تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 91 اولاول ... 145460616263646566676874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 903

نام تاپيک: معرفی پلاسمای پاناسونیک سری V10

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

اگه آدم بخواد این همه پول بده 46 اینچ x450 بخره کیفیت v10 که هم بالاتره هم بزرگتره میره همینو میخره دیگه.
    خرید از بانه مدنظرم هستم قیمت بانه 2.950 دارم, و گرنه تهران که بالا 5 تاس اصلان ارزش خرید نداره از تهران,مشکل بعدی سایز 58 مدل v10 هست که خیلی بزرگه , 50 هم واس من تقریبا بزرگ بود,58 دیگه خیلی خیلی بزرگ میشه به خصوص تو آپارتمان هایی مثل آپارتمان من با متراژ 90 متر .

امیر جان با این تفاسیر بهتر نسیت ..سامسونگ B650 رو بگیریم..
    یه سری مشکلات عجیب قریب واس این پنل من مشاهده کردم اخیرن از نزدیک ,که پس از مطمن شدن از این موضوع که پنلی من دیدم ایراد داشته یا... تو پستی در این رابطه ذکر می کنم .

2. 2 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

دوستانی که قصد مقایسه side by side تی وی ها از برند های مختلف رو دارن,به فروشگاه هایپر استار در غرب تهران واقع در بهار شمالی(نزدیکای بلوار فردوس) مراجعه کنند.

از برند های ال جی سامسونگ سونی فیلیپس توشیبا پاناسونیک و شارپ , بیشتر مدل ها side by side هم قرار دارن البته با سورس تصویر متفاوت برای هر برند .

کمک بزرگی می تونه به کسانی که علاقه به مقایسه side by side دارن کنه , امکانی که در جمهوری به هیچ وج امکان پذیر نیست .

4. 3 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

امروز جمهوری بودم . گفتن V10 شنبه میاد تو بازار .
    دوستانی که می خوان g10 بخرن ، فکر کنم ارزون شده . نمی دونما . قیمت نکردم اما یک فروشگاه پاناسونیک توی جمهوری نبش خیابون رازی بود که روی درش نوشته بود قیمتها شکسته شد . همه جور lCD و PLASMA پاناسونیک 20% زیر قیمت
    من همینقدر خبر دارم
    موفق باشید

6. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من امروز رفتم جمهوری و مدل b690 رو دیدم که بنظرم در مقایسه با lcd های دیگه سامسونگ خیلی زیباتر و تصویرش کیفیت بیشتری داشت ولی کیفیت و دقت رنگها در led های سامسونگ چیز دیگه هست و باید قبول کرد led سرتره ولی این مشکل زاویه دید تو lcd , led ها بیداد میکنه!
    دوستانی که پلاسمای b650 سامسونگ مد نظرشونه حتمآ سعی کنن با کسایی که این مدل رو خریدن یه مشاوره کنن چون به نظر من تصویر جالبی نداره.
    تو سونی x450 واقعآ محشره منتها سایز 46 که پول خون باباشونو میگیرن ولی بنظرم حتی 40 اینچش هم ارزش خریدن داره واقعآ تو کیفیت رنگ محشره و جاماندگی تصویر هم توش خیلی کمتر از سامسونگ بنظر میرسه. سری های z , w هم که من جالب ندیدم اما هر کسی برای خودش سلیقه ای داره!
    ال جی پلاسماهاش به نظرم بد نیومد بخصوص وقتی کنار lh500 داشت یک بازی مشابه رو پخش میکرد واقعآ تفاوت رنگها و زنده بودن تصویر مشخص بود ولی به هرحال توی تستها ظاهرآ جواب نداده. تو lcd ها هم که ال جی کلآ مرخصه . lh90 رو هم که کلآ دوتا فروشگاه داشتند که کیفیت بالاترش نسبت به lcd های این برند مشخصه و واقعآ تو نماهای سفید و مشکی خیلی علیه اما اینکه تو سورس های غیر hd چکار میکنه جای سوال داره و متاسفانه ال جی امتحان خودش رو پس نداده و نمیشه راجع بهش مطمئن بود و همینطور با چشم نمیشه بگی از led های سامسونگ یا x450 سونی بهتره یا بدتر.
    در مجموع همه مدلهایی که تو بازار هست در سطح متوسط هستند و شما نمیتونی بری یک تلوزیون بخری و بگی من یک انتخاب عالی داشتم و یک تلوزیون که از هر نظر کامل و قابل قبول باشه رو خریدم و ما باید باتوجه به سلیقه یک خرید نسبتآ موفق داشته باشیم در حالیکه پول بسیار زیادی رو باید هزینه کنیم!
    Last edited by saeed.1388; 26-11-2009 at 23:59.

