لو نده
محتوای مخفی: اون هایی که اول بازین و نمیخوان داستان لو بره نخونن
لو نده
محتوای مخفی: اون هایی که اول بازین و نمیخوان داستان لو بره نخونن
Last edited by cazador; 17-09-2010 at 14:10.
متن رو درست کردم .
این آبشار رو دیده بودین؟
![]()
ایول از این به بعد همین کار رو میکنیم
کلا لوکیشن قشنگ کم نداره بازی
الان چند درصدی؟
من 82%
راستی امروز رفتم Dice زدم لهشون کردم، فک کنم باید همه ی بازی ها رو ببری تا 100% شه. من هم پوکر بلدم اگه خواستی بگو آموزشش رو بذارم. ولی اون یکی بازی رو بلد نیستم (بلک جک)
نه برای این که 100 درصد بشه باید حداقل بازی کنی یک بار بازی هاشو. من الان 53 درصدم ، 22 تا مرحله مونده ، یعنی مرحله هاش تموم کنم میشه 75 درصد.
خوب من بازی کردم الان دارم گروه ها رو از بین میبرم. امروز پی گنج نرفتم. راستی اون بازی نعل اسب چطور میشه خوب پرتاب کرد؟ من هرچی میزنم یا زیر پاش میوفته یا کلاغ میزنه![]()
اون که ساده هست ! LT رو رو بزن تا نشونه گیره کنی ، نوک انگشت رو بگیر وسط ، بعدش رول راستی ( RS ) رو ببر بالا و بیار پایین ( سریع ، هرچی سریع تر بهتر ) بعدش دوباره ببر بالا ، سه تا خط وسطش وجود داره ، وقتی وسط خط اولی و دومی رسید RT رو بزن. اونوقت هر دوتا نعل رو که انداخیت ، هر کی نعلش به اون چوب وسطی نزدیک تر بود برنده میشه و یک امتیاز می گیره ، اگه هر دوتا نعل از هر دوتا نعل یارو جلو تر باشه دوتا امتیاز می گیره و اگه نعل بیوفته دقیقا دور چوب ، 3 امتیاز می گیری. هر کی به امتیاز 3 برسه برنده میشه.
ممنون، رنک 6 شدم تو گنج![]()
من که اگه مرحله هاشو تموم کنم دیگه بازی نمی کنم ،حوصله ندارم بیشتر بازی کنم.
78.1 % تموم کردم بازیو .
محتوای مخفی: برای کسانی که ناراحتی قلبی دارن توصیه نمی شود !! نخون داستان لو میره !!!
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
من کل چالنج ها رو تموم کردم.الان 92% پیش به سوی صد در صد.
محتوای مخفی: نخون داستان لو میره :31:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)