آقایون راهی هست که بشه فلش پلیر رو به صورت فول اسکرین در بیاریم؟ یعنی اون دکمه های زائد رو حذق کنیم؟
نرم افزار مجزای دیگه ای نیست که فلش پخش کنه و منوی اضافی نداشته باشه؟
آقایون راهی هست که بشه فلش پلیر رو به صورت فول اسکرین در بیاریم؟ یعنی اون دکمه های زائد رو حذق کنیم؟
آها یعنی فقط سری اولاش آهنگ داشتن ؟
بعد این گوشی چند وقته اومده ؟
آقایونی که 5530 دارن
لطف کنین بگین این ال سی دی 5530 بدون محافظ زود خش میفته یا نه؟
من یه هفته ای هست این گوشی رو گرفتم ولی مثل کسایی که تازه اومدن شهر هنوز اون محافظ کارخونه ای ال سی دی رو از روش نکندم
در کل با وجودی که از نظر امکانات و کارکرد فوق العاده گوشی خوبیه ولی از نظر کیفیت ساخت تعریفی نداره بدترینش هم همون لقی درش که .... تو اعصاب آدم
احتمالا همینطوریه ..
5530 ماه آگوست 2009 اومد.. یه 6 ماهی میشه.
آقا من امتحان نکردم که خش میفته یا نه ولی اصولا فکر نمیکنم ضد خش باشه .. پیشنهاد هم میکنم محافظ lcd رو به هیچ وجه در نیاری اگر هم خیلی کثیف شد و ... برو عوض کن یکی دیگه بنداز روش..
درسته بدنه 5530 کیفیت خیلی خیلی جالبی نداره. اگر من این همه شنیدم قاب پشتش زود خش میفته تا جایی که میشد سعی کردم جایی بذارم که خش نندازه روش الان که میگیرم تو نور خش های زیاد و کوجیکی پشتش هست متاسفانه.![]()
سلام
اقایون 5530 دار(اونایی که ساخت چینه) میشه لطف کنید بگین باطری 5530 ساخت کجا است پشتش چی نوشته ؟made in kore داره؟
کسی نیست؟جواب بدین لطفا
Last edited by mabrehdari; 01-02-2010 at 22:10.
آره برای من نوشته ساخت کره.
حالا سئوال من رو جواب بدید:
این گوشی حالت airplane هم داره ؟
منظورت offline mode هست ؟؟ آره داره گوشی های جدید همشون دارن ! اون airplane هم بیشتر تو سونی ها نوشته میشه واس نوکیا offline هست.
دوست من فکر نمیکنم کره ای باشه چون الان حتی گوشی هایی که مثلا فنلاند-آلمان-چین-مجارستان هستن همگی باطری چینی دارن!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)