8. 2 کاربر از saeed.1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    x450 قیمتش چنده و ساخت کجاست؟؟ آیا پلاسماست؟؟
    سامسونگ b650 ساخت چه کشوری است؟؟
    در ضمن دوستان ما که تا حالا صبر کردیم و نخریدیم، 2 ماه دیگه هم صبر کنید چون در آن ایام به واسطه نزدیک شدن به عید شرکتهای مختلف شرایط فروش بهتری اعلام می کنند.!!
    زت زیاد
    Last edited by koh; 27-11-2009 at 10:59.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

سلام
    x450 قیمتش چنده و ساخت کجاست؟؟ آیا پلاسماست؟؟
    سامسونگ b650 ساخت چه کشوری است؟؟
    در ضمن دوستان ما که تا حالا صبر کردیم و نخریدیم، 2 ماه دیگه هم صبر کنید چون در آن ایام به واسطه نزدیک شدن به عید شرکتهای مختلف شرایط فروش بهتری اعلام می کنند.!!
    زت زیاد
    b650 و بیشتر led lcd های سامسونگ ساخت مالزی هستن پنل و قطعات کره مونتاژ مالزی. 95 درصد محصولات سونی و پاناسونیک و... هم به این صورت هست,دلیل مونتاز تو کشورهایی مثل مالزی سنگاپور و... ارزون بودن نیروی کاره به دلیل کاهش دادن هزینه ها.

در رابطه با صبر کردن و اینا به نظر من اگه آدم بخواد صبر کنه واس کاهش هزینه همیشه باید صبر کنه مطمنن اون موقع هم احتمال کاهش قیمت ها پس از عید وجود داره ! بعد از عید اواخر برج تیر باید شاهد عرضه 3dhtv باشیم در ایران,انوقت این فکر به مغز خطور میکنه چرا چند ماه صبر نکنم 3dhdtv بگیرم؟ به نظر من با پیشرفت سریع تکنولوژی تلویزیون ها لازم نیست زیاد هزینه و صبر کرد
    توبه دیگه صبر کردن واس چیزی

x450 سایز 46 با بک لایت LED RGB خرید از سونی سنترها حدود 5.100 هست .

x450 سایز 40 بک لایت ccfl که همون ال سی دی معمولی هست خرید از سونی سنترها 3 تومن .

پنل و مونتاژ هر دو ژاپن.
    Last edited by Ami R 940; 27-11-2009 at 18:43.

11. این کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه KAMYK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

امیرخان من هم مدتی هست که دنبال x450 سایز 46 اینچ هستم ولی بودجه که من برای خرید tv گذاشتم حداکثر 3 و نیم میلیون هست و نمیتونم 5 ملیون پول بدم. میخواستم بدونم تو مطمئنی درحال حاضر تو بانه این مدل موجود هست یا نه و چه قیمتی در اونجا داره.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

امیرخان من هم مدتی هست که دنبال x450 سایز 46 اینچ هستم ولی بودجه که من برای خرید tv گذاشتم حداکثر 3 و نیم میلیون هست و نمیتونم 5 ملیون پول بدم. میخواستم بدونم تو مطمئنی درحال حاضر تو بانه این مدل موجود هست یا نه و چه قیمتی در اونجا داره.
    بله داداش عزیز در بانه هست , قیمت هم بسه به وررژن آسیایی و اروپایی متفاوت هست . اروپایی با کد مدل 4500 شناخته میشه آسیایی با کد 450

مدل اروپایی دارای --- t هست که ورژن آسیایی فاقد این امکان هست . تو نمایندگی ها هم فقط ورژن آسیایی پیدا میشه

در کل با قیمت 3.50 یا 3.100 می تونین مدل آسیایی رو بخری مدل اروپایی هم حدود 100 تومن گرون تره .

البته من در بانه قبلا دو تا تی وی و کولر گازی و.. از کسی خریدم در اونجا کلا هوامو داره طرف و می شناستم,اگه قیمت 2.950 گفتم به من که مشتریش هستم این قیمت رو داده .

موفق باشی

14. این کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا امیر شماره تلفن و آدرس این فروشنده رو میتونی به ما هم بدی؟ اگه واقعا قیمت 46" X450 توی بانه اینقدر ارزونتره ، میصرفه که آدم بره بخره!!!

داره خودمونی میشه KAMYK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بله داداش عزیز در بانه هست , قیمت هم بسه به وررژن آسیایی و اروپایی متفاوت هست . اروپایی با کد مدل 4500 شناخته میشه آسیایی با کد 450

مدل اروپایی دارای --- t هست که ورژن آسیایی فاقد این امکان هست . تو نمایندگی ها هم فقط ورژن آسیایی پیدا میشه

در کل با قیمت 3.50 یا 3.100 می تونین مدل آسیایی رو بخری مدل اروپایی هم حدود 100 تومن گرون تره .

البته من در بانه قبلا دو تا تی وی و کولر گازی و.. از کسی خریدم در اونجا کلا هوامو داره طرف و می شناستم,اگه قیمت 2.950 گفتم به من که مشتریش هستم این قیمت رو داده .

موفق باشی
    راستش من بین x450 , lh90 شک داشتم ولی با توجه به ژاپنی بودن x450 انتخاب بهتری بنظرم اومد ولی تا به حال از بانه خرید نکردم و نمیدونم چقدر میشه بهشون اطمینان کرد. اینکه جنس خراب یا خش دار یا ضربه خورده به آدم نفروشن از یکطرف و اینکه ممکنه تو حمل روی باربند ماشین مثلآ تو دست اندازها براش مشکلی پیش بیاد از طرف دیگه یکم دو دلم کرده و اگه میشه تجربه خودت رو از خرید از بانه بگو.
    یک سوال هم داشتم . این مدل آسیایی و اروپایی غیر از --- تفاوت دیگه ای ندارن؟ بالاخره جنسی که برای بازار اروپا ساخته میشه باید مزیتهایی مثلآ تو قطعات نسبت به جنس آسیایی داشته باشه.

17. این کاربر از KAMYK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •