lt3 اجرا نخواهند شد. و باید دوباره پچ و رایت بشند. بازی مس افکت 3 رو باید روی Lt3 اجرا کرد و همچنین باید به صورت برنرمکس رایت شده باشه تا روی هارد نصب بشه. اگر بخواین روی Lt2 اجرا کنین باید ایمیج بازی رو از Lt3 به Lt2 تبدیل کنید و ... خلاصه اینکه اگر Lt3 نصب کردید باید از فروشنده بخواهید بازی را به صورت BurnerMax به شما بفروشه که قیمت بالاتری داره.

جی تگ چیست ؟
      محتوای مخفی: Jtag 

همانطور که ذکر شد، در Xbox360 Jtag شده، اجرای هر کدی امکان پذیر است، برخی از امکانات اصلی دستگاه های Jtag شده عبارتند از:

-اجرای بازی های Xbox360 از روی هارد دیسک بدون نیاز به دیسک

-تغییر هارد Xbox360 به اندازه دلخواه ، بدون نیاز به استفاده از HDDHackr و قابلیت ساپورت
    اکثر هارد ها بدون محدودیت در حجم ارائه شده توسط هارد های Microsoft

-دور زدن قفل های امنیتی مانند ap25 و بی نیاز بودن بازی از پچ شدن

-اجرای فایل های اجرایی XEX که مختص Xbox360 می باشند و امکان نوشتن فایل اجرایی برای Xbox360 و اجرای آن بر روی دستگاه

-استفاده از داشبورد دیگری به جای NXE که در حال حاضر رایج ترین آن ها Free Stye Dash (FSD) می باشد.

-امکان اجرای لینوکس بر روی Xbox360

-امکان تبدیل دستگاه به FTP Server برای انتقال فایل ها، بازی ها، و ... به هارد دستگاه

-امکان آنلاک کردن بازی های XBLA

-امکان استفاده از DLC بازی ها

-امکان تغییر سرعت فن دستگاه

-امکان تغییر LED های جلوی دستگاه به سه رنگ سبز،قرمز و نارنجی

-امکان استفاده از Emulator ها

-بی نیاز بودن از فلش کردن مکرر درایو

-امکان حذف پیغام آپدیت داشبورد در هنگام اجرای بازی

-امکان اجرای بازی های Xbox1 بدون نیاز به هارد

-استفاده از Mod های ساخته شده برای بازی ها

-ساختن تم های مختلف و استفاده از آن ها در Free Style Dash

-استفاده از Xlink Kai برای اتصال به سرویس بازی آنلاین

-اجرای بازی های چند دیسک بدون نیاز به تغییر دیسک

-اجرای بازی های Homebrew

-ریجن فری شدن دستگاه و قابلیت اجرای بازی های تمامی ریجن ها

و .....
    سلام
    راستش من الان LT 2+ هستم و کنسولم هم FAT هستش، اصلا جی تگ کردن نمیدونم به چه دردم میخوره، راه دیگه ای برای بازی کردن این بازیهای جدید هست یا حتما باید آپدیت بشه ؟

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

سلام
    راستش من الان LT 2+ هستم و کنسولم هم FAT هستش، اصلا جی تگ کردن نمیدونم به چه دردم میخوره، راه دیگه ای برای بازی کردن این بازیهای جدید هست یا حتما باید آپدیت بشه ؟
    راهش تبدیل ایمیج بازی Lt 3 به Lt2 هست ؛ البته اگر پچ مخصوص اون بازی عرضه شده باشه.
    فعلا این روش کار راه اندازه ... اما کم کم دیگه باید به Lt3 آپدیت کرد.
    در مورد جی تگ هم روش بسیار خوبیه ... فقط شما دیگه نمیتونی از شبکه لایو استفاده کنی.

