دوستان چرا یه کرک که لینک کردین توو فروم همین سپلینتر واسه پی سی 7 مگه ولی اینی که الان اینجاس 17 مگه؟؟
کدومو دی ال کنم؟؟ چه فرقی دارن؟
دوستان چرا یه کرک که لینک کردین توو فروم همین سپلینتر واسه پی سی 7 مگه ولی اینی که الان اینجاس 17 مگه؟؟
کدومو دی ال کنم؟؟ چه فرقی دارن؟
سلام
آقا ما کرک رو دان کردیم ریختیم و بازی کردیم. ممنون از دوستانی که کرک قرار دادن و ممنون از تیم skidrow . من کرک 17 مگی رو دان کردم و ریختم تو پوشه بازی .
دوستانی که بازی رو تا حدی بازی کردن بگن که واقعا ارزش بازی داره یا الکی وقت تلف نکنم . چون gta : liberty city هم هست و وقت گیره و نمیشه هر دو تا شو تا آخر ماه بازی کرد . تازه just cause رو هم هنوز تموم نکردم . با این حال می ارزه که من بازی های دیگه رو کنار بزارم و اینو بازی کنم ؟
میشه لینکشو برام بذاری؟
ممنون
منظور من در مورد بازیهای جدید UBI بود... آخر اون صحبتم اشاره کردم.
خیلی حال کردم از اینکه UBI نمره ی کمی از این بازی گرفته و مردشور خودشو اون سیستم DRM ش رو ببرند.حالا که این بازی کرک شده نمک به زخم UBI پاشیده شده.
هر چی باشه یوبی حق داره رو محصولاتش هر کاری میخواد بکنه.چه خوب چه بد!!!!!!!خیلی حال کردم از اینکه UBI نمره ی کمی از این بازی گرفته و مردشور خودشو اون سیستم DRM ش رو ببرند.حالا که این بازی کرک شده نمک به زخم UBI پاشیده شده.
دوستان من بازیو امروز گرفتم نصب کردم خیلی هم راحت نصب شد
نه نیازی به کانکت شدن داشت نه نیازی به کرک
نصب کردم پلی کردم اوومد
![]()
هیچ مشکلی هم نداره تا اینجا که رفتم هم سیو میکنه هم لود هم مراحل میاد
خیلی بازی ردیفیه
من کلی حال کردم
راحت نصب شدنش هم کلی منو شاد کرد
خداییش حیف این بازیه که بش نمره ی پایین دادن
از امروز فعلا اساسینز نمیرم فقط اسپلینتر سام :X :x
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
من الان هم اساسینز 2 رو دارم هم اسپلینتر هم gta . به نظر من اسپلینتر یه چی دیگس.
البته نظر منه ها من که خیلی حال کردم باهاش
گیم پلی بازی خیلی تووپه.میشینی پاش دلت نمیخواد بلند شی
صدا گذاری هم تووپه توووپه
فلش بکایی هم که میزنه به گذشته خیلی جذاب میکنه بازیو
بچه ها از این بازی راضی اید؟؟
قشنگه؟؟؟
گفتم اگه خوبه بگیرمش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)