7. این کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من به هنگام Erase Liteon برنامه Failed داد با اینکه یه بار خاموش روشن کردم ولی الان ایکس باکس که روشن میشه فقط داره چشمک میزنه و درایو هم شناسایی نمیشه، حتی در درایو باز نمیشه.
    چی شده ؟ سوخت ؟‌

درایو چنده اگه بخوام بگیرم یکی ؟‌

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

سلام
    من به هنگام Erase Liteon برنامه Failed داد با اینکه یه بار خاموش روشن کردم ولی الان ایکس باکس که روشن میشه فقط داره چشمک میزنه و درایو هم شناسایی نمیشه، حتی در درایو باز نمیشه.
    چی شده ؟ سوخت ؟‌

درایو چنده اگه بخوام بگیرم یکی ؟‌
    سلام
    خوب باید پیغام Failed بیاد بعد درایو رو به حالت وندور ببری و بعدش فریمور رو رایت کنی
    سعی کنید از طریق intro درایو رو به حالت وندور ببرید...اگه نشد بیدید تعمیرکار 3 سوته درست میکنه...مشکل درایو شما اینه که هیچ فریموری نداره الآن که باید مجددا ریخته بشه.
    Last edited by HORROR; 23-03-2012 at 19:26.

10. 2 کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    خوب باید پیغام Failed بیاد بعد درایو رو به حالت وندور ببری و بعدش فریمور رو رایت کنی
    سعی کنید از طریق intro درایو رو به حالت وندور ببرید...اگه نشد بیدید تعمیرکار 3 سوته درست میکنه...مشکل درایو شما اینه که هیچ فریموری نداره الآن که باید مجددا ریخته بشه.
    خوب این چشمک زدن واسه چیه ؟ و اینکه من کابل برق رو از سر کنجکاوی یه لحظه برعکس زدم به درایو ... یکم بو و دود داد ولی در حد دو ثانیه بود که برش داشتم البته قبل این هم در درایو باز نمیشد. دلیل باز نشدن درب درایو هم اینه که ایکس باکس با دستگاه در ارتباط نیست از طریق فریموری اصلا نصب نیست، درسته ؟!

حالت وندوری ببرم یه بار ازم میخواد خاموش روشن کنمش ولی توی یک ثانیه نمیتونم یعنی نمیشه اصلا تو یه ثانیه ... به هر حال در این حالت چندین نقطه میاد و ... همینطوری ادامه داره ...

راستش دلم نمیخواد بدم دست تعمیر کار خودم میخوام انجام بدم...

حالت وندوری که رفت باید چیکار کنم‌؟‌ الان Erase کامل شده و یا اینکه خراب شده ؟!
    یعنی باید فریمور LT3 رو write کنم یا چیز دیگه ؟

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

خوب این چشمک زدن واسه چیه ؟ و اینکه من کابل برق رو از سر کنجکاوی یه لحظه برعکس زدم به درایو ... یکم بو و دود داد ولی در حد دو ثانیه بود که برش داشتم البته قبل این هم در درایو باز نمیشد. دلیل باز نشدن درب درایو هم اینه که ایکس باکس با دستگاه در ارتباط نیست از طریق فریموری اصلا نصب نیست، درسته ؟!

حالت وندوری ببرم یه بار ازم میخواد خاموش روشن کنمش ولی توی یک ثانیه نمیتونم یعنی نمیشه اصلا تو یه ثانیه ... به هر حال در این حالت چندین نقطه میاد و ... همینطوری ادامه داره ...

راستش دلم نمیخواد بدم دست تعمیر کار خودم میخوام انجام بدم...

حالت وندوری که رفت باید چیکار کنم‌؟‌ الان Erase کامل شده و یا اینکه خراب شده ؟!
    یعنی باید فریمور LT3 رو write کنم یا چیز دیگه ؟
    متاسفم دوست عزیز زدی درایو رو ترکوندی! از روی کنجکاوی نباید کابل رو برعکس میزدی الآن برد درایو سوخته...بهتره ببری بدی تعمیرکار معتبر واست درستش کنه.( dvd key که داری؟!) موقعی که liteon erase رو میزنی باید درایو به حالت 72 بره واگه نشد intro رو بزن و همون لحظه که yes زدی کنسول رو خاموش و درجا روشن کن! بعدش پیغام drive is vendor mode میاد که همون موقع باید رایت رو بزنی ...

13. 2 کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

DVDKey رو دارم ... خوب یه ثانیه بیشتر نشد ... یعنی خرابه ؟‌ و بورد سوخته ؟
    حالا Intro Mode رو هم تست میکنم ولی اینکه میگید تو یه ثانیه باید خاموش و روشن کنم سخته !

فرض کنیم برد سوخته، چقدر هزینه داره ؟! تعمیر و یا تعویض اش...
    Last edited by Benygh; 24-03-2012 at 14:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •